0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
vivaki ο αγνοουμενος στο φεισ δεν σχολιασε τις προσληψεις?
πάντως από διάφορα chatrooms που βλέπω, το υπουργείο είχε ενημερώσει για β παράλληλης σήμερα.Λέτε;;;
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι αναπληρώτρια δασκάλα που ακομα δεν έχω προσληφθεί κ ανήκω στην κατηγορία όσων επέλεξαν για τη σχ.χρονιά 2010-11 να δουλέψουν σε δυσπρόσιτο σχολείο προκειμένου να μαζέψω μόρια . Τα μόρια αυτα εντελώς ξαφνικά μας τα υφάρπαξε το Υπουργείο στη μέση της χρονιάς , λέγοντας ότι δεν ισχύουν για τους πίνακες στο εξής. Αποτελεσμα; Αυτή τη στιγμή δε δουλεύουμε λογω χαμηλής θέσης στον πίνακα, τη στιγμή που θα έπρεπε να βρισκόμασταν στις πρώτες θέσεις !!!Εφόσον διαλέξαμε δυσπρόσιτα τη χρονική περίοδο που ίσχυε ο νόμος οτι τα μόρια μετράνε στους πίνακες, έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τα μόριά μας και τη προτεραιότητά μας στον πινακα. Όσοι είστε στην ίδια θέση επικοινωνήστε ώστε να οργανωθούμε και να πάρουμε τα μόρια που νόμιμα μας ανήκουν !
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 05:59:40 μμπάντως από διάφορα chatrooms που βλέπω, το υπουργείο είχε ενημερώσει για β παράλληλης σήμερα.Λέτε;;;κοιταξα στον τοιχο τ μπρατη, μονιμη δασκαλα λεει περιμενει να παρουν αναπληρωτες για να την αποδεσμευσουν και να παει εκει π πηρε αποσπαση, της απαντησαν οτι θα περιμενει πολυ ακομα γιατι οι πιστωσεις σε αναπληρωτες μειωθηκε στα 8000?/
Παράθεση από: istad στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 05:59:35 μμΚαλησπέρα σε όλους! Είμαι αναπληρώτρια δασκάλα που ακομα δεν έχω προσληφθεί κ ανήκω στην κατηγορία όσων επέλεξαν για τη σχ.χρονιά 2010-11 να δουλέψουν σε δυσπρόσιτο σχολείο προκειμένου να μαζέψω μόρια . Τα μόρια αυτα εντελώς ξαφνικά μας τα υφάρπαξε το Υπουργείο στη μέση της χρονιάς , λέγοντας ότι δεν ισχύουν για τους πίνακες στο εξής. Αποτελεσμα; Αυτή τη στιγμή δε δουλεύουμε λογω χαμηλής θέσης στον πίνακα, τη στιγμή που θα έπρεπε να βρισκόμασταν στις πρώτες θέσεις !!!Εφόσον διαλέξαμε δυσπρόσιτα τη χρονική περίοδο που ίσχυε ο νόμος οτι τα μόρια μετράνε στους πίνακες, έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τα μόριά μας και τη προτεραιότητά μας στον πινακα. Όσοι είστε στην ίδια θέση επικοινωνήστε ώστε να οργανωθούμε και να πάρουμε τα μόρια που νόμιμα μας ανήκουν !Αντιθετα οσοι δουλεψαν τη σχ.χρονια 2009-2010 σε δυσπροσιτα, εχουν ακομα για 3η χρονια τα διπλα μόρια!!!! Κλειδωσαν οι πινακες προυπηρεσιας αλλα οχι με τα κανονικα μορια, αλλα με τα διπλασια για καποιους που ετυχε να δουλεψουν εκεινη τη χρονια σε δυσπροσιτο!
Παράθεση από: istad στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 05:59:35 μμΚαλησπέρα σε όλους! Είμαι αναπληρώτρια δασκάλα που ακομα δεν έχω προσληφθεί κ ανήκω στην κατηγορία όσων επέλεξαν για τη σχ.χρονιά 2010-11 να δουλέψουν σε δυσπρόσιτο σχολείο προκειμένου να μαζέψω μόρια . Τα μόρια αυτα εντελώς ξαφνικά μας τα υφάρπαξε το Υπουργείο στη μέση της χρονιάς , λέγοντας ότι δεν ισχύουν για τους πίνακες στο εξής. Αποτελεσμα; Αυτή τη στιγμή δε δουλεύουμε λογω χαμηλής θέσης στον πίνακα, τη στιγμή που θα έπρεπε να βρισκόμασταν στις πρώτες θέσεις !!!Εφόσον διαλέξαμε δυσπρόσιτα τη χρονική περίοδο που ίσχυε ο νόμος οτι τα μόρια μετράνε στους πίνακες, έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τα μόριά μας και τη προτεραιότητά μας στον πινακα. Όσοι είστε στην ίδια θέση επικοινωνήστε ώστε να οργανωθούμε και να πάρουμε τα μόρια που νόμιμα μας ανήκουν !Η προϋπηρεσία ήταν γνωστό ότι δεν θα μετρηθεί για τους πίνακες φέτος.Εγώ είχα ρωτήσει, γιατί και εγώ πέρσι θα έπαιρνα δυσπρόσιτα και μου είπαν ότι τη στιγμή που οι πίνακες είχαν κλειδώσει και με την προϋπηρεσία του σχολικού έτους 2009-2010, στους επόμενους πίνακες θα είμαι πάντα στον μηδενικής μέχρι να γίνει ΑΣΕΠ. Έτσι τα διπλά μόρια δεν ωφελούν πουθενά από το 2010 και μετά!
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 06:02:35 μμΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 05:59:40 μμπάντως από διάφορα chatrooms που βλέπω, το υπουργείο είχε ενημερώσει για β παράλληλης σήμερα.Λέτε;;;κοιταξα στον τοιχο τ μπρατη, μονιμη δασκαλα λεει περιμενει να παρουν αναπληρωτες για να την αποδεσμευσουν και να παει εκει π πηρε αποσπαση, της απαντησαν οτι θα περιμενει πολυ ακομα γιατι οι πιστωσεις σε αναπληρωτες μειωθηκε στα 8000?/ το ότι δεν πιστεύω και πολλά από όσα λέγονται, να το πω. Απλά περιμένω τις φάσεις προσλήψεων!