0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, πόσο νομίζετε ότι μπορούμε να αντέξουμε μια απεργία διαρκείας. Και δεν είναι για τη δόση του στεγαστικού (αυτό φαντάζει πολυτέλεια) τι θα τρώμε; που συντηρώ και 2ο σπίτι 700 χλμ μακριά με δύο παιδιά μαζί μου και όλη μου η περιουσία 600 Ε στο λογαριασμό μου αυτή τη στιγμή. Μήπως να σκεφτούμε και τις καταλήψεις. και να μην είμαστε μόνοι μας. Πρέπει πολλοί κλάδοι να αντιδράσουμε να φανεί ένας γενικός ξεσηκωμός σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. όσο για την απεργία των δασκάλων που ειπώθηκε από κάποιο συνάδελφο, αυτοί κοιμούνται περισσότερο από μας. Στη χθεσινή απεργία στο δημοτικό της κόρης μου δεν απεργούσε κανείς. Στο γυμνάσιο και στο Λύκειο που είμαι εγώ, απεργήσαμε όλοι, εκτός από τρεις συναδέλφους. Μάθαμε τουλάχιστον τα επίσημα ποσοστά της απεργίας αυτής;
οπως ειχα ακουσει εδω και κανα χρονο, για να γινει εξεγερση, ιστορικα πρεπει να περασουν 2-3 χρονια, δηλαδη και εδω επειδη καποιοι εχουν ακομα να φανε ειναι νωθροι, δεν εχουν νοιωσει την πιεση, δεν εχουν δοκιμαστει οι αντοχες τους, να φτασουν στο αμην, δυστυχως πολοι θα κανουν μηνες να ξεσηκωθουν, οταν θα ειναι πια πολυ αργα, τα εχουν ολα μελετησειαλλα δε δεχομαι να παμε σαν τα προβατα, με το σκεπτικο, ελα μωρε και τι θα αλλαξει(αυτη ειναι η καταντια του ψευτοσυνδικαλισμου που δεν πετυχαινει τιποτε και δεν πειθει κανενα)γι αυτο μιλαω για διαφορετικο αγωνα, χωρις την ομπρελα παραταξης, στο διαολο ολοι τους
Μόνο κλείσιμο με περιφρούριση (δηλαδή οι ταξιτζηδες , οι της Εθελ κλπ γιατί το κάνουν) . Διαρκείας. Επ αόριστον. Καλύτερα και 1-2-3 μήνες πείνα παρά γιά πάντα !!!! Ομως δυστυχώς είμαστε κότες. Καληνύχτα Ελλαδίτσα
Στό σχολείο μου απεργία 5 στους 28 , στο δίπλα 2 στους 30 !!!!!Μην περιμένετε τίποτα. Από 50 εκπαιδευτικούς που ξέρω μόνο 5-6 ζουν από το μισθό τους. Οι υπόλοιποι τον έχουν για μπουρμπουάρ.
Παράθεση από: lianma2002 στις Οκτωβρίου 08, 2011, 09:14:38 amΣτό σχολείο μου απεργία 5 στους 28 , στο δίπλα 2 στους 30 !!!!!Μην περιμένετε τίποτα. Από 50 εκπαιδευτικούς που ξέρω μόνο 5-6 ζουν από το μισθό τους. Οι υπόλοιποι τον έχουν για μπουρμπουάρ.Παρακαλώ συνάδελφε αν έχεις προτάσεις για αγώνα σε ακούμε. Δεν θέλουμε ητοπάθεια. Δεν ανήκουμε στους ητοπαθείς αυτοί που συμμετέχουμε σε αυτό. Ανήκουμε σε αυτούς που συνειδητοποιούν έστω τώρα κάποιοι από εμάς ότι σε ένα μήνα θα παίρνουμε ένα επίδομα.Παρακαλώ προτάσεις και δραστηριοποίηση!
Ενημερώστε όλους τους συναδέλφους σας για το μισθό που θα πάρουν, γιατί οι περισσότεροι κοιμούνται ακόμη. Νομίζουν πως θα ανέβει ο μισθός τους κι ότι αυτό αφορά μόνο τους νεοδιοριζόμενους. Εκτός από τους συναδέλφους ενημερώστε και τις οικογένειές τους, τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ενοικιάζετε, τα μαγαζιά που ψωνίζετε και όποιον εξαρτάται οικονομικά από εσάς.