0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
dimi-asia ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση! Το είπες και το τήρησες ότι δε θα μας ξεχάσεις! Ελπίζουμε να έχεις προσαρμοστεί κι εσύ στο νηπιαγωγείο και στο μέρος που είσαι και να περάσεις μια ευχάριστη, γεμάτη χρονιά! ELEN LIA, στις 6/10 είχε βγάλει ανακοίνωση ο Μπράτης, σύμφωνα και με ενημέρωση από το Υπουργείο, ότι η Δ' θα βγει σε 10-15 μέρες. Αλλά με καινούρια ανακοίνωσή του αυτές τις μέρες είπε, ότι μάλλον δε θα βγει μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται, γιατί πρώτα πρέπει να συγκεντρωθούν τα κενά...κάτι που προφανώς δεν έχει γίνει ακόμα...
kalinaki δε νομίζω να το κατάλαβες τώρα "πως ΟΛΟΙ κοιτάζουμε τή βόλεψη μας " και πάρε παράδειγμα από αυτούς που μπαίναμε στο forum αρχές Σεπτέμβρη και πόσοι μπαίνουμε τώρα!!!!!σαν έγινε η δουλεία μας όλοι ξεχαστήκαμε μόνο η dimi- asia μας θυμάτε και γι αυτό την ευχαριστούμε
πάντως μιρτούλα μας, αν ξαναμπείς γράωε μας και σε ποιό νόμο είσαι!!!!!καλή βδομάδα κορίτσια μου και καλή μας υπομονή...από ότι φαίνεται έχουμε πολύ μέλλον ακόμη....
Δημήτρης ΜπράτηςΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΡΑ.Η Δ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η Γ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ