0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, ματαιοπονούμε... το έγραψα χθες και στο τόπικ της β΄φάσης, σε περσινό μου σχολείο χάνονται 2 1/2 κενά φιλολόγων από ιστορίες που κάνουν ξενόγλωσσοι και θεολόγος, όλοι πάνω από 7 ώρες (άκουσα και 12 ώρες!). Η διεύθυνση του σχολείου μου είπε ότι το πλαφόν των 7 ωρών ισχύει για τη β΄ειδικότητα (β΄πτυχίο) και ότι στέλνουν συνεχώς καταστάσεις στο υπουργείο με τις ώρες α΄και β΄ανάθεσης που έχει ο καθένας και επομένως αυτή η καταστρατήγηση γίνεται με τις "ευλογίες" του υπουργείου. Επίσης σε αιρετό που το είπα (της ανατολικής Θεσσαλονίκης) μου είπε το ίδιο: το πλαφόν των 7 ωρών ισχύει για τη β΄ειδικότητα.Πιστεύω ότι η υπουργική απόφαση βγήκε για να "μας ρίξουν στάχτη στα μάτια" λόγω αντιδράσεων και την έβαλαν στο αρχείο, ενώ έχουν δώσει γραμμή από το υπουργείο να καταστρατηγείται.
Eίναι δεδομένο πλέον ότι το πλαφόν των 7 ωρών στα μαθήματα β ανάθεσης και κυρίως στο μάθημα της ιστορίας καταστρατηγείται.... Ποιες είναι οι ενέργειες των συνδικαλιστών, των προισταμένων, των διευθυντών? Γιατί ενεργούν εις βάρος των φιλολόγων? Γιατί ενώ είναι νομοταγείς σε όλα... δεν τηρούν αυτή την εγκύκλιο? Τα ερωτήματα αυτά είναι ήδη απαντημένα απλώς τα ξαναθέτω μήπως και ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι....
Παράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 10, 2011, 09:38:23 am Eίναι δεδομένο πλέον ότι το πλαφόν των 7 ωρών στα μαθήματα β ανάθεσης και κυρίως στο μάθημα της ιστορίας καταστρατηγείται.... Ποιες είναι οι ενέργειες των συνδικαλιστών, των προισταμένων, των διευθυντών? Γιατί ενεργούν εις βάρος των φιλολόγων? Γιατί ενώ είναι νομοταγείς σε όλα... δεν τηρούν αυτή την εγκύκλιο? Τα ερωτήματα αυτά είναι ήδη απαντημένα απλώς τα ξαναθέτω μήπως και ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι....Κι εγω την εχω πατησει παλιοτερα με τη β'αναθεση.. Ηρθαν με τις ευλογιες του διευθυντη ξενογλωσση και θεολογος απο το διπλανο σχολειο (!) πηραν τις ιστοριες, ξαναμοιραστηκαν τα μαθηματα και εμεινα χωρις ωρες... Μου ειπαν πως προηγουνταν επειδη ηταν μονιμες κι εγω αναπληρωτρια. Ισχυει;; Απο το διπλανο σχολειο, το τονιζω!!