0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ELEN LIA στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:54:58 pmκαι όσο αναφορά τις τρίτεκνες πήρε μόνο 23 πόσο της %?? 5%, αλλά πάει ανά περιοχή 20%, απ' ότι ξέρω, και όχι στο σύνολο 20%.Παράθεση από: kalinaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:58:06 pmΤο είδα κι εγώ Demetroula....Μακάρι να αρνήθηκαν διορισμό..Ο πίνακας είναι σίγουρα σωστός;;Γιατί εγώ με βγάζω 12 θέσεις πιο κάτω, αφαιρώντας και τις 3τεκνες που ήταν πριν από εμένα..Ας ελπίσουμε να πάρει άλλους 500 στη δ φάση..Πέρυσι πόσους είχε πάρει σε γ΄φάση και πόσους σε δ΄;Έίδα άτομα που είχε πάρει πέρυσι σε δ φάση να είναι μέσα στη γ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!!Μας έβγαλαν την ψυχή, αλλά πήραν ικανοποιητικό αριθμό..Μακάρι να να είναι μεγάλη και η επόμενη φάση..Κι εγώ πιστεύω πως θα είναι μετά από 20 μέρες..Υπομονή! Ε, δε νομίζω και 500 άτομα. Μην τρελαθούμε. 500 δεν έπιασε ούτε στη Γ'!
και όσο αναφορά τις τρίτεκνες πήρε μόνο 23 πόσο της %??
Το είδα κι εγώ Demetroula....Μακάρι να αρνήθηκαν διορισμό..Ο πίνακας είναι σίγουρα σωστός;;Γιατί εγώ με βγάζω 12 θέσεις πιο κάτω, αφαιρώντας και τις 3τεκνες που ήταν πριν από εμένα..Ας ελπίσουμε να πάρει άλλους 500 στη δ φάση..Πέρυσι πόσους είχε πάρει σε γ΄φάση και πόσους σε δ΄;Έίδα άτομα που είχε πάρει πέρυσι σε δ φάση να είναι μέσα στη γ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!!Μας έβγαλαν την ψυχή, αλλά πήραν ικανοποιητικό αριθμό..Μακάρι να να είναι μεγάλη και η επόμενη φάση..Κι εγώ πιστεύω πως θα είναι μετά από 20 μέρες..Υπομονή!
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:00:38 pmΠαράθεση από: ELEN LIA στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:54:58 pmκαι όσο αναφορά τις τρίτεκνες πήρε μόνο 23 πόσο της %?? 5%, αλλά πάει ανά περιοχή 20%, απ' ότι ξέρω, και όχι στο σύνολο 20%.Παράθεση από: kalinaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:58:06 pmΤο είδα κι εγώ Demetroula....Μακάρι να αρνήθηκαν διορισμό..Ο πίνακας είναι σίγουρα σωστός;;Γιατί εγώ με βγάζω 12 θέσεις πιο κάτω, αφαιρώντας και τις 3τεκνες που ήταν πριν από εμένα..Ας ελπίσουμε να πάρει άλλους 500 στη δ φάση..Πέρυσι πόσους είχε πάρει σε γ΄φάση και πόσους σε δ΄;Έίδα άτομα που είχε πάρει πέρυσι σε δ φάση να είναι μέσα στη γ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!!Μας έβγαλαν την ψυχή, αλλά πήραν ικανοποιητικό αριθμό..Μακάρι να να είναι μεγάλη και η επόμενη φάση..Κι εγώ πιστεύω πως θα είναι μετά από 20 μέρες..Υπομονή! Ε, δε νομίζω και 500 άτομα. Μην τρελαθούμε. 500 δεν έπιασε ούτε στη Γ'!ΦΕΤΟΣ ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!Γιατί όχι;;;;ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Demetroula.. Εάν όχι σε δ΄ φάση, θέλω να ελπίζω πως συνολικά θα καλέουν άλλα 500 άτομα.. Είναι απίθανο??
Να 'μαστε και πάλι οι εναπομείναντες! Εδώ θα τα λέμε - παρεούλα!!Λοιπόν, οι περσινές ημερομηνίες και αριθμοί είχαν ως εξής:Δ' ΦΑΣΗ 14/10/'10 - 82 άτομαΕ' ΦΑΣΗ 12/11/'10 - 53 άτομαΣΤ' ΦΑΣΗ 7/12/'10 - 53 άτομαΖ' ΦΑΣΗ 18/1/'11 - 25 άτομαΗ' ΦΑΣΗ 4/2/'11 - 14 άτομαΘ' ΦΑΣΗ 28/2/'11 - 10 άτομαΙ' ΦΑΣΗ 24/3/'11 - 5 άτομαΣΥΝΟΛΟ: 242 άτομα από τη Δ' μέχρι το τέλος της χρονιάς. Κι εγώ κοντά στις 20 υπολογίζω τη Δ' φέτος. Πέρυσι βγήκε πιο νωρίς, όμως είχε βγει νωρίτερα η Γ' (24/9/2010).
πάλι καλά που κρατάτε αρχείο!!!!ευχαριστούμε!
Παράθεση από: pandwra στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:18:48 pmπάλι καλά που κρατάτε αρχείο!!!!ευχαριστούμε!Τις είχα συγκεντρωμένες για τις περσινές ανάγκες στο φόρουμ! Να κάνουμε τις υποθέσεις, τις προβλέψεις μας...γενικά να κρατάμε λογαριασμό! Δε σκαμπάζω κι από μαθηματικά, αλλά μ' αυτούς τους αριθμούς έχω γίνει expert! Τρομάρα μας βρε παιδιά, είμαστε όλοι αριθμοί σε πίνακες!!