0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikitri στις Οκτωβρίου 06, 2011, 07:30:56 pmgeogriasamar εσυ τι σειρά έχεις είπαμε????πολύ απογοήτευση παιδιά γενικά, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε κουράγιο και να ελπίζουμε...μόνο αυτό θα μας σώσει...φιλάκια σε όλες και μην παραδίδετε τα όπλα...περιπου 100!εσυ?
geogriasamar εσυ τι σειρά έχεις είπαμε????πολύ απογοήτευση παιδιά γενικά, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε κουράγιο και να ελπίζουμε...μόνο αυτό θα μας σώσει...φιλάκια σε όλες και μην παραδίδετε τα όπλα...
Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Δυτικής Ελλάδας καλύφθηκαν τα κενά των εκπαιδευτικών σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης
κοιτάξτε αυτή την ανακοίνωση Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Δυτικής Ελλάδας καλύφθηκαν τα κενά των εκπαιδευτικών σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Το Υπουργείο Παιδείας, Διά
καλησπέρα, εντάξει βρε κορίτσια από εδώ και μπρος θα είμαι πιο ασιόδοξη, το θέμα όμως είναι πως όσες φορές ήμουν αισιόδοξη δεν μου έβγαινε σε καλό
Έδωσε κενά η ΔΟΕ?
Παράθεση από: ELEN LIA στις Οκτωβρίου 07, 2011, 02:56:09 pmκαλησπέρα, εντάξει βρε κορίτσια από εδώ και μπρος θα είμαι πιο ασιόδοξη, το θέμα όμως είναι πως όσες φορές ήμουν αισιόδοξη δεν μου έβγαινε σε καλό Ούτε μενα αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα!! ουτε οταν ημουν απαισιοδοξη μου εβγαινε σε καλο ομως οποτε... Παράθεση από: epapan στις Οκτωβρίου 07, 2011, 04:04:37 pmΈδωσε κενά η ΔΟΕ? το άλλο με τον Τοτο το ξερεις??!! αυτα είναι "κενα" που λένε οι πρωτοβαθμιες προς το παρον........
εγώ έχω σειρά 23 αλλα με μόνο τη β.ελλάδα έχω σταματήσει να ελπίζω...έψαξα και βρήκα και όλες τις κοπέλες που προηγούνται και όλες μα όλες πέρσι ήταν β.ε.....άρα και φέτος τα ίδια...άστα...