0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα κ καλή ενδομλάδα!! Germanos τώρα έμπαινα για να γράψω τα ίδια.. με πρόλαβες !.νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν. καλά, κ πριν την 1η φάση 600 δεν έλεγε ότι ήταν τα κενά;; το απόλυτο χάος....... κ εμφανίζεται κ με το ύφος του καμένου κουταβιού- οσίας...αυτοί είναι ήρωες βρε!! αγωνίζονται, κάνουν ό,τι μπορούν για την παιδεία!! υπομονή σε όλους μας..μέσα στην εβδομάδα θα ξέρουμε
8.52, Xριστοφιλοπούλου στο Σκάι... Μόλις τώρα είπε ότι οι συνδικαλιστές πηγαίνουν στα σχολεία και μπλοκάρουν τη μετάβαση των καθηγητών της δευτεροβάθμιας στην πρωτοβάθμια... Έχουμε και αυτούς τώρα.... και άλλο εμπόδιο.. Τελικά υπάρχει κανείς να υπερασπίζεται τους φιλολόγους?
παιδια ειδα κ γω αυτο που ειπε η Χριστοφιλοπουλου για " το τελευταιο κυμα αναπληρωτων....", οπως ειπε κ ο germanos.τωρα απογοητευτηκα παντελως!!!με σειρα 534 κ τους τριτεκνους να περιμενουν ηλπιζα σε γ' φαση.τωρα ομως.......η τελευταια μου ελπιδα ειναι να προκειται γι'αλλη μια φορα για μια "σιγουρη πολιτικη δεσμευση" που πααααλιιι δεω θα ισχυσει!!!!!
Παράθεση από: αρτεμις! στις Οκτωβρίου 03, 2011, 09:24:30 amπαιδια ειδα κ γω αυτο που ειπε η Χριστοφιλοπουλου για " το τελευταιο κυμα αναπληρωτων....", οπως ειπε κ ο germanos.τωρα απογοητευτηκα παντελως!!!με σειρα 534 κ τους τριτεκνους να περιμενουν ηλπιζα σε γ' φαση.τωρα ομως.......η τελευταια μου ελπιδα ειναι να προκειται γι'αλλη μια φορα για μια "σιγουρη πολιτικη δεσμευση" που πααααλιιι δεω θα ισχυσει!!!!! αποκλείεται να μην υπάρξει γ φάση,έστω μικρή.Κενά δημιουργούνται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς....ασθένειες,κυησεις κτλ
Συνάδελφοι καλημέρα.Καλά αρχίσαμε την εβδομάδα με τις βλακείες της χριστοχαζοπούλου. :PΠήρα τηλέφωνο στο τμήμα διορισμών,βγήκε μια κυριούλα και μου είπε πως ως το μεσημέρι ή το αργότερο ως αύριο θα μαζεύουν κενά.Δεν απάντησε αν θα γίνει σύντομα φάση ,περιμένουν διαταγές απ' την καπετάνισσα.Τότε γιατί μαζεύουν κενά ,αν δεν έχουν σκοπό να πάρουν β' φάση;