0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xrislaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:15:55 pmΠαράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:12:47 pmΟι πληροφορίες μου λένε για αυριο, αριθμό δε γνωρίζω. Αν κάνουν λάθος και οι υψηλα ιστάμενοι τι να πω; Ετσι πως έχουμε γίνει όλα είναι πιθανά. Ο Μπράτης είπε όμως από βδομάδα... Μακάρι να ναι σωστές οι πληροφορίες σου!!! Πόση αναμονή ακόμη???Ο Μπρατης ειπε τιποτα για τη β φαση? Περσυ τον ειχα παρει τηλ και μου ειπε οτι δεν υπρχουν κενα και το απογευμα βγηκε η δ φαση.
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:12:47 pmΟι πληροφορίες μου λένε για αυριο, αριθμό δε γνωρίζω. Αν κάνουν λάθος και οι υψηλα ιστάμενοι τι να πω; Ετσι πως έχουμε γίνει όλα είναι πιθανά. Ο Μπράτης είπε όμως από βδομάδα... Μακάρι να ναι σωστές οι πληροφορίες σου!!! Πόση αναμονή ακόμη???
Οι πληροφορίες μου λένε για αυριο, αριθμό δε γνωρίζω. Αν κάνουν λάθος και οι υψηλα ιστάμενοι τι να πω; Ετσι πως έχουμε γίνει όλα είναι πιθανά.
Παράθεση από: mirtoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:47:23 pmΠαράθεση από: xrislaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:15:55 pmΠαράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:12:47 pmΟι πληροφορίες μου λένε για αυριο, αριθμό δε γνωρίζω. Αν κάνουν λάθος και οι υψηλα ιστάμενοι τι να πω; Ετσι πως έχουμε γίνει όλα είναι πιθανά. Ο Μπράτης είπε όμως από βδομάδα... Μακάρι να ναι σωστές οι πληροφορίες σου!!! Πόση αναμονή ακόμη???Ο Μπρατης ειπε τιποτα για τη β φαση? Περσυ τον ειχα παρει τηλ και μου ειπε οτι δεν υπρχουν κενα και το απογευμα βγηκε η δ φαση. Μακάρι τότε να κάνει λάθος!!!!!
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:18:55 pmΔε νομίζω να διαγράφονται από τον πίνακα αυτές που αρνούνται αναπλήρωση, επειδή αυτές που αρνήθηκαν διορισμό δεν είναι 2 ή 7! Είναι πολύ περισσότερες! Κάποια κοπέλα στο fb είχε πληροφόρηση από έγκυρη πηγή, όπως είπε, ότι στην Α' φάση δεν παρουσιάστηκαν 300 νηπιαγωγοί.
Δε νομίζω να διαγράφονται από τον πίνακα αυτές που αρνούνται αναπλήρωση, επειδή αυτές που αρνήθηκαν διορισμό δεν είναι 2 ή 7! Είναι πολύ περισσότερες! Κάποια κοπέλα στο fb είχε πληροφόρηση από έγκυρη πηγή, όπως είπε, ότι στην Α' φάση δεν παρουσιάστηκαν 300 νηπιαγωγοί.
Εγω σας καληνυχτώ αυριο πάλι εδω θα μαστε να τα λεμε!!!
τίποτα και σήμερα . αποχωρώ και γω. καληνύχτα. Κομμάτια είμαι
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_2472.htmlδεν ξέρω αν ισχύει αλλά όπως και να έχει τα πράγματα ειναι δύσκολα.
Παράθεση από: mima83 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:59:45 pmhttp://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_2472.htmlδεν ξέρω αν ισχύει αλλά όπως και να έχει τα πράγματα ειναι δύσκολα.Ισχύει ισχύει σε μας στην Πιερία έγινε!Καληνύχτα κ από μένα!!!