0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα elen-lia!!!είδες είδες???ναι .....τώρα καλά μας κουράγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
έτσι και αλλιώς για επιβίωση μιλάμε καλή μου...αφού τα βλέπεις...
Παράθεση από: Demetroula στις Οκτωβρίου 02, 2011, 11:34:11 pmΠαράθεση από: jioannio στις Οκτωβρίου 02, 2011, 11:13:03 pmΠαράθεση από: ELEN LIA στις Οκτωβρίου 02, 2011, 11:01:31 pmDemetroula στο πρόγραμμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου πότε γινόταν οι αιτήσεις και εμείς δεν πήραμε είδηση?Παιδιά, έχω την εντύπωση ότι σε αυτό το πρόγραμμα θα συμμετέχουν ήδη διορισμένοι νηπιαγωγοί και δε θα γίνουν επιπλέον προσλήψεις αναπληρωτών...Εγώ το πήρα είδηση τον Αύγουστο όταν είχα μπει τυχαία στο site του Αριστοτελείου, αλλά μετά ξέχασα να κάνω τα χαρτιά μου (οι αιτήσεις ήταν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, νομίζω). Και πέρυσι είχε εφαρμοστεί αυτό το πρόγραμμα και τα άτομα που είχαν προσληφθεί πληρώνονταν με την ώρα περίπου 5 ευρώ καθαρά νομίζω. Έχω την εντύπωση ότι το ωράριο δεν ήταν πλήρες και τα λεφτά άργησαν να τα πάρουν. Έτσι μου είχε πει μια κοπέλα στη σελίδα του Καψαλάκη, που είχε δουλέψει σ' αυτό το πρόγραμμα.αυτό το πρόγραμμα έχει σχέση με τα αλλόγλωσσα παιδιά- μετανάστες κλπ? αν ναι τότε σχετίζεται με το αντίστοιχο μεταπτυχιακό που τρέχει στο παιδαγωγικό νηιπαγωγών και αν είναι στην κρίση των καθηγητών.... δύσκολα τα πράγματα... εγώ πάντως διάβαζα 5 μήνες για να δώσω εξετάσεις στο μεταπτυχιακό και με κόψανε με 3,5 ... ακόμα γελάω , αλλά δεν θα τα παρατήσω.
Παράθεση από: jioannio στις Οκτωβρίου 02, 2011, 11:13:03 pmΠαράθεση από: ELEN LIA στις Οκτωβρίου 02, 2011, 11:01:31 pmDemetroula στο πρόγραμμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου πότε γινόταν οι αιτήσεις και εμείς δεν πήραμε είδηση?Παιδιά, έχω την εντύπωση ότι σε αυτό το πρόγραμμα θα συμμετέχουν ήδη διορισμένοι νηπιαγωγοί και δε θα γίνουν επιπλέον προσλήψεις αναπληρωτών...Εγώ το πήρα είδηση τον Αύγουστο όταν είχα μπει τυχαία στο site του Αριστοτελείου, αλλά μετά ξέχασα να κάνω τα χαρτιά μου (οι αιτήσεις ήταν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, νομίζω). Και πέρυσι είχε εφαρμοστεί αυτό το πρόγραμμα και τα άτομα που είχαν προσληφθεί πληρώνονταν με την ώρα περίπου 5 ευρώ καθαρά νομίζω. Έχω την εντύπωση ότι το ωράριο δεν ήταν πλήρες και τα λεφτά άργησαν να τα πάρουν. Έτσι μου είχε πει μια κοπέλα στη σελίδα του Καψαλάκη, που είχε δουλέψει σ' αυτό το πρόγραμμα.
Παράθεση από: ELEN LIA στις Οκτωβρίου 02, 2011, 11:01:31 pmDemetroula στο πρόγραμμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου πότε γινόταν οι αιτήσεις και εμείς δεν πήραμε είδηση?Παιδιά, έχω την εντύπωση ότι σε αυτό το πρόγραμμα θα συμμετέχουν ήδη διορισμένοι νηπιαγωγοί και δε θα γίνουν επιπλέον προσλήψεις αναπληρωτών...
Demetroula στο πρόγραμμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου πότε γινόταν οι αιτήσεις και εμείς δεν πήραμε είδηση?
Παράθεση από: nikitri στις Οκτωβρίου 03, 2011, 12:41:10 pmκαλημερα elen-lia!!!είδες είδες???ναι .....τώρα καλά μας κουράγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστούμε πολύ όλους τους αιρετούς για την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθεια, που μας προσφέρουν Το θέμα τώρα είναι να γίνει η νέα καταμέτρηση των κενών και να ανακοινωθούν...πάντως για δείτε και τον ακόλουθο σύνδεσμο για να δείτε τι μας περιμένει του χρόνου... www.alfavita.gr/artrog.php?id=46861