0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανείς δεν ξέρει τίποτα να μου απαντήσει ή κανείς δεν θέλει να μου απαντήσει; Ούτε πόσο πληρώνουν οι γονείς δίδακτρα;
Μέσα στον "χαμό" κάπου χάθηκε το θέμα σου...Λοιπόν εν συντομία:2 συνεταίροι σημαίνει Ο.Ε.: Φορολογικά: Το κέρδος της εταιρείας χωρίζεται ως εξής:Για το 50% πληρώνει η ΟΕ φόρο με βάση τα ισχύοντα (25% μου φαίνεται)Το υπόλοιπο 50% μοιράζεται στους εταίρους.π.χ. κέρδος στη δήλωση 15.000
Παράθεση από: charm_quark στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:03:44 amΚανείς δεν ξέρει τίποτα να μου απαντήσει ή κανείς δεν θέλει να μου απαντήσει; Ούτε πόσο πληρώνουν οι γονείς δίδακτρα;Καλημέρα! Εύχομαι καλή τύχη σε ό,τι κάνεις! Δε γνωρίζω για τα λειτουργικά έξοδα, αλλά φαντάζομαι θα είναι πολλά! Όσον αφορά τα δίδακτρα , επειδή έχω δουλέψει και δουλεύω σε φροντιστήριο, έχει να κάνει και με τον αριθμό των παιδιών σε κάθε τμήμα. Θα είναι στυλ ιδιαιτεράδικο με 3-4 παιδιά; Θα είναι τμήματα μεγάλα της τάξεως των 8 παιδιών; Ακριβώς τιμές δεν ξέρω και εγώ να σου πω γιατί οι ιδιοκτήτες το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό....Από κουβέντες όμως από εδώ και από εκεί....σε τμήμα 7-8 παιδιών από υπολογισμούς που έκανα έβγαινε περίπου 7-8 ευρώ η ώρα. Σε τμήματα τώρα 3 παιδιών σε ιδιαιτεράδικο που δουλεύει φίλη μου με 3 άτομα στο τμήμα, πληρώνει το κάθε παιδί 15 την ώρα....Όσον αφορά τους υπολογιστές , επειδή στο παρελθόν εργάστηκα και σε φροντιστήριο με υπολογιστές ψάξε και για άλλες εταιρείες πέρα από ecd.... είναι εξίσου αναγνωρισμένες και ίσως πιο οικονομικές και για σένα αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο....επίσης ψάξε λίγο το e-learning στους υπολογιστές.... σίγουρα η επαφή με τον καθηγητή είναι αναντικαταστατη αλλά συχνά βολεύει κόσμο που εργάζεται χωρίς σταθερό ωράριο.....Καλή τύχη
Στέλιο εύγε για την πληροφόρηση στο συνάδελφο!!! αλλά πραγματικά 15 ευρώ πληρώνεις τον καθηγητή ;;;; εδω εμεις και μοχθούμε για 9 και 10 ευρουλάκια !!!πάντως η χρέωση των μαθητών έχει να κάνει όπως ειπώθηκε και παραπάνω με τη σύσταση του τμήματος αν είναι πολλά ή λίγα τα παιδάκια στην αίθουσα ,π,χ, στο φροντιστήριο που εργάζομαι το έχουν ονομάσει group learning , από εκεί και πέρα υπολόγισε και τα πακέτα σημειώσεων που θα πρέπει να λαμβάνει ο μαθητής , φωτοτυπίες κ.α.