0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:23:09 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:20:36 pmΠαράθεση από: liberty στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 02:13:12 pm[να ρωτησω κατι?εγω θα ρωτησω....σε λιγο θα φυγουν της ειδικης 187 ατομα,εμας η θεση μας αλλαζει καθολου?Αν έχω καταλάβει καλά...ένας αριθμός θα φύγει από μας. Αλλά ας μας πει κάποιος που τα χει καταλάβει καλύτερα!Καλά τα κατάλαβες Rinaki στον πίνακα της γενικης υπάρχουν ατομα που είναι ΠΕ60.50 και τους καλούν στην ειδική . οπότε ειναι απο ανάλογα τι θέση εχει ο καθένας μας θα φύγει κι ενας αριθμος ατόμων απο πάνω του.συγγνωμη που γραφω στο τοπικ σας δασκαλα ειμαι αλλα επειδη εχω αυτην την απορια κ εγω και το ρωτησα στον τοιχο τ καψαλακη μ απαντησε κοπελα οτι οι 60.5 και οι 70.5 δεν εχουν καμια σχεση με τ γενικης και οτι δεν τ αφαιρουμε.. αν ξερει καποιος ας μ πει γτ εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:20:36 pmΠαράθεση από: liberty στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 02:13:12 pm[να ρωτησω κατι?εγω θα ρωτησω....σε λιγο θα φυγουν της ειδικης 187 ατομα,εμας η θεση μας αλλαζει καθολου?Αν έχω καταλάβει καλά...ένας αριθμός θα φύγει από μας. Αλλά ας μας πει κάποιος που τα χει καταλάβει καλύτερα!Καλά τα κατάλαβες Rinaki στον πίνακα της γενικης υπάρχουν ατομα που είναι ΠΕ60.50 και τους καλούν στην ειδική . οπότε ειναι απο ανάλογα τι θέση εχει ο καθένας μας θα φύγει κι ενας αριθμος ατόμων απο πάνω του.
Παράθεση από: liberty στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 02:13:12 pm[να ρωτησω κατι?εγω θα ρωτησω....σε λιγο θα φυγουν της ειδικης 187 ατομα,εμας η θεση μας αλλαζει καθολου?Αν έχω καταλάβει καλά...ένας αριθμός θα φύγει από μας. Αλλά ας μας πει κάποιος που τα χει καταλάβει καλύτερα!
[να ρωτησω κατι?εγω θα ρωτησω....σε λιγο θα φυγουν της ειδικης 187 ατομα,εμας η θεση μας αλλαζει καθολου?
Μέτρησα 166 ατομα 60.50 ...ασ δει κ καποια-ος αλλη-ος για επαλήθευση..γιατι τα μάτια μου βγάζουν αστεράκια!!
Παράθεση από: regi στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:28:55 pmΜέτρησα 166 ατομα 60.50 ...ασ δει κ καποια-ος αλλη-ος για επαλήθευση..γιατι τα μάτια μου βγάζουν αστεράκια!!Εγώ τσεκαρα στην τύχη κάποια ονόματα κ είδα οτι μερικά πε 60.50 υπαρχουν κ στους δύο πίνακες αλλά κάποια άλλα μόνο στον ειδικής! εχω μπερδευτει!!!!
Καλή τοποθέτηση στους συναδελφους.εγω πάντως εστειλα εναν πίνακα που εφτιαξα ετσι για να εχουμε μια εικόνα που κινούμαστε.ουτε εγω ξέρω αν αφαιρούνται ή όχι.
Στον πινακα που βγήκε μετα τη φαση τησ ειδικής εχουν αφαιρεθεί κ τα άτομα΄΄ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ΄΄?