0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, είχα βρει μια εφαρμογή όπου έφτιαχνες διαγωνίσματα κλειστού τύπου (σωστό, λάθος κλπ) και έπερνες την απάντηση αμέσως. Ότα απαντούσες σωστά έβγαινε ένα ανθρωπάκι που έκανε τούμπες, και όταν απαντούσες λάθος έβγαινε μια τεράστια μούτζα στην οθόνη!!
υπάρχει λογισμικό για αγγλικά στο www.hotpotatoes.com.
Παράθεση από: bitch στις Οκτωβρίου 06, 2011, 07:36:44 pmυπάρχει λογισμικό για αγγλικά στο www.hotpotatoes.com.μπήκα στο σαιτ αλλά δεν το βρήκα. Είναι σαν το λογισμικό που έχει χρησιμοποιήσει ο killbill? δηλαδή μπορείς να κάνεις δικά σου multiple choice? και μετά να τα χρησιμοποιούν οι μαθητές και πατάνε check answers και να τους τα ελέγχει;
Παράθεση από: new_pe06 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:45:29 amΠαράθεση από: bitch στις Οκτωβρίου 06, 2011, 07:36:44 pmυπάρχει λογισμικό για αγγλικά στο www.hotpotatoes.com.μπήκα στο σαιτ αλλά δεν το βρήκα. Είναι σαν το λογισμικό που έχει χρησιμοποιήσει ο killbill? δηλαδή μπορείς να κάνεις δικά σου multiple choice? και μετά να τα χρησιμοποιούν οι μαθητές και πατάνε check answers και να τους τα ελέγχει;ειναι λαθος το link. http://hotpot.uvic.ca/ το κατεβαζεις πρωτα βεβαια. εχω πολυ καιρο να το δουλεψω κ η σελιδα μου φαινεται διαφορετικη.
παντως σε καποιο σχολειο που ξερω, γυμνασιο, χωρισαν τους μαθητες αναλογα με το επαγγελμα του πατερα. Γιατροι, δικηγοροι κλπ δεξια, οι αλλοι αριστερα. Μου το ΄πε φιλολογος που δουλευει εκει
είστε τυχεροί. Μακάρι να γινόταν και στα Μαθηματικά αυτό...
Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με τα Μαθηματικά πάντως μάλλον θα πρέπει να το ψάξετε σαν κλάδος. Άρα τα μαθηματικά είναι αλυσίδα πιο πολύ απ ότι κάποια άλλα μαθήματα και το υπουργείο το δέχεται αυτό άρα ίσως κάτι να μπορείτε να πετύχετε.