0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχουν ζητησει ηδη 10 αναπληρωτες για τη γ φαση..Και αν δωσουν τα αλλα 2 παμε στα 12..βεβαια υπαρχει το ρισκο να πας Σαμοθρακη γτ δεν ειναι χωριστα
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 10:36:48 pmΕχουν ζητησει ηδη 10 αναπληρωτες για τη γ φαση..Και αν δωσουν τα αλλα 2 παμε στα 12..βεβαια υπαρχει το ρισκο να πας Σαμοθρακη γτ δεν ειναι χωριστα Ξέρω, αλλά κρύβω άσο στο μανίκι μου για την τοποθέτηση!Είμαι έγγαμη, δύο μωρά παιδιά και θέμα συνυπηρέτησης.Επομένως θα πάω αρκετά μπροστά για την τοποθέτηση. Αλλά τι συζητάμε τώρα....Ας βγει πρώτον η γ φάση και δεύτερον ας είμαι και εγώ μέσα σε αυτή!!!!!
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 10:36:48 pmΕχουν ζητησει ηδη 10 αναπληρωτες για τη γ φαση..Και αν δωσουν τα αλλα 2 παμε στα 12..βεβαια υπαρχει το ρισκο να πας Σαμοθρακη γτ δεν ειναι χωριστα παρεμπιπτόντως πως έχεις τόση ενημέρωση για τον συγκεκριμένο νομό; από τον Έβρο είσαι;
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 10:41:14 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 10:36:48 pmΕχουν ζητησει ηδη 10 αναπληρωτες για τη γ φαση..Και αν δωσουν τα αλλα 2 παμε στα 12..βεβαια υπαρχει το ρισκο να πας Σαμοθρακη γτ δεν ειναι χωριστα Ξέρω, αλλά κρύβω άσο στο μανίκι μου για την τοποθέτηση!Είμαι έγγαμη, δύο μωρά παιδιά και θέμα συνυπηρέτησης.Επομένως θα πάω αρκετά μπροστά για την τοποθέτηση. Αλλά τι συζητάμε τώρα....Ας βγει πρώτον η γ φάση και δεύτερον ας είμαι και εγώ μέσα σε αυτή!!!!! Η συνυπηρετηση μετραει και για αναπληρωτές?Ειχα την εντυπωση οτι μονο για τους μονιμους
Ωραιος ειναι ο γλυκος μου αλλα δε με βλεπω ποτε να ρχομαι ως αναπληρωτρια..Και η ειρωνεια ειναι οτι παλια τους στελνανε εδω με το ζορι...Και τωρα που κλεισαν ολα τα σχολεια παρακαλαμε για μια θεσουλα... ΜΑκαρι να πας εσυ τουλαχιστον να στε η οικογενεια μαζι...
Τελικά η γ φάση αναμένεται Δευτέρα- Τρίτη ή Παρασκευή;;;Προβλέπεται μεγάλη και η επόμενη εβδομάδα...
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 11:06:19 pmΤελικά η γ φάση αναμένεται Δευτέρα- Τρίτη ή Παρασκευή;;;Προβλέπεται μεγάλη και η επόμενη εβδομάδα...εμενα μου ειπαν Τριτη, αλλα εδω διαβασα ο Μπρατης ειπε τελος, δλδ Παρασκευη να μη χρεωθουν καθολου Σεπτεμβρη τις πληρωμες μας..Εγω δε θα μαι γ φαση, οποτε δε θα σκαω ιδιαιτερα..Καλυτερα παντως τελος βδομαδας να μετρησουν τα κενα καλυτερα..Ενα καλοκαιρι και ενα μηνα τωρα μετρανε..
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 11:10:09 pmΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 11:06:19 pmΤελικά η γ φάση αναμένεται Δευτέρα- Τρίτη ή Παρασκευή;;;Προβλέπεται μεγάλη και η επόμενη εβδομάδα...εμενα μου ειπαν Τριτη, αλλα εδω διαβασα ο Μπρατης ειπε τελος, δλδ Παρασκευη να μη χρεωθουν καθολου Σεπτεμβρη τις πληρωμες μας..Εγω δε θα μαι γ φαση, οποτε δε θα σκαω ιδιαιτερα..Καλυτερα παντως τελος βδομαδας να μετρησουν τα κενα καλυτερα..Ενα καλοκαιρι και ενα μηνα τωρα μετρανε.....και άκρη δεν βγάζουν (συμπληρώνω)!!!Αν είναι να μετρηθούν καλύτερα τα κενά μπας και βγουν περισσότερα κιόλας ας είναι και την Παρασκευή!!!Αλλά θα παρακαλούσα να μην πάρει άλλη παράταση το θέμα, γιατί δεν την παλεύω!!!Αλήθεια, γιατί απαισιόδοξη για την γ φάση;Αν επιτρέπεται σε ποια περίπου σειρά είσαι;
εγω που εχω 275 στον μηδενικης εβαλα και το κουτι συν και τους 30 νομους τι στα κομματια ελπιζω.. αλλα και εσυ Φωτεινουλα δεν εισαι σε ασχημη θεση!! τι να πουν αλλοι..