0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αφησε πισωτ βομβα και δεν ασχοληθηκε αλλο .. αν δειτε τις λεξεις π χρησιμοποιει ειναι "μαλλον" για το ποσους θα παρει δεν γνωριζω... για να μην τον πρηζουμε προφανως ΠΡΟ
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 05:02:49 pmαφησε πισωτ βομβα και δεν ασχοληθηκε αλλο .. αν δειτε τις λεξεις π χρησιμοποιει ειναι "μαλλον" για το ποσους θα παρει δεν γνωριζω... για να μην τον πρηζουμε προφανως ΠΡΟ
Στον πίνακα με προϋπηρεσία πόσα άτομα έχουν μείνει?Έχω μπερδευτεί...Από τον μηδενικής πόσα άτομα πήραν?
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 05:00:16 pmΜ' αρέσει που πληρώνουμε και συνδρομή στη ΔΟΕ...Μας γράφουν κανονικά...Δεν καταλαβες..Εγω δε θα ξαναγραφτω..Κι ας ερθει καποιος προεδρος διδασκοντων να με ρωτησει γτ..Αντε γτ ξυπνησαν οι σκλαβοι..Εγω παντως θα ελπιζω για παρασκευη γτ γραφτηκε και στο neadaskalwn.Ισως το λενε για να μας ξεφιρτωθουν..Τα κενα πρεπει να ναι εκατομμυρια για να μετρανε τοσο καιρο...Αισχος..Ντροπη σε ολους
Μ' αρέσει που πληρώνουμε και συνδρομή στη ΔΟΕ...Μας γράφουν κανονικά...
Η Γ' φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2011-2012 θα ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή 30 ΣεπτεμβρίουΕγω αυτο θα κρατησω..Και θα ελπιζω μεχρι Παρασκευ στισ 12
Από μηδενικής πήραν 70 άτομα περίπου στον πίνακα προυπηρεσίας έχουν μείνει περίπου 700 διορθώστε με αν κάνω λάθος
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 05:09:45 pmΗ Γ' φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2011-2012 θα ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή 30 ΣεπτεμβρίουΕγω αυτο θα κρατησω..Και θα ελπιζω μεχρι Παρασκευ στισ 12Φωτεινούλα που το είδες αυτο;
vivaki συ το εγραψες αυτο?ΠΡΟ