0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:15:01 pmΟ Καψαλάκης μίλησε για 700-800 (νομίζω) δασκάλους και λίγο πιο πάνω από 500 νηπιαγωγούς.Ωραια μενω εκτος!!Δεν νομίζω ότι πρέπει σόι και καλά να πιστεύουμε τους αριθμούς. Αλλά και έτσι να είναι ποτέ δεν ξέρεις, γιατί δεν ξέρουμε τι έχουν δηλώσει οι πάνω από σένα. Και εγώ είμαι λίγο λιγότερο από 270 στον πίνακα μηδενικής, αλλά ελπίζω, γιατί ξέρω και άτομα από τον προϋπηρεσίας που έβαλαν μια δυο περιοχές και καθόλου το κουτάκι, που δεν είναι σίγουρο ότι σε αυτή την φάση θα υπάρχουν κενά εκεί.Ενδεχομένως από την άλλη που με τις συνταξιοδοτήσεις τα λειτουργικά κενά θα αυξηθούν.Τι να πω...Άποψή μου προσωπική είναι αυτή.Εγώ, πάντως, ακόμη και αν πάρει 700 κρατώ την ελπίδα μου ζωντανή!Έτσι θέλω τουλάχιστον...
Ο Καψαλάκης μίλησε για 700-800 (νομίζω) δασκάλους και λίγο πιο πάνω από 500 νηπιαγωγούς.Ωραια μενω εκτος!!
Παράθεση από: vassobene στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:17:48 pmμπορει να μου πει καποιος που μπαινει στο φεισ γιατι μια κυρια επιλεγει τα μισα λογια μου κ αναστατωνει το κοσμο?αναφερομαι για αυτα που εγραψα σχετικα με τον αιρετο απο φωκιδα...γιατι δε το πηρε ολο το κομματι???[/quotκαι νομιζα οτι αυτη η κυρια ησουν εσυ αλλα με αλλο ονομα και παραξενευτηκα.. Οποτε βιβακι διαυθετησε το εσυ για να μην πανικοβαλλεται κοσμος...ΜΑρεσε η ακριβεια σου ..713...Κανονισε τωρα να παρουν 713 και μετα να λενε οτι εισαικολληταρι της Διαμαντως
μπορει να μου πει καποιος που μπαινει στο φεισ γιατι μια κυρια επιλεγει τα μισα λογια μου κ αναστατωνει το κοσμο?αναφερομαι για αυτα που εγραψα σχετικα με τον αιρετο απο φωκιδα...γιατι δε το πηρε ολο το κομματι???[/quotκαι νομιζα οτι αυτη η κυρια ησουν εσυ αλλα με αλλο ονομα και παραξενευτηκα..
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:21:02 pmΠαράθεση από: vassobene στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:17:48 pmμπορει να μου πει καποιος που μπαινει στο φεισ γιατι μια κυρια επιλεγει τα μισα λογια μου κ αναστατωνει το κοσμο?αναφερομαι για αυτα που εγραψα σχετικα με τον αιρετο απο φωκιδα...γιατι δε το πηρε ολο το κομματι???[/quotκαι νομιζα οτι αυτη η κυρια ησουν εσυ αλλα με αλλο ονομα και παραξενευτηκα.. Οποτε βιβακι διαυθετησε το εσυ για να μην πανικοβαλλεται κοσμος...ΜΑρεσε η ακριβεια σου ..713...Κανονισε τωρα να παρουν 713 και μετα να λενε οτι εισαικολληταρι της Διαμαντωςχαχαχαχαχ ε ειπα να φαινεται πιο φυσικος ο αριθμος για αυτο..
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:19:20 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:15:01 pmΟ Καψαλάκης μίλησε για 700-800 (νομίζω) δασκάλους και λίγο πιο πάνω από 500 νηπιαγωγούς.Ωραια μενω εκτος!!Δεν νομίζω ότι πρέπει σόι και καλά να πιστεύουμε τους αριθμούς. Αλλά και έτσι να είναι ποτέ δεν ξέρεις, γιατί δεν ξέρουμε τι έχουν δηλώσει οι πάνω από σένα. Και εγώ είμαι λίγο λιγότερο από 270 στον πίνακα μηδενικής, αλλά ελπίζω, γιατί ξέρω και άτομα από τον προϋπηρεσίας που έβαλαν μια δυο περιοχές και καθόλου το κουτάκι, που δεν είναι σίγουρο ότι σε αυτή την φάση θα υπάρχουν κενά εκεί.Ενδεχομένως από την άλλη που με τις συνταξιοδοτήσεις τα λειτουργικά κενά θα αυξηθούν.Τι να πω...Άποψή μου προσωπική είναι αυτή.Εγώ, πάντως, ακόμη και αν πάρει 700 κρατώ την ελπίδα μου ζωντανή!Έτσι θέλω τουλάχιστον...βασω αφαιρεσε απο πανω σου αυτους που πηραν, εγω νεα θεση 215 αρα εσυ πιο πανω ακομα απο μενα, στον προυπηρεσια 689 εμειναν.. ειμαι στους 900 μεσα αρα εσυ καπου 800+
επειδη δε μπορω να γραψω στο φεις, ας το κανει το βιβακι γιατι εχω θυμωσει...παντα αυτο να κανουν οι κακοπροεραιτοι..μονο τα ασχημα κρατανε..
Παράθεση από: vassobene στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:26:58 pmεπειδη δε μπορω να γραψω στο φεις, ας το κανει το βιβακι γιατι εχω θυμωσει...παντα αυτο να κανουν οι κακοπροεραιτοι..μονο τα ασχημα κρατανε..μιλας κ εσυ για αυτο: Gwgoula Adamopoulou. αιρετος φωκιδας μου ειπε πωσ ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα γενικοτερα στην ελλαδα κ οχι απλα δε θα δουλεψω αλλα θα διωξουν κ τους αναπληρωτες της α φασης. ......ωραιοοοοοοοοοοοοοοο??
εγω πιστευω 600 + , μη βριζετε καλεεεεεεεεεεεε, αλλα νομιζω οτι αν βγει μεχρι την παρασκευη δεν θα παρει παραπανω, μετα μολις βγουν οι συνταξεις δα παρει μια καλη φαση
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:30:15 pmΠαράθεση από: vassobene στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:26:58 pmεπειδη δε μπορω να γραψω στο φεις, ας το κανει το βιβακι γιατι εχω θυμωσει...παντα αυτο να κανουν οι κακοπροεραιτοι..μονο τα ασχημα κρατανε..μιλας κ εσυ για αυτο: Gwgoula Adamopoulou. αιρετος φωκιδας μου ειπε πωσ ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα γενικοτερα στην ελλαδα κ οχι απλα δε θα δουλεψω αλλα θα διωξουν κ τους αναπληρωτες της α φασης. ......ωραιοοοοοοοοοοοοοοο??Το πασαρε για δικο της??