0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αχ ρε καλινάκι ποσο αισιόδοξη είσαι...θέλω και εγώ να ελπίζω πως κάτι καλό μπορεί να γίνει...εύχομαι η δ'φάση να μην αργήσει τόσο πολύ.....τα μαλλιά μου θα γίνουν όλα άσπρα...έχω ήδη πολλές άσπρες τρίχες και είμαι μόλις 32 ρε μαμώτο...πόσο πια???
Vasouli μακάρι να μας δώσει περισσότερα χαμόγελα!!!!Σε ευχαριστούμε!!!!Κάτι μου λέει πως είσαι διορισμένη...
Vasouli μακάρι να μας δώσει περισσότερα χαμόγελα!!!!Σε ευχαριστούμε!!!!Κάτι μου λέει πως είσαι διορισμένη...Gogapina έχω καλύτερη ιδέα, να βγει μια καλή φάση και να μας καλέσουν στον ίδιο νομό!!!! Σχετικά με τη Ζ.Ε.Π. είχα βρει σε κάποιο site τον λατάλογο με τα σχολεία που είχαν κάνει αίτηση για το νέο πρόγραμμα.Είχα μετρήσει κάπου στα 60 νηπιαγωγεία και 300 δημοτικά...Ο Καψαλάκης είχε αναφέρει για 500 άτομα σε Ζ.Ε.Π. (νηπ+δασκ).Ίσως πήραν μόνο 3 για να δουν πως θα τρέξει το πρόγραμμα...Τι να πω...Είναι βέβαιο πως θα πάρουν Ζ.Ε.Π. σωστά??
καλέ κορίτσια γιατί δεν βρισκόμαστε από κοντά να πιούμε ένα καφέ να κλάψουμε παρέα? θα είναι καλύτερα!!
αχ βρε κορίτσια εγώ πάλι άλλοτε είμαι αισιόδοξη και άλλοτε όχι, με τις μέρες είμαι π.χ. σήμερα είμαι απαισιόδοξη έχω σειρα περίπου 250 και λέω πως είναι πολύ δύσκολα να καλεστώ φέτος σε κάποια φάση ,αφού τα κενά που δίνει η ΔΟΕ είναι εκατον τόσα δεν θυμάμε πόσα άρα πολύ δύσκολα τα πράγματα να φτάσει στο 250
καλησπέρα...να ρωτήσω κατι και εγώ με τη σειρά μου(όχι του πίνακα γιατί εκεί δεν έχω καμμια τύχη!)στο ΖΕΠ τα άτομα που θα πάρουν πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προυποθέσεις-προσόντα-το έχουν δηλώσει κάπου ή απλά τρέχει από τον πίνακα όπως και οι υπόλοιπες φάσεις??
όταν λες η μεγάλη φάση θα γίνει τον Οκτώβριο εννοείς για ΖΕΠ ή για γενικής?