0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:37:36 amΑν πέρσι η β φάση έγινε 10 Οκτώβρη φέτος με τέτοια αναστάτωση περιμένετε μετά τις 10 Οκτώβρη... Μόλις τηλεφώνησα στο Σάββα Σάββα αιρετός του Πειραιά.. του ζήτησα να μας ενημερώνει μέσω του διαδικτύου... μου είπε ότι έχει ήδη γράψει στο alfavita και ότι θα γράψει και σήμερα... Είδατε τίποτα? Εγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα.. Μου είπε ότι δεν υπάρχουν κενά στον Πειραιά λόγω συγχωνεύσεων... και ότι προσπαθούν να φτιάξουν νέα τμήματα με λιγότερους μαθητές... Στην ερώτησή μου ότι πώς μπορεί να είναι σίγουρος όταν στην ΠΥΣΔΕ Πειραιά δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα τα κενά μου απάντησε ότι ναι... ίσως να έχω δίκιο... και ότι λογικά θα εμφανιστούν κενά... με κυήσεις, άδειες.... Επίσης μου έδωσε την πληροφορία και μου είπε να την μεταβιβάσω ή καλύτερα την απορία του... πώς γίνεται με 55 κενά και 33 συνταξιοδοτήσεις να μην υπάρχουν κενά... Ούτε εκείνος ήξερε.. Καταλάβατε? Ούτε οι αιρετοί δεν ξέρουν ακόμη... Τι γίνεται? Χαμός... αυτό που μεταδίδουμε κάθε μέρα και εμείς οι ίδιοι... Ο
Αν πέρσι η β φάση έγινε 10 Οκτώβρη φέτος με τέτοια αναστάτωση περιμένετε μετά τις 10 Οκτώβρη... Μόλις τηλεφώνησα στο Σάββα Σάββα αιρετός του Πειραιά.. του ζήτησα να μας ενημερώνει μέσω του διαδικτύου... μου είπε ότι έχει ήδη γράψει στο alfavita και ότι θα γράψει και σήμερα... Είδατε τίποτα? Εγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα.. Μου είπε ότι δεν υπάρχουν κενά στον Πειραιά λόγω συγχωνεύσεων... και ότι προσπαθούν να φτιάξουν νέα τμήματα με λιγότερους μαθητές... Στην ερώτησή μου ότι πώς μπορεί να είναι σίγουρος όταν στην ΠΥΣΔΕ Πειραιά δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα τα κενά μου απάντησε ότι ναι... ίσως να έχω δίκιο... και ότι λογικά θα εμφανιστούν κενά... με κυήσεις, άδειες.... Επίσης μου έδωσε την πληροφορία και μου είπε να την μεταβιβάσω ή καλύτερα την απορία του... πώς γίνεται με 55 κενά και 33 συνταξιοδοτήσεις να μην υπάρχουν κενά... Ούτε εκείνος ήξερε.. Καταλάβατε? Ούτε οι αιρετοί δεν ξέρουν ακόμη... Τι γίνεται? Χαμός... αυτό που μεταδίδουμε κάθε μέρα και εμείς οι ίδιοι... Ο
Παράθεση από: dimik στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:42:03 amΠαράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:37:36 amΑν πέρσι η β φάση έγινε 10 Οκτώβρη φέτος με τέτοια αναστάτωση περιμένετε μετά τις 10 Οκτώβρη... Μόλις τηλεφώνησα στο Σάββα Σάββα αιρετός του Πειραιά.. του ζήτησα να μας ενημερώνει μέσω του διαδικτύου... μου είπε ότι έχει ήδη γράψει στο alfavita και ότι θα γράψει και σήμερα... Είδατε τίποτα? Εγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα.. Μου είπε ότι δεν υπάρχουν κενά στον Πειραιά λόγω συγχωνεύσεων... και ότι προσπαθούν να φτιάξουν νέα τμήματα με λιγότερους μαθητές... Στην ερώτησή μου ότι πώς μπορεί να είναι σίγουρος όταν στην ΠΥΣΔΕ Πειραιά δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα τα κενά μου απάντησε ότι ναι... ίσως να έχω δίκιο... και ότι λογικά θα εμφανιστούν κενά... με κυήσεις, άδειες.... Επίσης μου έδωσε την πληροφορία και μου είπε να την μεταβιβάσω ή καλύτερα την απορία του... πώς γίνεται με 55 κενά και 33 συνταξιοδοτήσεις να μην υπάρχουν κενά... Ούτε εκείνος ήξερε.. Καταλάβατε? Ούτε οι αιρετοί δεν ξέρουν ακόμη... Τι γίνεται? Χαμός... αυτό που μεταδίδουμε κάθε μέρα και εμείς οι ίδιοι... Ο
Koίτα συναδέλφισσα όσο σε καίει εσένα με καίει και μένα και πιο πολύ γιατί δεν έχω τόσο καλή σειρά όσο εσύ .Σας λέω τι έμαθα !Δεν τα βγάζω από την κούτρα μου !Το ενδεχόμενο να μας παραμύθιαζε η Διαμάντω με τις πιστώσεις για να κλείσει τα μάτια των γονιών πρώτα και μετά τα δικά μας (γιατί εμάς χεσμένους μας έχουν )δεν το έχει σκεφτεί κανείς εδώ μέσα ;Αυτό που είπε κάποιος συνάδελφος χθες ότι δίνουν τα κείμενα στους θεολόγους και στις γαλλικούδες είναι αλήθεια .Κάνουν τα πάντα για να καλύψουν τα κενά Όχι ,συναδέλφισσα δεν είμαι αχαρακτήριστη βαθύτατα απογοητευμένη είμαι ...και όσο πιο γρήγορα συνέλθω ,για να δω τι θα κάνω στη ζωή μου ,τόσο το καλύτερο .Ας περιμένουμε λοιπόν ....και πραγματικά ΜΑΚΑΡΙ να βγω όχι ψεύτρα (με λόγια άλλων )αλλά ούτε και εγώ ξέρω τι
Παράθεση από: stell@74 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:55:03 pmΠαράθεση από: dimik στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:42:03 amΠαράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:37:36 amΑν πέρσι η β φάση έγινε 10 Οκτώβρη φέτος με τέτοια αναστάτωση περιμένετε μετά τις 10 Οκτώβρη... Μόλις τηλεφώνησα στο Σάββα Σάββα αιρετός του Πειραιά.. του ζήτησα να μας ενημερώνει μέσω του διαδικτύου... μου είπε ότι έχει ήδη γράψει στο alfavita και ότι θα γράψει και σήμερα... Είδατε τίποτα? Εγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα.. Μου είπε ότι δεν υπάρχουν κενά στον Πειραιά λόγω συγχωνεύσεων... και ότι προσπαθούν να φτιάξουν νέα τμήματα με λιγότερους μαθητές... Στην ερώτησή μου ότι πώς μπορεί να είναι σίγουρος όταν στην ΠΥΣΔΕ Πειραιά δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα τα κενά μου απάντησε ότι ναι... ίσως να έχω δίκιο... και ότι λογικά θα εμφανιστούν κενά... με κυήσεις, άδειες.... Επίσης μου έδωσε την πληροφορία και μου είπε να την μεταβιβάσω ή καλύτερα την απορία του... πώς γίνεται με 55 κενά και 33 συνταξιοδοτήσεις να μην υπάρχουν κενά... Ούτε εκείνος ήξερε.. Καταλάβατε? Ούτε οι αιρετοί δεν ξέρουν ακόμη... Τι γίνεται? Χαμός... αυτό που μεταδίδουμε κάθε μέρα και εμείς οι ίδιοι... Ο