0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό μήνα κορίτσια Κι εγώ ακόμη εδώ...άντε να δούμε Τουλάχιστον ό, τι κι αν γίνει θα βρισκόμαστε εδώ και θα τα λέμε Είναι αδύνατο να καλυφθούν όλα τα κενά και σας το λέω με πλήρη βεβαιότητα. Πέρυσι για πολύ πολύ λίγο δεν με πήραν, παρόλο που τα κενά ήταν εξίσουν πολλά Γι' αυτό οπλιστείτε με θάρρος, υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία...δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μας ρίξουν το ηθικό Καλό σαββατοκύριακο
Καλημερα και καλο μηνα. Εδω και εγω με σειρα 197 πλεον και δηλωμενα μονο Δωδεκανησα και Κρητη, θα μαι αραγε στη δ? Υπομονη κοριτσια, πιστευω μεχρι 15 οκτωβρη να εχουμε νεοτερα. Αν εχουν ακομη τοσα κενα πρεπει να τα καλυψουν.
Παράθεση από: mxatzimarkou στις Οκτωβρίου 01, 2011, 10:14:22 amΚαλημερα και καλο μηνα. Εδω και εγω με σειρα 197 πλεον και δηλωμενα μονο Δωδεκανησα και Κρητη, θα μαι αραγε στη δ? Υπομονη κοριτσια, πιστευω μεχρι 15 οκτωβρη να εχουμε νεοτερα. Αν εχουν ακομη τοσα κενα πρεπει να τα καλυψουν.Έχουμε καμιά νεότερη είδηση για τον αριθμό των κενών; Ή μένουμε στη δήλωση της ΔΟΕ: 669 κενά νηπιαγωγών; Οπότε αν βγάλουμε 45 που πήρε με την
Παράθεση από: jioannio στις Οκτωβρίου 01, 2011, 02:08:39 amΠραγματικά, φίλη που δουλεύει στην Πρωτοβάθμια πάντα μου το λέει αυτό...ότι η
Πραγματικά, φίλη που δουλεύει στην Πρωτοβάθμια πάντα μου το λέει αυτό...ότι η
Οχιιιιι μια κι εξω να το πάρει!!!!!
κορίτσια ποιος θα βγάλει πινακάκι?
Παράθεση από: gogapina στις Οκτωβρίου 01, 2011, 11:46:07 amκορίτσια ποιος θα βγάλει πινακάκι?Ναι gogapina έχουν δώσει πινακάκι: http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item569