0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikoletoula84 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:08:03 amΠαράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:03:58 amΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:58:14 amχθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!Εκ των έσω η φάση θα γίνει σήμερα και στην περιοχή μου θα καλύψει όλα τα κενά 30. Μη ρωτάτε περιοχη γιατι θα εκτεθω και δεν θα μου λένε τίποτα.μηπως σου ειπαν και περιπου ποσους θα παρουν στο συνολο πανω κατω?Το ρώτησα αλλά και αυτοί δεν γνωρίζουν ακόμα, Πιστευω πως όταν μάθουν θα μας το πουν και οι αιρετοί.
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:03:58 amΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:58:14 amχθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!Εκ των έσω η φάση θα γίνει σήμερα και στην περιοχή μου θα καλύψει όλα τα κενά 30. Μη ρωτάτε περιοχη γιατι θα εκτεθω και δεν θα μου λένε τίποτα.μηπως σου ειπαν και περιπου ποσους θα παρουν στο συνολο πανω κατω?
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:58:14 amχθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!Εκ των έσω η φάση θα γίνει σήμερα και στην περιοχή μου θα καλύψει όλα τα κενά 30. Μη ρωτάτε περιοχη γιατι θα εκτεθω και δεν θα μου λένε τίποτα.
χθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:03:58 amΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:58:14 amχθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!Εκ των έσω η φάση θα γίνει σήμερα και στην περιοχή μου θα καλύψει όλα τα κενά 30. Μη ρωτάτε περιοχη γιατι θα εκτεθω και δεν θα μου λένε τίποτα.αφου μας εχεις πει κρητη εισαι
ε ειναι να ρωτας εγω πονταρω κατι μεταξυ 10-11μμ
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:24:21 amΠαράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:03:58 amΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:58:14 amχθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!Εκ των έσω η φάση θα γίνει σήμερα και στην περιοχή μου θα καλύψει όλα τα κενά 30. Μη ρωτάτε περιοχη γιατι θα εκτεθω και δεν θα μου λένε τίποτα.αφου μας εχεις πει κρητη εισαιΠου αλλού θα είχε τόσα κενα? Triainoforos δουλεύεις ή περιμένεις τη σειρά σου?