0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν λέω, όσοι συνάδελφοι πήραν μετάθεση εκεί, εκεί να παραμείνουν.
Μερικές φορές η άγνοια οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Η Δ Λάρισας δεν είναι η χειρότερη περιοχή της Λάρισας αλλά η επόμενη καλύτερη μετά την Α Λάρισας γιατί έχει όλα τα χωριά γύρω από την Λάρισα (επαρχίες Τυρνάβου και Αγιάς). Η χειρότερη είναι η
Παράθεση από: vaios στις Απριλίου 10, 2012, 07:40:02 amΜερικές φορές η άγνοια οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Η Δ Λάρισας δεν είναι η χειρότερη περιοχή της Λάρισας αλλά η επόμενη καλύτερη μετά την Α Λάρισας γιατί έχει όλα τα χωριά γύρω από την Λάρισα (επαρχίες Τυρνάβου και Αγιάς). Η χειρότερη είναι η
Παράθεση από: max στις Απριλίου 10, 2012, 10:10:31 amΠαράθεση από: jak_13 στις Απριλίου 10, 2012, 08:57:18 amΠαράθεση από: max στις Απριλίου 10, 2012, 07:20:12 amπαιδιά μη γελάσετε με την απορία μου!αν είσαι σε μια περιοχή ενός πυσδε και θες να πας σε μία άλλη περιοχή του ίδιου πυσδε ζήτας μετάθεση;σαν αυτή που ζητήσαμε εμείς;Κάνεις αίτηση για βελτίωση. Δες εδώ:http://www.pde.gr/index.php?topic=11935.0 Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν πήρα μετάθεση και έψαχνα στη διεύθυνση μου για να δώ πόσοι από τους ανήκοντες σε αυτήν πήραν μετάθεση. προσπαθούσα να δω αν έχω ελπίδες για του χρόνου. έτσι διαπίστωσα ότι μία κυρία από τη β περιοχή πήρε μετάθεση για τη δ περιοχή. Μου έκανε εντύπωση γι αυτό και ρώτησα. πώς ερμηνεύεται παιδιά αυτό;δεν ξέω αν βοηθάει αλλα η κυρία αυτή είχε και οργανική θέση.Για να πας από β στη δ ειναι μόνο με μεταθ.εση. Για να βρεις οργανική σε σχολείο του ιδιου πυσδε εφοσον εχεις οργανική κάνεις αίτηση για βελτίωση. Μήπως η κυρία είναι ειδική κατηγορία?
Παράθεση από: jak_13 στις Απριλίου 10, 2012, 08:57:18 amΠαράθεση από: max στις Απριλίου 10, 2012, 07:20:12 amπαιδιά μη γελάσετε με την απορία μου!αν είσαι σε μια περιοχή ενός πυσδε και θες να πας σε μία άλλη περιοχή του ίδιου πυσδε ζήτας μετάθεση;σαν αυτή που ζητήσαμε εμείς;Κάνεις αίτηση για βελτίωση. Δες εδώ:http://www.pde.gr/index.php?topic=11935.0 Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν πήρα μετάθεση και έψαχνα στη διεύθυνση μου για να δώ πόσοι από τους ανήκοντες σε αυτήν πήραν μετάθεση. προσπαθούσα να δω αν έχω ελπίδες για του χρόνου. έτσι διαπίστωσα ότι μία κυρία από τη β περιοχή πήρε μετάθεση για τη δ περιοχή. Μου έκανε εντύπωση γι αυτό και ρώτησα. πώς ερμηνεύεται παιδιά αυτό;δεν ξέω αν βοηθάει αλλα η κυρία αυτή είχε και οργανική θέση.
Παράθεση από: max στις Απριλίου 10, 2012, 07:20:12 amπαιδιά μη γελάσετε με την απορία μου!αν είσαι σε μια περιοχή ενός πυσδε και θες να πας σε μία άλλη περιοχή του ίδιου πυσδε ζήτας μετάθεση;σαν αυτή που ζητήσαμε εμείς;Κάνεις αίτηση για βελτίωση. Δες εδώ:http://www.pde.gr/index.php?topic=11935.0
παιδιά μη γελάσετε με την απορία μου!αν είσαι σε μια περιοχή ενός πυσδε και θες να πας σε μία άλλη περιοχή του ίδιου πυσδε ζήτας μετάθεση;σαν αυτή που ζητήσαμε εμείς;
Επιτελους καποια στιγμη πρέπει να πάμε σπίτια μας!!!!!! Η Υπομονή μας εξαντλήθηκε [/glow]
καλα οι αλλες ειδικοτητες αλλα και οι γυμναστες ολοι ειδικη κατηγορια;η ατομα με ειδικες αναγκες ειναι η πηδανε πολυ και ειναι πολυτεκνοι; μας τα πρηξαν με τα κοινωνικα κριτηρια, ολες οι πρωτευουσες νομων εχουν μπλοκαριστει απ αυτους.