*

Αποστολέας Θέμα: Τα ιδιαίτερα τιμωρούνται μέχρι και με παύση  (Αναγνώστηκε 21585 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
Απ: Τα ιδιαίτερα τιμωρούνται μέχρι και με παύση
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:49:11 pm »
εμενα μαθητες μου εχουν ερθει σπιτι να κανουμε τα μαθηματα επειδη ελειπαν...χωρις χρηματα εννοειται.....ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑ;;;;;; :o :o :o
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:27:20 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:51:42 pm »
Επειδή είμαι τελευταία υπέρ της ανταλλαγής προιόντων και υπηρεσιών, χωρίς την συμμετοχή χρημάτων, σκέφτομαι για του χρόνου να ψάξω να βρω συνάδελφο αγγλικών με παιδιά που θα κάνει ιδιαίτερο αγγλικά στην κόρη μου και εγώ θα προσφέρω σαν ανταλλαγή ιδιαίτερα μαθήματα θετικών μαθημάτων ή γερμανικών...
Το ίδιο θα επιδιώξω με μαθήματα μουσικής, γιόγκα για εμένα (για να χαλαρώσουμε λιγο, γιατί είμαστε τελευταία πολύ τσιτωμένοι...)  κλπ...
Δεν πιστεύω να υπάρχει παρανομία και σ' αυτή την ανταλλαγή υπηρεσιών και να κινδυνεύσω με παύση, όταν θα διοριστώ; :P  ::) :(

Πέρα από την πλάκα Πάνο...είδα σε αγγελία στο ίντερνετ κάτι τέτοιο...ζητούσαν ανταλλαγή μαθημάτων Ιταλικών με μαθήματα φυσικής-χημείας... :o :o :o
Ενδιαφέρεσαι για Ιταλικά..;  ::) ::)

Τι λέτε ρε παιδιά...;; Κάνουν έρευνες για τα ιδιαίτερα...; Για τις μίζες των τελεωνιακών,εφοριακών των γιατρών και πολλών άλλων σιναφιών κάνουν άραγε έρευνες...;; Κι αν ναι...είναι αποτελεσματικές;! Τιμωρείται κανείς...;;  :o :o
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:54:23 pm »
Επειδή είμαι τελευταία υπέρ της ανταλλαγής προιόντων και υπηρεσιών, χωρίς την συμμετοχή χρημάτων, σκέφτομαι για του χρόνου να ψάξω να βρω συνάδελφο αγγλικών με παιδιά που θα κάνει ιδιαίτερο αγγλικά στην κόρη μου και εγώ θα προσφέρω σαν ανταλλαγή ιδιαίτερα μαθήματα θετικών μαθημάτων ή γερμανικών...
Το ίδιο θα επιδιώξω με μαθήματα μουσικής, γιόγκα για εμένα (για να χαλαρώσουμε λιγο, γιατί είμαστε τελευταία πολύ τσιτωμένοι...)  κλπ...
Δεν πιστεύω να υπάρχει παρανομία και σ' αυτή την ανταλλαγή υπηρεσιών και να κινδυνεύσω με παύση, όταν θα διοριστώ; :P  ::) :(

Πέρα από την πλάκα Πάνο...είδα σε αγγελία στο ίντερνετ κάτι τέτοιο...ζητούσαν ανταλλαγή μαθημάτων Ιταλικών με μαθήματα φυσικής-χημείας... :o :o :o
Ενδιαφέρεσαι για Ιταλικά..;  ::) ::)

Τι λέτε ρε παιδιά...;; Κάνουν έρευνες για τα ιδιαίτερα...; Για τις μίζες των τελεωνιακών,εφοριακών των γιατρών και πολλών άλλων σιναφιών κάνουν άραγε έρευνες...;; Κι αν ναι...είναι αποτελεσματικές;! Τιμωρείται κανείς...;;  :o :o

Δε με παίρνει κανείς στα σοβαρά...  :(   Το ίδιο και χθές...  :'(

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:58:11 pm »
Δηλαδή αν εφαρμόσουμε εδώ την πολύ επιτυχημένη στο εξωτερικό (ιδιαίτερα σε Πανεπιστήμια) αλληλοδιδακτική μέθοδο "tandem language learning", δηλαδή "σου μαθαίνω-μου μαθαίνεις" (χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα), θα μας πάνε και μέσα;

Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον σ'αυτό το κράτος, αυτό κατάλαβα...  >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 30, 2011, 01:58:01 pm από Joanna Bear »
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:27:20 »

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 11:02:11 pm »
βρε Πανο αφου σ'εκλεισα εγω χθες...ποιος δε σε παιρνει σοβαρα? για θετικες επιστημες ειναι μικρη ακομα νομιζω, αλλα για Γερμανικα μεσα!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 11:04:36 pm »
εγω ειμαι νηπιαγωγοσ αλλα ετσι ενημερωτικα ρωταω.ο μονιμοσ γιατι πειραζει να κανει ιδιαιτερα αν το παιδι που κανει δεν ειναι στο σχολειο που δουλευει?και δευτερον οταν κανει ιδιαιτερα μπορει να κοβει αποδειξεισ ?δηλαδη μπορει να ανοιξει μπλοκακι παροχησ υπηρεσιων?

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 11:10:45 pm »
εγω ειμαι νηπιαγωγοσ αλλα ετσι ενημερωτικα ρωταω.ο μονιμοσ γιατι πειραζει να κανει ιδιαιτερα αν το παιδι που κανει δεν ειναι στο σχολειο που δουλευει?και δευτερον οταν κανει ιδιαιτερα μπορει να κοβει αποδειξεισ ?δηλαδη μπορει να ανοιξει μπλοκακι παροχησ υπηρεσιων?

Είναι παράνομο. Σαν νηπιαγωγός μπορεί να κάνεις σε μαθητές του δημοτικού με μια σχετική ασφάλεια, γιατί δεν υπάρχουν φοντιστήρια δημοτικού που έχουν συμφέρον  να σε καταδώσουν...
Σε δασκάλους όμως μη το λες...  ::)

Αποσυνδεδεμένος lkjhgfd

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:23:36 am »
Παρακολούθησα τη συζήτηση τυχαία και..απορώ..Σε ένα κράτος λαμογιών, παράνομων νομιμοποιήσεων, διεφθαρμένων δικαστικών, πολιτικών, αστυνομικών, γιατρών αυτό μας πείραξε??????? Ο κάθε φουκαράς που κάνει ιδιαίτερα?? Ας μην υπήρχαν 100000 αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, ας μην διορίζονταν τα βύσματα με τις προυπηρεσίες, ΟΑΕΔ κτλ, ας απολύονταν πολλοί κάφροι που ξύνονται στην αίθουσα και αναγκάζουν τα φροντιστήρια να καλύψουν την ύλη του σχολείου κι ας αφήσουμε τα φουκαράκια να βγάζουν το ψωμάκι τους..Γιατί κοιτάμε πάντα το δέντρο και όχι το δάσος????
συμφωνώ απόλυτα.Ας με διορίζανε για να μην άκανα ιδιαίτερα.Και ας μη βαρούσαν παράλογους φόρους αβέρτα για να έκοβα και απόδειξη
"Come out come out wherever you are..."

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2011, 07:55:05 am »
panos2 ουτε εγω κανω πλακα, σημερα σε παιδικο παρτυ θα βρω τη μαμα μιας συμμαθητριας του γιου μου που κανει αγγλικα, θα της πω να κανουμε ανταλλαγη με μαθηματα θετικων επιστημων, εγω στα παιδια της και εκεινη στα δικα μου.
panos τα ιδια σκεφτομαστε.
αλλωστε η ανταλλαγη μεταξυ π.χ. φιλολογων και φυσικομαθηματικων δεν ειναι νεο φαινομενο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:32:24 am »
Ας μεινουμε ομως στο θέμα. Το τρόπο πληρωμης ιδιαιτερων μαθηματων μπορουμε να το συζητησουμε στο τοπικ "Τιμές για ιδιαιτερα"

http://www.pde.gr/index.php?topic=290.1806
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:50:44 am »

Από τη στιγμή που θα γίνει καταγγελία το ΣΔΟΕ υποχρεούται να της διερευνήσει.
Επίσης, έχετε υπόψη σας ότι το ΣΔΟΕ μιας περιοχής δεν ασχολέιται με υποθέσεις της συγκεκριμένης περιοχής, αλλά διπλανής.
Στην Καβάλα π.χ. δεν θα κάνει έρευνα το ΣΔΟΕ ΚΑβάλας, αλλά της Δράμας, και στη Δράμα της Ξάνθης (παραδείγματα φέρνω, δεν ξέρω π΄ς είναι "ανατεθειμένες¨οι περιοχές)
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος pd

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:36:54 am »
συμφωνω με το Μαρκο οτι δεν ειναι για γελια  ... ΚΑΙ το τονιζω ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που δοθηκε η εγκυκλιος στη δημοσιοτητα -γιατι τωρα ξαφνικα- καλυψτε τα νωτα σας .....εγω δεν ειμαι διορισμενη και δεν καιγομαι, ας φροντιζουν ομως και οι διορισμενοι να μην το παρατραβανε....και ξερετε τι εννοω σε ολες τις περιοχες γινεται ΠΟΣΟ μαλλον τωρα που τους εχει κοψει και τα μεγιστα.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:58:30 am »
συμφωνω με το Μαρκο οτι δεν ειναι για γελια  ... ΚΑΙ το τονιζω ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που δοθηκε η εγκυκλιος στη δημοσιοτητα -γιατι τωρα ξαφνικα- καλυψτε τα νωτα σας .....εγω δεν ειμαι διορισμενη και δεν καιγομαι, ας φροντιζουν ομως και οι διορισμενοι να μην το παρατραβανε....και ξερετε τι εννοω σε ολες τις περιοχες γινεται ΠΟΣΟ μαλλον τωρα που τους εχει κοψει και τα μεγιστα.

++++++++

Γιατί ορισμένοι έχουν για πάρεργο την βασική δουλειά τους... Έτσι, φυσικά και δεν τους ακουμπάνε τόσο οι περικοπές που γίνονται (έτσι εξηγείται και η παθητική στάση πολλών εκπαιδευτικών απέναντι στις περικοπές ) και το χειρότερο: αισθάνονται και δικαιωμένοι  για τις επιλογές τους, οι δε νόμιμοι τα κορόιδα της ιστορίας και πάλι... :(
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:02:20 pm από panos2 »

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:41:53 pm »

++++++++

Γιατί ορισμένοι έχουν για πάρεργο την βασική δουλειά τους... Έτσι, φυσικά και δεν τους ακουμπάνε τόσο οι περικοπές που γίνονται (έτσι εξηγείται και η παθητική στάση πολλών εκπαιδευτικών απέναντι στις περικοπές ) και το χειρότερο: αισθάνονται και δικαιωμένοι  για τις επιλογές τους, οι δε νόμιμοι τα κορόιδα της ιστορίας και πάλι... :(

Νομιζω πλεον οτι οι περικοπες  αγγιζουν ολους ασχετως ιδιαιτερων η οχι και δεν μπορουν να αγνοηθουν.Φυσικα τα πραγματα θα γινουν δυσκολα και για τις δυο οχθες της παιδειας με καθε πλευρα να προσπαθει να προστατευσει τα συμφεροντα της οπως αυτη τα εννοει.Η ανεκτικοτητα ομως αυτων που ειναι στην απεξω τελειωνει....
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687