0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φτασαμε σε σημειο ο ενας να θελει να φαει τη θεση του αλλου..Μαυτο το σκεπτικο, δε θα πρεπε να παιρνουν ειδικης στην παραλληλη πρν καλυφθουν ολα τα κενα καθαρα ειδικης γτ την παραλληλη την καταφερνουμε κ εμεις...Αλλά τωρα που σχεδον τελειωσε ο πινακας τι θα γινει αν προκυψουν ειδικης κενα?
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 10:50:02 pmΠαράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 10:49:07 pmΚι εμένα τα νεύρα μου δεν νιώθουν και πολύ καλά τελευταία, αλλά δεν αναρωτιέμαι για τα αυτονόητα, τέλος πάντων, σας αποχαιρετώ για απόψε, καλή ξεκούραση σε όλους και όλες Καλή ξεκούραση και αύριο με ευχάριστα!!!!Αυριο ειναι σαββατο..Αρα για 2 μερες δεν θα χει νεα..Μισω τα σ/κ
Παράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 10:49:07 pmΚι εμένα τα νεύρα μου δεν νιώθουν και πολύ καλά τελευταία, αλλά δεν αναρωτιέμαι για τα αυτονόητα, τέλος πάντων, σας αποχαιρετώ για απόψε, καλή ξεκούραση σε όλους και όλες Καλή ξεκούραση και αύριο με ευχάριστα!!!!
Κι εμένα τα νεύρα μου δεν νιώθουν και πολύ καλά τελευταία, αλλά δεν αναρωτιέμαι για τα αυτονόητα, τέλος πάντων, σας αποχαιρετώ για απόψε, καλή ξεκούραση σε όλους και όλες
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_3264.htmlΔειτε τι λεει ο κοσμος για μας...
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 10:57:04 pmhttp://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_3264.htmlΔειτε τι λεει ο κοσμος για μας...για να λέμε και τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη, έχει και ένα δίκιο!Δεν μπορεί να λέει κάποιος γενικά άσχετα από το επάγγελμα ας μονιμοποιηθώ και όπου να'ναι και μετά τον διορισμό κλάψες και άντε να βρεις κανέναν να σε πάει εκεί που θες!Αν δεν θες το "όπου να'ναι" μην το δηλώνεις!Όχι τίποτε άλλο, αλλά ξέρω και άτομα που διορίστηκαν στο όπου να'ναι και εκτός από τα κλάματα, από αντίδραση δεν έκαναν και σωστή δουλειά και δεν ντρέπονταν να το πουν κιόλας...Τέλος πάντων, ας γινόμουν και εγώ μόνιμη, να έχω μια δουλειά και ας με στείλουν και στο Καστελόριζο!!!Το εννοώ!Διαμάντω, έλα να με δοκιμάσεις, σε προκαλώ...
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 11:07:19 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 10:57:04 pmhttp://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_3264.htmlΔειτε τι λεει ο κοσμος για μας...για να λέμε και τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη, έχει και ένα δίκιο!Δεν μπορεί να λέει κάποιος γενικά άσχετα από το επάγγελμα ας μονιμοποιηθώ και όπου να'ναι και μετά τον διορισμό κλάψες και άντε να βρεις κανέναν να σε πάει εκεί που θες!Αν δεν θες το "όπου να'ναι" μην το δηλώνεις!Όχι τίποτε άλλο, αλλά ξέρω και άτομα που διορίστηκαν στο όπου να'ναι και εκτός από τα κλάματα, από αντίδραση δεν έκαναν και σωστή δουλειά και δεν ντρέπονταν να το πουν κιόλας...Τέλος πάντων, ας γινόμουν και εγώ μόνιμη, να έχω μια δουλειά και ας με στείλουν και στο Καστελόριζο!!!Το εννοώ!Διαμάντω, έλα να με δοκιμάσεις, σε προκαλώ... εγινε επιτελουσ η παραλληλη? απο τους δικους μας πηρε?
σ΄ευχαριστω για την απαντηση, καλη τοποθετηση σε ολα τα παιδια και καλη χρονια, αιντε να παμε και για την γαμα σιγα σιγα
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 11:23:09 pmσ΄ευχαριστω για την απαντηση, καλη τοποθετηση σε ολα τα παιδια και καλη χρονια, αιντε να παμε και για την γαμα σιγα σιγαλένε για Δευτέρα- Τρίτη, αλλά στην ουσία κανείς δεν ξέρει με σιγουριά.Στο υπουργείο από την άλλη οι υπάλληλοι λένε από Τετάρτη και αν!!!!Όλοι ευχόμαστε να βγει το συντομότερο δυνατόν!!!Και τώρα αν γίνεται...
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 11:26:40 pmΠαράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 11:23:09 pmσ΄ευχαριστω για την απαντηση, καλη τοποθετηση σε ολα τα παιδια και καλη χρονια, αιντε να παμε και για την γαμα σιγα σιγαλένε για Δευτέρα- Τρίτη, αλλά στην ουσία κανείς δεν ξέρει με σιγουριά.Στο υπουργείο από την άλλη οι υπάλληλοι λένε από Τετάρτη και αν!!!!Όλοι ευχόμαστε να βγει το συντομότερο δυνατόν!!!Και τώρα αν γίνεται...ελα καλη μου ολα θα πανε καλα, εχεις βαλει το κουτακι ?