0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ Joanna Bear γιατί αν ρίξεις μια ματιά εδώ στην ιστοσελίδα του Παν/μίου Αθηνών: http://rcel.enl.uoa.gr/xenesglossesjuly2011 στο ενιαίο πρόγραμμα σπουδών για τις Ξένες γλώσσες και κυρίως στο δεύτερο μέρος που έχει το οργανόγραμμα δείχνει ακριβώς τι πρέπει να διδαχτεί για να μπορούν να δίνουν το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας είτε για επιπεδο Α1, Α2,
και γω Νοεμβριο πέρσι αλλά κυρίως σε ολοήμερα. Μου θύμησες την πρώτη χρονιά που δούλεψα ωρομίσθια. Με κάλεσαν Φεβρουάριο. Πάω στο σχολείο βλέπω ένα δάσκαλο του λέω οτι είμαι η καθηγήτρια Αγγλικών και βάζει τα γέλια και με πάει στον διευθυντή που βάζει και αυτός τα γέλια μολις ακούει οτι είμαι η καθηγήτρια των Αγγλικών. Αφού σταμάτησαν τα γέλια μου λένε 'Τώρα ήρθες;' Γελούσαν γιατί πήγα Φεβρουάριο και αυτοί περίμεναν καθηγήτρια Αγγλικών απο τον Σεπτέμβριο.
Αφού είπαν στην φίλη σου ότι δεν θα παραγγείλουν βιβλία όπως της άλλες χρονιές και στο site λέει οτι θα δωθεί απο Σεπτέμβριο λογικά περιμένουν αυτό το βιβλίο. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Δεν έχω κάποια πληροφόρηση παραπάνω.
Για τους συναδέλφους που εργάζονται σε δημοτικό όπου διδασκονται αγγλικά σε όλες τις τάξεις:έχει έρθει κάποια διευκρινιστική εγκύκλιος/απόφαση όπου αναφέρεται ότι τις τρεις πρώτες τάξεις Α
πόσες υπογραφές χρειάζονται για να το πάρουν πίσω αυτό το ''βιβλίο''? και γιατί δεν τις μαζέψαμε ακόμη?