0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 03, 2011, 11:14:48 amΠαράθεση από: dina 94 στις Οκτωβρίου 03, 2011, 11:05:09 am και κυρίως τα βάζω με τον εαυτό μου που δεν διορίστηκα τόσα χρόνια και περιμένω την κάθε Διαμαντοπούλου να αποφασίσει για τη ζωή μου .. [/u]από περιέργεια,τι εννοείς;μαλλον εννοει οτι δεν εκανε τα σεμιναρια ειδικης αγωγης, δεν πηγε σε βουλευτη και διευθυντη για να παρει ωρες στην προσθετη διδακτικη και γενικα δεν εκανε οτι εκαναν αρκετοι για να διοριστουν με ρουσφετολογικο τροπο
Παράθεση από: dina 94 στις Οκτωβρίου 03, 2011, 11:05:09 am και κυρίως τα βάζω με τον εαυτό μου που δεν διορίστηκα τόσα χρόνια και περιμένω την κάθε Διαμαντοπούλου να αποφασίσει για τη ζωή μου .. [/u]από περιέργεια,τι εννοείς;
και κυρίως τα βάζω με τον εαυτό μου που δεν διορίστηκα τόσα χρόνια και περιμένω την κάθε Διαμαντοπούλου να αποφασίσει για τη ζωή μου .. [/u]
καλημερα.μολισ μιλησα με τον κυριουλη.ρωτησα για β φαση κ μου ειπε δεν ξερουμε κατι ακομα αυτα τα αποφασιζει η ηγεσια του υπουργειου βλεποντας τα κενα.λεω να παρω κ την κυριουλα.μας τρελανανε τελικα!!!!
πηρα κ την κυριουλα δεν γνωριζουμε ακομα μου ειπε.πηγα να της πω μηπως γνωριζω εγω και το κρατω για εκπληξη?η μας δουλευουν η τους σπασαμε τα νευρα.
Παράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 03, 2011, 11:56:14 amπηρα κ την κυριουλα δεν γνωριζουμε ακομα μου ειπε.πηγα να της πω μηπως γνωριζω εγω και το κρατω για εκπληξη?η μας δουλευουν η τους σπασαμε τα νευρα.Μα πάντα σφίγγες δεν ήταν; Είπαν ποτέ ξεκάθαρα ότι τόσα κενά υπάρχουν και θα προσλάβουν την τάδε ημερομηνία; Ούτως ή άλλως σήμερα λογικά συγκεντρώνουν κενά. Να κάνω και μια ερώτηση. Με τα σχολεία που έχουν κατάληψη τι γίνεται; Αν υπάρχουν κενά σ αυτά δηλώνονται με κάποιο τρόπο; Το λέω γιατί ειδικά στην Αττική είναι αρκετά, ενώ και εδώ στο Ηράκλειο πληθαίνουν σιγά-σιγά.