0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το θέμα είναι να μας πάρουν και να μας εγκαίρως....να παίρνουμε τηλέφωνο, να πιέσουμε.θα πάρω και εγώ ξανά αύριο.
λοιπον παιδια.. τα πηρα στη κρανα....εχω χρονια διορισμενος στου διαολου τη μανα, ειμαι εγκλωβισμενος και ψαχνω τη κατασταση για μεταθεση κατι που σας αφορα αμεσα ( φετος λειτουργικα κενα ) εχω τριψηφιο νουμερο μοριων μεταθεσης δεν ειμαι χθεσινος και σας λεω τα εξηςοι κατα τοπους δδε, στην αττικη μονο, πρεπει να εχουν πανω απο 20 λειτουργικα χωρις κανενα στη διαθεση και με ολους τους πε09 με ολες τις πιθανες αναθεσεις στο κεφαλι. εκτος νομου αττικης παρα πολλα τα ξερω γιατι ειμαι εκει....τι γινεται τωρα.. μεχρι τελος οκτωβρη το τονιζω απο τωρα μεχρι τελος οκτωβρη!! στελνουν οι διαφορες δδε τα κενα για φετος που προεκυψαν,,,, το μπαχαλο δικαιολογειται με την αναφορα ενος μονο ονοματος αννα....οποτε μεχρι τελος οκτωβρη θα ανανεωθουν οι καταστασεις με τα καθε ειδους κενα που υπαρχουν. αυτο στο λεω μεσα απο το υπουργειο... πιο μεσα δεν γινεται...λοιπον μην μασατε.. ειναι απλα ανενημερωτοι... τωρα ξεκιναει η διαδικασια και πιστευω οτι τα κενα ( πανω απο 50 ) για μενα προσωπικα θα καλυφθουν απο το τελος οκτωβρη και μετα απο αναπληρωτες.οι μονιμοι που ειναι σε σχολεια τα εχουν φορτωθει ολα ετσι κι αλλιως...
Αν γνωρίζουμε περίπτωση όπου τα μαθήματά μας διδάσκονται από ειδικότητα που δεν τα έχει ανάθεση,να υποβάλλουμε ένσταση στη δ/νση σπουδών.
Να είστε καλά παιδιά για τα αισιόδοξα μηνύματα και την πληροφόρηση.Εγώ προτείνω να στείλουμε και κάποιο κείμενο στους σχολ.συμβούλους πε09 να πιέσουμε και λίγο τα πράγματα,να πραγματοποιηθούν νωρίτερα προσλήψεις.