0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 31, 2011, 12:51:22 pmΣυμφωνα μαυτά που έχουν ειπωθεί στο forum... Αιτωλοακαρνανια 10, Κεκρυρα 4, κάπου νομιζω είδα και για Ρεθυμνο 3 και Χανια 2... αν ξέρει κάποιος κάτι αλλο ας βοηθησει. Α και για Θεσσαλονικη πιο πριν ειχε αναφερθει οτι εχει 10 κενα?? γιαυτό όμως δεν είμαι σίγουρη..Σ ευχαριστώ Rinaki... Για Αττική, Πειραιά ξερει κανείς...?
Συμφωνα μαυτά που έχουν ειπωθεί στο forum... Αιτωλοακαρνανια 10, Κεκρυρα 4, κάπου νομιζω είδα και για Ρεθυμνο 3 και Χανια 2... αν ξέρει κάποιος κάτι αλλο ας βοηθησει. Α και για Θεσσαλονικη πιο πριν ειχε αναφερθει οτι εχει 10 κενα?? γιαυτό όμως δεν είμαι σίγουρη..
Παράθεση από: rose_ στις Οκτωβρίου 31, 2011, 01:11:39 pmΠαράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 31, 2011, 12:51:22 pmΣυμφωνα μαυτά που έχουν ειπωθεί στο forum... Αιτωλοακαρνανια 10, Κεκρυρα 4, κάπου νομιζω είδα και για Ρεθυμνο 3 και Χανια 2... αν ξέρει κάποιος κάτι αλλο ας βοηθησει. Α και για Θεσσαλονικη πιο πριν ειχε αναφερθει οτι εχει 10 κενα?? γιαυτό όμως δεν είμαι σίγουρη..Σ ευχαριστώ Rinaki... Για Αττική, Πειραιά ξερει κανείς...?Παρκαλώ!! έχεις βάλει το μαγικό κουτάκι???
Παράθεση από: μαματασουλινα στις Οκτωβρίου 31, 2011, 12:51:46 pmσημερα η μερα δεν μου θυμιζει τις αλλες φορες που περιμεναμε πολυ παγωμαρα απαξιωση σχεδον δεν περιμενω τιποτα !αραγε γιαυτο σπουδαζα κοπιασα και ηλπιζα τοσα χρονια !Εμενα μια λεξη μου ερχεται στο μυαλο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...αλλα πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες γιατι αλλιως δεν επιβιωνουμε!!!Τι σειρα εχεις περιπου αν επιτρεπεται???
σημερα η μερα δεν μου θυμιζει τις αλλες φορες που περιμεναμε πολυ παγωμαρα απαξιωση σχεδον δεν περιμενω τιποτα !αραγε γιαυτο σπουδαζα κοπιασα και ηλπιζα τοσα χρονια !
Παράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 31, 2011, 01:17:44 pmΠαράθεση από: rose_ στις Οκτωβρίου 31, 2011, 01:11:39 pmΠαράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 31, 2011, 12:51:22 pmΣυμφωνα μαυτά που έχουν ειπωθεί στο forum... Αιτωλοακαρνανια 10, Κεκρυρα 4, κάπου νομιζω είδα και για Ρεθυμνο 3 και Χανια 2... αν ξέρει κάποιος κάτι αλλο ας βοηθησει. Α και για Θεσσαλονικη πιο πριν ειχε αναφερθει οτι εχει 10 κενα?? γιαυτό όμως δεν είμαι σίγουρη..Σ ευχαριστώ Rinaki... Για Αττική, Πειραιά ξερει κανείς...?Παρκαλώ!! έχεις βάλει το μαγικό κουτάκι???Οχι δεν το χω βάλει... Εσύ?
Παράθεση από: Rinaki στις Οκτωβρίου 31, 2011, 12:56:53 pmΠαράθεση από: μαματασουλινα στις Οκτωβρίου 31, 2011, 12:51:46 pmσημερα η μερα δεν μου θυμιζει τις αλλες φορες που περιμεναμε πολυ παγωμαρα απαξιωση σχεδον δεν περιμενω τιποτα !αραγε γιαυτο σπουδαζα κοπιασα και ηλπιζα τοσα χρονια !Εμενα μια λεξη μου ερχεται στο μυαλο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...αλλα πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες γιατι αλλιως δεν επιβιωνουμε!!!Τι σειρα εχεις περιπου αν επιτρεπεται???εχω σειρα 70 και ειμαι τριτεκνη μονο που λογω ιδιαιτερων οικογενειακων συνθηκων φετος εβαλα μονο πειραια ,βρηκα και εγω εποχη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο δε γιος μου που παει γυμνασιο με κοροιδευει και μου λεει μην ανησυχεις μαμα σε λιγο μαζι θα δινουμε ασεπ
Παιδιά καλά αποτελέσματα κ καλές τοποθετήσεις. Τα παρακολουθώ κι εγώ μαζί σας!