0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η Χριστοφιλοπούλου μιλάει πάντως επίσημα για πρόσληψη αναπληρωτών μέσα στην εβδομάδα ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝΑπό το να το ξύνουμε λοιπόν ας κατέβουμε στο Υπουργείο
Παράθεση από: JohnyWalker στις Οκτωβρίου 10, 2011, 08:36:52 pmΗ Χριστοφιλοπούλου μιλάει πάντως επίσημα για πρόσληψη αναπληρωτών μέσα στην εβδομάδα ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝΑπό το να το ξύνουμε λοιπόν ας κατέβουμε στο ΥπουργείοΓια να μην επαναλαμβανόμαστε συνέχεια, να θυμήσω ότι πριν την α φάση η κυρία μιλούσε για 650+ κενά στην πρωτοβάθμια και 447 νομίζω στην δευτεροβάθμια. Πόσους χιλιάδες δασκάλους+νηπιαγωγούς πήρε μέχρι τώρα; Πόσους δικούς μας πήρε; Μόνο 447; Δε νομίζω. Οπότε καταλήγουμε όχι μόνο για αυτό αλλά και για πολλά άλλα ότι η άνθρωποι αυτοί είναι αφερέγγυοι μέχρι εκεί που δεν πάει. Επίσης για φανταστείτε να βγει μέσα Οκτωβρίου να πει ότι υπάρχουν αρκετά κενά που δεν έχουν καλυφθεί ακόμα. Ποια θα ήταν η εικόνα τους μετά από μια τέτοια δήλωση; Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πόσους θα προσλάβει στη β φάση αλλά ότι δε γίνεται σωστή δουλειά και κοροϊδεύουν τον κόσμο σε όλους τους τομείς αυτό είναι το πλέον σίγουρο. Λέτε να διέφερε η Διαμάντω και η Χριστοτέτοια;
Παράθεση από: stratos91 στις Οκτωβρίου 10, 2011, 09:22:56 pmΠαράθεση από: JohnyWalker στις Οκτωβρίου 10, 2011, 08:36:52 pmΗ Χριστοφιλοπούλου μιλάει πάντως επίσημα για πρόσληψη αναπληρωτών μέσα στην εβδομάδα ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝΑπό το να το ξύνουμε λοιπόν ας κατέβουμε στο ΥπουργείοΓια να μην επαναλαμβανόμαστε συνέχεια, να θυμήσω ότι πριν την α φάση η κυρία μιλούσε για 650+ κενά στην πρωτοβάθμια και 447 νομίζω στην δευτεροβάθμια. Πόσους χιλιάδες δασκάλους+νηπιαγωγούς πήρε μέχρι τώρα; Πόσους δικούς μας πήρε; Μόνο 447; Δε νομίζω. Οπότε καταλήγουμε όχι μόνο για αυτό αλλά και για πολλά άλλα ότι η άνθρωποι αυτοί είναι αφερέγγυοι μέχρι εκεί που δεν πάει. Επίσης για φανταστείτε να βγει μέσα Οκτωβρίου να πει ότι υπάρχουν αρκετά κενά που δεν έχουν καλυφθεί ακόμα. Ποια θα ήταν η εικόνα τους μετά από μια τέτοια δήλωση; Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πόσους θα προσλάβει στη β φάση αλλά ότι δε γίνεται σωστή δουλειά και κοροϊδεύουν τον κόσμο σε όλους τους τομείς αυτό είναι το πλέον σίγουρο. Λέτε να διέφερε η Διαμάντω και η Χριστοτέτοια;Στρατο εχω μια ενσταση... "Κυρια" η Διαμαντω???
Παράθεση από: penkasidy στις Οκτωβρίου 10, 2011, 09:27:42 pmΠαράθεση από: stratos91 στις Οκτωβρίου 10, 2011, 09:22:56 pmΠαράθεση από: JohnyWalker στις Οκτωβρίου 10, 2011, 08:36:52 pmΗ Χριστοφιλοπούλου μιλάει πάντως επίσημα για πρόσληψη αναπληρωτών μέσα στην εβδομάδα ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝΑπό το να το ξύνουμε λοιπόν ας κατέβουμε στο ΥπουργείοΓια να μην επαναλαμβανόμαστε συνέχεια, να θυμήσω ότι πριν την α φάση η κυρία μιλούσε για 650+ κενά στην πρωτοβάθμια και 447 νομίζω στην δευτεροβάθμια. Πόσους χιλιάδες δασκάλους+νηπιαγωγούς πήρε μέχρι τώρα; Πόσους δικούς μας πήρε; Μόνο 447; Δε νομίζω. Οπότε καταλήγουμε όχι μόνο για αυτό αλλά και για πολλά άλλα ότι η άνθρωποι αυτοί είναι αφερέγγυοι μέχρι εκεί που δεν πάει. Επίσης για φανταστείτε να βγει μέσα Οκτωβρίου να πει ότι υπάρχουν αρκετά κενά που δεν έχουν καλυφθεί ακόμα. Ποια θα ήταν η εικόνα τους μετά από μια τέτοια δήλωση; Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πόσους θα προσλάβει στη β φάση αλλά ότι δε γίνεται σωστή δουλειά και κοροϊδεύουν τον κόσμο σε όλους τους τομείς αυτό είναι το πλέον σίγουρο. Λέτε να διέφερε η Διαμάντω και η Χριστοτέτοια;Στρατο εχω μια ενσταση... "Κυρια" η Διαμαντω??? σωστό. Μου διέφυγε αυτή η λεπτομέρεια.
Συμφωνώ .... το να καταγγέλλουμε ο ένας τον άλλον δημιουργούμε κλίμα εχθρικό που θα γυρίσει εναντίον μας... Δεν πρέπει να ξεχνούμε τη συναδελφική αλληλεγγύη... Δεν έχουμε πρόβλημα με τους ξενόγλωσσους ή τους θεολόγους αλλά με το υπουργείο .... Να οργανωθούμε.... είμαι ευπρόσδεκτη σε οποιαδήποτε πρόταση....
Και έπεται αύξηση ωραρίου, που θα μηδενίσει τις προσλήψεις.... Ας καθόμαστε μόνο στους Η/Υ, στέλνοντας επιστολές και διαμαρτυρίες.... Ούτε μαι ειρηνική διαδήλωση να μας ακούσει η κυρία δεν κάναμε... Τα κενά μετράμε και αργά αλλά σταθερά το κενό της ζωής μας..... που το διαμορφώνουν οι άλλοι και εμείς άβουλοι και μοιραίοι πέφτουμε μέσα...