0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 12, 2011, 09:58:44 amΠήρα τον κυριούλη.Σκούρα τα πράγματα.Για σήμερα δεν το βλέπει,δεν μου είπε με σιγουριά ούτε για μέσα στην εβδομάδα.Άρχισε την καραμέλα " είναι θέμα πολιτικής ηγεσίας".Όταν τον ρώτησα γιατί δε βγήκε η φάση των τεχνικών ειδικοτήτων χτες ,ενώ είχε γίνει ανανέωση πινάκων μου είπε πως δε σχετίζονται.Του είπα ότι έχω σειρά στον πίνακα του υπουργείου γύρω στο 960 και αν έχω ελπίδες και μου απάντησε:"Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά το βλέπω δύσκολο,εξαρτάται από το αν έβαλαν όλοι το κουτάκι".Δεν τον ξαναπαίρνω. Αν θέλετε πάρτε τον εσείς.2103443426Καλημέρα σε όλουςInw κουράγιο γιατί σ αυτό που είπε έχει δίκιο ο κύριος για το κουτάκι. Θα προσπαθήσω κι εγώ να τον βρω που έχω σειρά γύρω στο 800 να δούμε τι θα μου πει. Θα ήταν καλό να πάρει και κάποιος που έχει σειρά γύρω στο 700 ή 600 για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τον αριθμό των κενών.
Πήρα τον κυριούλη.Σκούρα τα πράγματα.Για σήμερα δεν το βλέπει,δεν μου είπε με σιγουριά ούτε για μέσα στην εβδομάδα.Άρχισε την καραμέλα " είναι θέμα πολιτικής ηγεσίας".Όταν τον ρώτησα γιατί δε βγήκε η φάση των τεχνικών ειδικοτήτων χτες ,ενώ είχε γίνει ανανέωση πινάκων μου είπε πως δε σχετίζονται.Του είπα ότι έχω σειρά στον πίνακα του υπουργείου γύρω στο 960 και αν έχω ελπίδες και μου απάντησε:"Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά το βλέπω δύσκολο,εξαρτάται από το αν έβαλαν όλοι το κουτάκι".Δεν τον ξαναπαίρνω. Αν θέλετε πάρτε τον εσείς.2103443426
Παράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 12, 2011, 09:58:44 amΠήρα τον κυριούλη.Σκούρα τα πράγματα.Για σήμερα δεν το βλέπει,δεν μου είπε με σιγουριά ούτε για μέσα στην εβδομάδα.Άρχισε την καραμέλα " είναι θέμα πολιτικής ηγεσίας".Όταν τον ρώτησα γιατί δε βγήκε η φάση των τεχνικών ειδικοτήτων χτες ,ενώ είχε γίνει ανανέωση πινάκων μου είπε πως δε σχετίζονται.Του είπα ότι έχω σειρά στον πίνακα του υπουργείου γύρω στο 960 και αν έχω ελπίδες και μου απάντησε:"Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά το βλέπω δύσκολο,εξαρτάται από το αν έβαλαν όλοι το κουτάκι".Δεν τον ξαναπαίρνω. Αν θέλετε πάρτε τον εσείς.2103443426Στης Ιωάννας τι σειρά έχεις?
πήρα τον κυριούλη τλφ....μου είπε τα γνωστά περί πολιτικης ηγεσίας για το πότε.....όταν του είπα τη σειρά μου κ αν πρέπει να υπολογίζω για τη β φάση , μου είπε επίσης, μετά από ερωτησή μου, ότι με σειρά στον πίνακα από 200(εκκαθαρισμένο) -μέχρι 300 ,μπορούμε να υπολογίζουμε την β φάση,συνυπολογίζοντας κ τρίτέκνους. ...η σειρά μου είναι λίγο πιο κάτω απ το 250. βγάλτε συμπέρασματα.....
Δημήτρης Μπράτης ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 342 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ