*

Αποστολέας Θέμα: Δ΄φάση αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 147149 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ: Δ΄φάση αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60
« Απάντηση #140 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 08:12:32 pm »
καλέ κορίτσια γιατί δεν βρισκόμαστε από κοντά να πιούμε ένα καφέ να κλάψουμε παρέα? θα είναι καλύτερα!!  :) :)
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:24:02 »

Αποσυνδεδεμένος mirtoula

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 08:18:15 pm »
αχ ρε καλινάκι ποσο αισιόδοξη είσαι...θέλω και εγώ να ελπίζω πως κάτι καλό μπορεί να γίνει...εύχομαι η δ'φάση να μην αργήσει τόσο πολύ.....τα μαλλιά μου θα γίνουν όλα άσπρα...έχω ήδη πολλές άσπρες τρίχες και είμαι μόλις 32 ρε μαμώτο...πόσο πια??????
nikitri ολα καλα θα πανε. εγω ημουν γ φαση αλλα περσυ μετα τη γ φαση ημουν ακριβως στην ιδια θεση . Ειχα μεινει εξω απο 33 ατομα. αλλα ημουν τη δ φαση. εχουμε και την ιδια ηλικια. Και μια συμβουλη μη σε νοιαζει που θα δουλεψεις εγω και περσυ και φετος ειμαι μακρια αλλα δεν με νοιαζει (παντρευτηκα 27 αυγουστου).  προτιμω να ειμαι μακρια απο το να μιζεριαζω στο σπιτι. Ολα καλα

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 08:24:35 pm »
Vasouli μακάρι να μας δώσει περισσότερα χαμόγελα!!!!Σε ευχαριστούμε!!!!Κάτι μου λέει πως είσαι διορισμένη...Gogapina έχω καλύτερη ιδέα, να βγει μια καλή φάση και να μας καλέσουν στον ίδιο νομό!!!!  ;D ;D
Σχετικά με τη Ζ.Ε.Π. είχα βρει σε κάποιο site τον λατάλογο με τα σχολεία που είχαν κάνει αίτηση για το νέο πρόγραμμα.Είχα μετρήσει κάπου στα 60 νηπιαγωγεία και 300 δημοτικά...Ο Καψαλάκης είχε αναφέρει για 500 άτομα σε Ζ.Ε.Π. (νηπ+δασκ).Ίσως πήραν μόνο 3 για να δουν πως θα τρέξει το πρόγραμμα...Τι να πω...Είναι βέβαιο πως θα πάρουν Ζ.Ε.Π. σωστά?? :o :o

Αποσυνδεδεμένος vasouli

• Πλήρες μέλος
  • Life is wooondeeerfuuul..
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 08:35:41 pm »
Vasouli μακάρι να μας δώσει περισσότερα χαμόγελα!!!!Σε ευχαριστούμε!!!!Κάτι μου λέει πως είσαι διορισμένη...
Όχι δεν είμαι διορισμένη..στην αναμονή κι εγώ όπως όλες.. ;) Κ' να θυμάσαι πως τα χαμόγελα φέρνουν χαμόγελα κ' η μιζέρια, μιζέρια γι'αυτό ας χαμογελάσουμε όλες μαζί, μπας κ' έχουμε σύντομα ένα πολύ σημαντικό λόγο για να χαρούμε!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:24:02 »

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 08:57:39 pm »
'Eχεις απόλυτο δίκιο Vasouli!!!!!!!!Εάν ήμασταν fb θα σου έκανα like! :) Εύχομαι και σε εσένα γρήγορα αναπλήρωση!Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο...Αυτό που με πληγώνει είναι πως καθώς περνάει ο καιρός, ο αριθμός των σελίδων μειώνεται ολοένα και περισσότερο...Και φυσικά θα αυξηθεί πάλι από Σεπτέμβρη...Ίσως αυτό να είναι το κλειδί για την πόρτα ενός καλύτερου επαγγελματικού μέλλοντος!!!Άλλο 100 εναπομείναντες εκπαιδευτικοί και άλλο ολόκληρος ο κλάδος!! :-\

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:00:35 pm »
αχ βρε κορίτσια εγώ πάλι άλλοτε είμαι αισιόδοξη και άλλοτε όχι, με τις μέρες είμαι π.χ. σήμερα είμαι απαισιόδοξη έχω σειρα περίπου 250 και λέω πως είναι πολύ δύσκολα να καλεστώ φέτος σε κάποια φάση ,αφού τα κενά που δίνει η ΔΟΕ είναι εκατον τόσα δεν θυμάμε πόσα άρα πολύ δύσκολα τα πράγματα να φτάσει στο 250

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:03:15 pm »
Vasouli μακάρι να μας δώσει περισσότερα χαμόγελα!!!!Σε ευχαριστούμε!!!!Κάτι μου λέει πως είσαι διορισμένη...Gogapina έχω καλύτερη ιδέα, να βγει μια καλή φάση και να μας καλέσουν στον ίδιο νομό!!!!  ;D ;D
Σχετικά με τη Ζ.Ε.Π. είχα βρει σε κάποιο site τον λατάλογο με τα σχολεία που είχαν κάνει αίτηση για το νέο πρόγραμμα.Είχα μετρήσει κάπου στα 60 νηπιαγωγεία και 300 δημοτικά...Ο Καψαλάκης είχε αναφέρει για 500 άτομα σε Ζ.Ε.Π. (νηπ+δασκ).Ίσως πήραν μόνο 3 για να δουν πως θα τρέξει το πρόγραμμα...Τι να πω...Είναι βέβαιο πως θα πάρουν Ζ.Ε.Π. σωστά?? :o :o
Αυτά τα σχολεία δεν είναι για ΖΕΠ, αλλά για ένα πρόγραμμα που διενεργείται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Οι εκπαιδευτικοί που θα προσληφθούν σ' αυτά δεν θα είναι από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. Οι αιτήσεις έχουν γίνει στο Αριστοτέλειο (που θα κάνει και την επιλογή).
Τα σχολεία που θα υπαχθούν στη ΖΕΠ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και μόνο από τους αιρετούς κάθε περιοχής μπορούμε να πληροφορηθούμε κάτι. Οπότε όποιες ξέρετε κανένα αιρετό κάντε του λενα τηλεφωνάκι  ;). Τα τρία άτομα τα πήρανε στη
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:05:49 pm »
καλέ κορίτσια γιατί δεν βρισκόμαστε από κοντά να πιούμε ένα καφέ να κλάψουμε παρέα? θα είναι καλύτερα!!  :) :)

εγώ θα ερχόμουν για καφέ μέχρι τη Θεσσαλονίκη να γνωριστούμε και να κλάψουμε παρέα οργάνωσέ το και εγώ μέσα ;) ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος shou-shou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:20:02 pm »
καλησπέρα...να ρωτήσω κατι και εγώ με τη σειρά μου(όχι του πίνακα γιατί εκεί δεν έχω καμμια τύχη!)στο ΖΕΠ τα άτομα που θα πάρουν πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προυποθέσεις-προσόντα-το έχουν δηλώσει κάπου ή απλά τρέχει από τον πίνακα όπως και οι υπόλοιπες φάσεις??

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:25:56 pm »
Αυτά τα σχολεία δεν είναι για ΖΕΠ, αλλά για ένα πρόγραμμα που διενεργείται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Οι εκπαιδευτικοί που θα προσληφθούν σ' αυτά δεν θα είναι από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. Οι αιτήσεις έχουν γίνει στο Αριστοτέλειο (που θα κάνει και την επιλογή).
Τα σχολεία που θα υπαχθούν στη ΖΕΠ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και μόνο από τους αιρετούς κάθε περιοχής μπορούμε να πληροφορηθούμε κάτι. Οπότε όποιες ξέρετε κανένα αιρετό κάντε του λενα τηλεφωνάκι  ;). Τα τρία άτομα τα πήρανε στη
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:28:24 pm από ELEN LIA »

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:26:18 pm »
αχ βρε κορίτσια εγώ πάλι άλλοτε είμαι αισιόδοξη και άλλοτε όχι, με τις μέρες είμαι π.χ. σήμερα είμαι απαισιόδοξη έχω σειρα περίπου 250 και λέω πως είναι πολύ δύσκολα να καλεστώ φέτος σε κάποια φάση ,αφού τα κενά που δίνει η ΔΟΕ είναι εκατον τόσα δεν θυμάμε πόσα άρα πολύ δύσκολα τα πράγματα να φτάσει στο 250

Εχει ανακοινωσει καπου η ΔΟΕ τα κενα μετα τη γ φαση?

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:32:09 pm »
αυτά που είχε ανακοινώσει μετά την α΄φάση αφαιρώντας (αυτές αυτούς) που πήραν στη γ΄φάση

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:49:11 pm »
καλησπέρα...να ρωτήσω κατι και εγώ με τη σειρά μου(όχι του πίνακα γιατί εκεί δεν έχω καμμια τύχη!)στο ΖΕΠ τα άτομα που θα πάρουν πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προυποθέσεις-προσόντα-το έχουν δηλώσει κάπου ή απλά τρέχει από τον πίνακα όπως και οι υπόλοιπες φάσεις??

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Παίρνουν από τον ενιαίο πίνακα. Δεν υπήρχε ούτε συγκεκριμένο κουτάκι που έπρεπε να δηλώσεις στις αιτήσεις αναπληρωτών. Οπότε, υπάρχει περίπτωση να μας καλέσουν (όταν και εάν φτάσει η σειρά μας, βεβαίως-βεβαίως!)

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:53:46 pm »
όταν λες η μεγάλη φάση θα γίνει τον Οκτώβριο εννοείς για ΖΕΠ ή για γενικής?
Εννοώ για ΖΕΠ, λόγω του ότι οι αιτήσεις έχουν γίνει ήδη.
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182670
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144