0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συν να δώσεις σε όμοιες ειδικότητες προτεραιότητα για κενά ( πχ για τον ομαδοποιημένο κλάδο ΠΕ04 βγαίνει τη μια χρονιά κενό στο ΠΕ04/01 την άλλη ΠΕ04.02 και πάει λέγοντας...
είναι αυτό που λέει με ισομερή κατανομή σε περισσότερα απο ένα έτη... αν δεν έχει βγάλει κενό για μια ειδικότητα του ίδιου κλάδου τη μια χρονιά, την βγάζει την επομενη. Αν τύχει και βγάλει για όλες, τότε ξαναβγάζει για όλες και την επομενη...
δε μιλάω για οργανικά κενά....αλλά για λειτουργικά..ωστόσο και για τα οργανικά, επειδή σε αυτά παίζονται οι μεταθέσεις, δε γίνεται για παράδειγμα να δίνεις μόνο ώρες φυσικής - επειδή αυτές χρειάζεσαι - και έτσι να μεταθέτεις μόνο φυσικούς. Επειδή, ειδικά αυτός ο κλάδος αποτελείται απο πολλές ειδικότητες, και μεταχειρίζεται ως ενιαίος κλάδος, για το λόγο αυτο δίνονται πάντα ( και ) τα οργανικά κενά με αναλογικότητα.... δεν το ξερω ακριβώς το ζήτημα - γιατί δεν είναι το άμεσο αντικείμενο μου- αλλά ξέρω ότι έτσι πάει ...έγινε δυο χρόνια πριν σε μας για κενό πληροφορικής, που δε δόθηκε σε πε19-20 αλλά σε ΤΕ01.19 (νομίζω) που είναι προγραμματιστής Η.Υ. ( γιατί πήγε αναλογικά)
τι να σου πω.... δεν το έχω χειριστεί το ζήτημα οπότε δεν το ξέρω τόσο καλά..αλλά τι εννοεί όταν λέει Σε περίπτωση που τα κενά δεν είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του αριθμού των κλάδων, τότε η ισομερής κατανομή θα επιτυγχάνεται σε περισσότερα από ένα έτη.
άρα το ίδιο δε γίνεται και για τους ΠΕ04? αν υπάρχει ένα κενό φυσικού θα το δώσω τη μια χρονιά στον φυσικό την άλλη στον χημικό και πάει λέγοντας; άρα κάτι τέτοιο θα έγινε και σε μας και μετά ( μάλλον - αν θυμάμαι καλά) το δώσανε στον ΤΕ01-19.εεε;;;;