0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για κοζανη ξερει κανεις τπτ?
μετα απο επικοινωνια με αιρετο της κοζανης τα κενα ειναι 9.μηπως να αρχισουμε να παιρνουμε τηλ τους αιρετους στους νομους να μας κατατοπισουν??
Παράθεση από: nikoletoula84 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 01:50:45 pmμετα απο επικοινωνια με αιρετο της κοζανης τα κενα ειναι 9.μηπως να αρχισουμε να παιρνουμε τηλ τους αιρετους στους νομους να μας κατατοπισουν??εγώ λέω για άλλη μια φορά να το αφήσω στην τύχη κ ό, τι γίνει!Αν μπω στη διαδικασία να παίρνω κ αιρετούς κλπ πραγματικά θα νιώσω τρεις χειρότερα!Δηλ. θα νιώσω εντελώς απελπισμένη κ δεν το θέλω αυτό!Για αυτό κάθε χρόνο απλά περιμένω!Το βλέπω λίγο κ σαν "όπου τύχει". Ούτως ή άλλως φέτος μόνο τρεις επιλογές δήλωσα!Οπότε......
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 01:55:55 pmΠαράθεση από: nikoletoula84 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 01:50:45 pmμετα απο επικοινωνια με αιρετο της κοζανης τα κενα ειναι 9.μηπως να αρχισουμε να παιρνουμε τηλ τους αιρετους στους νομους να μας κατατοπισουν??εγώ λέω για άλλη μια φορά να το αφήσω στην τύχη κ ό, τι γίνει!Αν μπω στη διαδικασία να παίρνω κ αιρετούς κλπ πραγματικά θα νιώσω τρεις χειρότερα!Δηλ. θα νιώσω εντελώς απελπισμένη κ δεν το θέλω αυτό!Για αυτό κάθε χρόνο απλά περιμένω!Το βλέπω λίγο κ σαν "όπου τύχει". Ούτως ή άλλως φέτος μόνο τρεις επιλογές δήλωσα!Οπότε......Ξεχνάμε κατι βρε παιδιά , τα κενα μπορει να είναι παρα παρα πολλά ,αυτό δε σημαίνει οτι θα τα καλυψει κιόλας.100 κενά να υπάρχουν σε μια περιοχή αυτη μπορεί να στείλει 1.