*

Αποστολέας Θέμα: Δ΄φάση αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 146928 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Δ΄φάση αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60
« Απάντηση #392 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 04:37:54 pm »
Καλησπέρα κι από εμένα!! ;D Από φίλη αναπληρώτρια έμαθα πως ακούγεται η Δ΄ φάση για αρχές Νοέμβρη..Ο Καψαλάκης μετά την ανακοίνωση της Γ΄φάσης σε ερώτημα συναδέλφου εάν θα γίνουν κι άλλες φάσεις είχε αναφέρει πως έχουμε ακόμη πολλά βέλη στη φαρέτρα μας...Ωστόσο με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση!!Γιατί άραγε??Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως ΟΛΟΙ κοιτάζουμε τη βόλεψή μας...(ο νοών νοείτω)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:09:48 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 08:58:11 pm »
kalinaki δε νομίζω να το κατάλαβες τώρα  "πως ΟΛΟΙ κοιτάζουμε τή βόλεψη μας " και πάρε παράδειγμα από αυτούς που μπαίναμε στο forum αρχές Σεπτέμβρη και πόσοι μπαίνουμε τώρα!!!!!σαν έγινε η δουλεία μας όλοι ξεχαστήκαμε μόνο η dimi- asia μας θυμάτε και γι αυτό την ευχαριστούμε ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 08:58:16 am »
Καλημερα παιδιά!Σίγουρα θα πάρουν κ άλλες φάσεις. Δεν γίνεται να δουλέψουν έτσι τα νηπιαγωγεία. Πιστεύω πάντως ότι κ στο νομό (Χαλκιδική θυμίζω) που με κάλεσαν θα ξαναπάρουν-ίσως ελάχιστους αλλά θα ξαναπάρουν-Απλά πιστεύω ότι όλους τους έχουν δασκαλέψει φέτος στα γραφεία να λένε στους αναπληρωτές κ σε αυτούς που θέλουν βελτίωση θέσης το κλασσικό "Αυτά είναι τα κενά κ δεν θα υπάρξουν άλλα....." Λες κ δεν θα υπάρξουν σίγουρα εγκυμοσύνες κ επαπειλούμμενες!Εγώ πάντως πέρισυ σε τέτοια περίπτωση έτυχα. Μια μόνιμη είχε πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της κ πήρα τη θέση της την επόμενη μέρα κ σε κοντινό μέρος της Χαλκιδικής από Θεσνικη. Εντάξει φέτος μετακόμισα Χαλκιδική, αλλά μην τα θέλουμε κ όλα δικά μας!Υγεία παιδια κ όλα θα πάνε καλά!
dimi-asia ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση! Το είπες και το τήρησες ότι δε θα μας ξεχάσεις! Ελπίζουμε να έχεις προσαρμοστεί κι εσύ στο νηπιαγωγείο και στο μέρος που είσαι και να περάσεις μια ευχάριστη, γεμάτη χρονιά!  :-*
ELEN LIA, στις 6/10 είχε βγάλει ανακοίνωση ο Μπράτης, σύμφωνα και με ενημέρωση από το Υπουργείο, ότι η Δ' θα βγει σε 10-15 μέρες. Αλλά με καινούρια ανακοίνωσή του αυτές τις μέρες είπε, ότι μάλλον δε θα βγει μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται, γιατί πρώτα πρέπει να συγκεντρωθούν τα κενά...κάτι που προφανώς δεν έχει γίνει ακόμα...

Σε ευχαριστώ πολύ. Από αύριο που ξαναπάω Χαλκιδική θα δούμε αν είναι κ καλό το ίντερνετ κ θα μπαίνω πιο συχνά!

kalinaki δε νομίζω να το κατάλαβες τώρα  "πως ΟΛΟΙ κοιτάζουμε τή βόλεψη μας " και πάρε παράδειγμα από αυτούς που μπαίναμε στο forum αρχές Σεπτέμβρη και πόσοι μπαίνουμε τώρα!!!!!σαν έγινε η δουλεία μας όλοι ξεχαστήκαμε μόνο η dimi- asia μας θυμάτε και γι αυτό την ευχαριστούμε ;) ;)

Σε ευχαριστώ ELEN LIA μου!
Πάντως ό, τι μαθαίνω, θα σας το γράφω αμέσως...............

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 02:01:50 pm »
Καλημέρα κορίτσια κι από μένα. Καλή δύναμη για τη βδομάδα που έρχεται, γιατί από τα λεγόμενα του Μπράτη, από τις 24 και μετά υπολογίζεται η Δ' φάση. Οπότε σε λίγες μέρες θα αρχίσουμε να ξαναμαζευόμαστε! Πάντως πιστεύω ότι ούτε σ' αυτή τη φάση θα καλυφθούν εξολοκλήρου τα κενά. Μερικά θα πάνε για το Νοέμβριο. Power! :)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:09:48 »

Αποσυνδεδεμένος nikitri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 09:50:41 pm »
πάντως μιρτούλα μας, αν ξαναμπείς γράωε μας και σε ποιό νόμο είσαι!!!!!καλή βδομάδα κορίτσια μου και καλή μας υπομονή...από ότι φαίνεται έχουμε πολύ μέλλον ακόμη....

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 11:28:01 pm »
κορίτσια καλησπέρα και από εμένα εύχομαι από καρδιάς να ξεκινήσει μία εβδμάδα γεμάτη χαρούμενες ειδήσεις  φτάνουν πια οι κακές ειδήσεις, ανοίγεις την τηλεόραση και μαυρίζει η ψυχή σου διαβάζεις εφημερίδα και πάλι τα ίδια περπατάς στους δρόμους και βλέπεις μαγαζιά να κλείνουν, υπάλληλοι να απολύονται που θα πάει αυτό το κακό?πόσο θα αντέξει ο κόσμος ακόμα?

Αποσυνδεδεμένος nikitri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 11:45:03 pm »
όντως ελεν-λια μου...έχεις απόλυτο δίκιο...πόσο ακόμα?????έχει παραγίνει το κακό αλλά πιστεύω και σίγουρα είναι έτσι ότι τα χειρότερα έρχονται για αυτό οπλιστείτε με δύναμη κορίτσια και αγόρια...και από εδώ μέσα θα δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλο...

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 12:58:17 am »
Κορίτσια, σας πήρε λίγο από κάτω, ή μου φαίνεται; Λοιπόν, αισιοδοξία! Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου και το έχω ανάγκη!!!!!!! Καλή εβδομάδα σε όλες!! :) :) :-*
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #400 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 02:48:17 am »
Να και μια ευχάριστη είδηση: ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!! Χρόνια πολλά Demetroula, πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο στη ζωή σου...και θα έρθουν αυτά που επιθυμείς!
 :-* :-*

Αποσυνδεδεμένος nana

• Νέο μέλος
  • *
  • ηθος ανθρωπου δαιμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 08:55:17 am »
καλημερα κοριτσια μου! demetroula μας χρονια πολλα και να μας φερνεις καλα νεα και νεες πληροφοριες οπως κανεις παντα.να ευχηθω σε ολους καλη εβδομαδα και ολα θα πανε καλα! (ξυπνησα μες την καλη χαρα!)

Αποσυνδεδεμένος mirtoula

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 09:16:32 am »
πάντως μιρτούλα μας, αν ξαναμπείς γράωε μας και σε ποιό νόμο είσαι!!!!!καλή βδομάδα κορίτσια μου και καλή μας υπομονή...από ότι φαίνεται έχουμε πολύ μέλλον ακόμη....
kaλημερα κοριτσια αιτωακαρνανια ειμαι μακαρι να βγουν μεχρι παρασκευη

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 09:16:57 am »
Καλημεραααααααααααααααααααα! Καλη εβδομαδα και πανω απ'ολα υπομοη και αισιοδοξια! Χρονια πολλα και χρονια καλα demetroula!

Αποσυνδεδεμένος mirtoula

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 11:06:26 am »
Δημήτρης Μπράτης
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΡΑ.Η Δ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η Γ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ

Αποσυνδεδεμένος Nora Kak

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #405 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 11:29:52 am »
Πήρε κανείς στο υπουργείο να ρωτήσει;
Η παιδική ηλικία δείχνει τον άνθρωπο, όπως η αυγή την ημέρα..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)