0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να απολυθεί κάποιος μόνιμος εκπαιδευτικός επειδή- είτε από δική του υπαιτιότητα είτε από του Υπουργείου- δεν έχει οργανική. Πρέπει τότε να απολυθούν οι μισοί και πλέον μόνιμοι.Εγώ δεν μπορώ να ζήσω τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου 800χλμ. μακριά από το σπίτι μου, και με την καθημερινή προσευχή στο Θεούλη 1) στο τέλος της διετίας να πάρω οργανική, 2) να μη συγχωνευθεί το σχολείο 3) να με φωτίσει ώστε να πετύχω δια της τύχης σε ποια περιοχή μπορεί να υπάρχει η μεγαλύτερη πιθανότητα οργανικής, κατά τη συμπλήρωση της αίτησης μετάθεσης 4) να να να να....Το δίλημμα που διάβασα ( ή οργανική ή απόλυση ) και που αναρωτιέμαι: από το Υπουργείο έχει διαρρεύσει? Δηλαδή συζητείται αυτή τη στιγμή? Διαφορετικά ποιος το λέει?είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αν προέρχεται από τους ευφυείς του Υπουργείου, τους το αντιστρέφω και περιμένω την ημέρα - που δε θα αργήσει - που θα βλέπουν τις καρέκλες τους με τα κυάλια.Το να ζεις και να εργάζεσαι κάτω από ένα καθεστώς διαρκούς και πολύπλευρης τρομοκρατίας - γιατί περί αυτού πρόκειται - δε νομίζω ότι ωφελεί ούτε το ανθρώπινο δυναμικό που ξενιτεύεται για 750 Ευρώ (εγώ τόσα θα πάρω!), ούτε το ευρύτερο πλαίσιο της Παιδείας το οποίο εκπροσωπούν ως ιθύνοντες. Αν επιθυμούν την πλήρη εξαθλίωση του εν λόγω ανθρώπινου δυναμικού τους, μάλλον δεν έχουν υπολογίσει ορθά και το πιο συνετό θα ήταν έστω και τώρα, να αναθεωρήσουν.
ΠαράθεσηΕπίσης, θα ήθελα και μία άποψη για το εξής: Η οργανική μου είναι περίπου 400 χλμ από τον τόπο διαμονής μου (την Αθήνα). Θα βάλω για μετάθεση όλη την Αττική εννοείται, αλλά προβληματίζομαι: να βάλω και Κορινθία-
Επίσης, θα ήθελα και μία άποψη για το εξής: Η οργανική μου είναι περίπου 400 χλμ από τον τόπο διαμονής μου (την Αθήνα). Θα βάλω για μετάθεση όλη την Αττική εννοείται, αλλά προβληματίζομαι: να βάλω και Κορινθία-
Παράθεση από: elleni στις Νοεμβρίου 16, 2011, 01:53:35 pmΠαράθεσηΕπίσης, θα ήθελα και μία άποψη για το εξής: Η οργανική μου είναι περίπου 400 χλμ από τον τόπο διαμονής μου (την Αθήνα). Θα βάλω για μετάθεση όλη την Αττική εννοείται, αλλά προβληματίζομαι: να βάλω και Κορινθία-
Παράθεση από: emnaypli στις Νοεμβρίου 16, 2011, 08:12:57 pmΕμένα μου φαίνεται αδιανόητο να απολυθεί κάποιος μόνιμος εκπαιδευτικός επειδή- είτε από δική του υπαιτιότητα είτε από του Υπουργείου- δεν έχει οργανική. Πρέπει τότε να απολυθούν οι μισοί και πλέον μόνιμοι.Εγώ δεν μπορώ να ζήσω τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου 800χλμ. μακριά από το σπίτι μου, και με την καθημερινή προσευχή στο Θεούλη 1) στο τέλος της διετίας να πάρω οργανική, 2) να μη συγχωνευθεί το σχολείο 3) να με φωτίσει ώστε να πετύχω δια της τύχης σε ποια περιοχή μπορεί να υπάρχει η μεγαλύτερη πιθανότητα οργανικής, κατά τη συμπλήρωση της αίτησης μετάθεσης 4) να να να να....Το δίλημμα που διάβασα ( ή οργανική ή απόλυση ) και που αναρωτιέμαι: από το Υπουργείο έχει διαρρεύσει? Δηλαδή συζητείται αυτή τη στιγμή? Διαφορετικά ποιος το λέει?είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αν προέρχεται από τους ευφυείς του Υπουργείου, τους το αντιστρέφω και περιμένω την ημέρα - που δε θα αργήσει - που θα βλέπουν τις καρέκλες τους με τα κυάλια.Το να ζεις και να εργάζεσαι κάτω από ένα καθεστώς διαρκούς και πολύπλευρης τρομοκρατίας - γιατί περί αυτού πρόκειται - δε νομίζω ότι ωφελεί ούτε το ανθρώπινο δυναμικό που ξενιτεύεται για 750 Ευρώ (εγώ τόσα θα πάρω!), ούτε το ευρύτερο πλαίσιο της Παιδείας το οποίο εκπροσωπούν ως ιθύνοντες. Αν επιθυμούν την πλήρη εξαθλίωση του εν λόγω ανθρώπινου δυναμικού τους, μάλλον δεν έχουν υπολογίσει ορθά και το πιο συνετό θα ήταν έστω και τώρα, να αναθεωρήσουν.Αυτά τα διλήμματα που τίθενται εδώ μέσα είναι ψευδο-διλήμματα χωρίς καμιά νομική υπόσταση και αποτελούν εικασίες κάποιων "φωστήρων της δημόσιας διοίκησης" που μιλάνε πολύ και σκέφτονται λίγο.Κάντε άφοβα αιτήσεις για μεταθέσεις με όσες περιοχές που θέλετε και μην φοβάστε τα φαντάσματα και τους δαίμονες.
επειδή λοιπόν knaison κατά πως φαίνεται μιλάω πολύ και σκέφτομαι λίγο προχώρησα άμεσα σε διαγραφή των μηνυμάτων μου και θα σας αφήσω ανενόχλητους όλους να κάνετε τις αιτήσεις μετάθεσης για τις οποίες ως "φωστήρας της δημόσιας διοίκησης" σας υπενθυμίζω ότι λήγουν στις 30/11/11. Εξάλλου έχεις δίκιο :όσοι κάνουν φέτος αίτηση θα πάρουν όλοι μετάθεση και μετά θα πάρουν και οργανική και επίσης δεν πρόκειται ποτέ κανείς να βγει σε εφεδρεία όπως δε βγήκε και κανένας άλλος δημόσιος υπάλληλος εξάλλου... εξάλλου, η επισήμανση σε επίσημο έγγραφο του υπουργείου οικονομικών ότι οι εκπ/κοί εξαιρούνται για τη φετινή χρονιά απο΄την εφεδρεία δεν έχει καμία νομική υπόσταση και φυσικά σημαίνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει και εφεδρεία για αυτούς...Σωστά!! Έχεις απόλυτο δίκιο! bye στο φόρουμ !!!!