0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έκανε έκπτωση το Michigan? Πότε? Αύξηση έκαναν φέτος, από 175 στα 180 ευρώ για το ECPE.Όπως και να 'χει, εγώ δε νομίζω πως χρειάζεται να γίνουν περικοπές στα εξέταστρα. Σπουδάζεις 9 χρόνια για να πάρεις το ECPE, τα 5 ή τα 10 ευρώ θα κάνουν τη διαφορά;Άσε που κανείς γονείς δεν μου έχει κάνει ποτέ παράπονο για τα εξέταστρα. Είναι ικανοί να σου ψήσουν το ψάρι στα χείλη για να τους κόψεις 5 ευρώ το μήνα, αλλά όταν έρθει ο καιρός να πληρώσουν τα εξέταστρα τα δίνουν ντάγκα ντάγκα.
Λάθη κάνουν όλοι. Αυτό είναι σίγουρο.Εάν δεν ήσασταν όμως επιλεκτικά ευαίσθητη, όπως αντιλήφθηκα λίγο πριν, σε σχέση με ένα πολύ μικρότερο λάθος συναδέλφου, να είστε βέβαιη ότι απλά θα προσπερνούσα το δικό σας.
H ''ευαίσθητη'' ήμουν εγώ. Μπερδευτήκατε μάλλον. Και το λάθος δεν ήταν καθόλου μικρό, εκτός αν δεν καταλάβατε που ακριβώς αναφερόμουν.
Συγγνώμη, επειδή γράφω από κινητό και δυσκολεύομαι λιγάκι, το μήνυμά μου μπήκε σε παράθεση.
Λάθος μεγαλύτερο από το "κανείς γονείς" που έχετε αποδεχτεί και εσείς;
Δυσκολεύεστε και σε άλλα πράγματα προφανώς, όχι μόνο στο σωστό τρόπο να κάνετε παραθέσεις π.χ. στο να ξεχωρήσετε ποιος συνομιλητής σας λέει τι Έχουμε σαλτάει τελικά, δεν εξηγείται αλλιώς. Το παρατηρώ και στο φροντιστήριο, μπαίνουν μέσα οι γονείς και σου κάνουν φασαρία για το τίποτα. Απλά και μόνο για να ξεσπάσουν τα νεύρα τους ή για να σε δουν να ζορίζεσαι. Περίεργα πράγματα.
As of now, I'm refusing to continue this discussion in Greek. If you want to speak to me, I'll gladly talk to you in English, which is MY first language and the one that I feel most comfortable speaking.I will of course correct ALL your mistakes, and take great pleasure too.Just try me.