0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις μίλησα με Φθιώτιδα και είχαν 1 κενό το οποίο κάλυψαν με β αναθέσεις,αφού το υπουργ.δεν τους έδωσε περιθώρια,όπως μου είπε.Το σχολείο δεν μου το αποκάλυψε,δεν ξέρω γιατί.Οι μόνιμοι συνάδελφοι ξέρουν να μας πουν αν πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα μπορούν να διδαχθούν από ειδικότητες που τα έχουν β ανάθεση?
Σε συζήτηση που είχα με φίλη μου διορισμένη(πε09),μου είπε τα εξής:Υπήρχαν στην πόλη της 32 ώρες(μόνο α ανάθεση) οικονομολόγου,αλλά βεβαίως πλεόναζαν 10 νομικοί.Αυτή την έστειλαν σε δύο σχολεία για να κάνει μαθήματα μόνο Α ανάθεσης,ενώ θα μπορούσε να είναι σε 1σχολείο(χρησιμοποιώντας β αναθέσεις-κοινωνιολογία).Αυτή έφτασε μέχρι την ΟΛΜΕ για αυτό το θέμα,το Πυσδε δικαιολογήθηκε ότι θα είχαν τους νομικούς να κάθονται.Οι μόνιμοι συνάδελφοι μπορούν να μας πουν α, αυτό επιτρέπετε?δηλ. ενώ μπορείς να συμπληρώνεις ωράριο σε ένα σχολείο(και με β ανάθεση) να σε στέλνουν σε 2 σχολεία για να κάνεις μόνο Α ανάθεση?Τις κοινωνιολογίες τις κάνει ο νομικός,βέβαια δεν ξέρω πως συμπληρώνει ωράριο...Θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα.Όσοι κάνουν μαθήματα β ανάθεσης,αν δεν κάνω λάθος,δεν μπορεί να είναι πάνω από 10ώρες.