0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gallikou στις Οκτωβρίου 16, 2011, 11:29:56 amΝομίζω ότι το θέμα έχει να κάνει συνολικά με τους αναπληρωτές. Οι μόνιμοι φιλόλογοι μια χαρά υπερασπίζονται τους εαυτούς τους. Και για τις Ιστορίες δεν σκοτίζονται ιδιαίτερα... Εμένα σε σχολείο με περίμεναν πώς και πώς για να μου πασάρουν την Ιστορία στο πιο δύσκολο τμήμα... Όσο για τις διευθύνσεις, καλύτερα να μην πούμε τι γίνεται. Και για τους μόνιμους είναι άσχημα τα πράγματα, αν δεν έχουν βύσμα ή δεν ξημερωβραδιάζονται στις ΔΔΕ.
Νομίζω ότι το θέμα έχει να κάνει συνολικά με τους αναπληρωτές. Οι μόνιμοι φιλόλογοι μια χαρά υπερασπίζονται τους εαυτούς τους. Και για τις Ιστορίες δεν σκοτίζονται ιδιαίτερα... Εμένα σε σχολείο με περίμεναν πώς και πώς για να μου πασάρουν την Ιστορία στο πιο δύσκολο τμήμα... Όσο για τις διευθύνσεις, καλύτερα να μην πούμε τι γίνεται. Και για τους μόνιμους είναι άσχημα τα πράγματα, αν δεν έχουν βύσμα ή δεν ξημερωβραδιάζονται στις ΔΔΕ.
Η ΔΟΕ με το που ένιωσε να απειλείται λόγω "β΄αναθέσεων" αμέσως αντέδρασε και καλά έκανε. http://www.pde.gr/index.php?page=3312
Το ερώτημα του τόπικ είναι μάλλον ρητορικό. Το πλαφόν υπάρχει για τα μάτια του κόσμου. Στην ουσία παραβιάζεται κατά κόρον στο όνομα της κρίσης και της "διαχείρισης του εκπαιδευτικού προσωπικού" με την ανοχή όλων. Έγραψα και στα άλλα τόπικ τις πληροφορίες μου για νομικό που διδάσκει 20 ώρες στο εσπερινό γυμνάσιο λύκειο Αγρινίου. Εύχομαι να κάνω λάθος...
Παράθεση από: may16 στις Οκτωβρίου 19, 2011, 03:17:15 pmΤο ερώτημα του τόπικ είναι μάλλον ρητορικό. Το πλαφόν υπάρχει για τα μάτια του κόσμου. Στην ουσία παραβιάζεται κατά κόρον στο όνομα της κρίσης και της "διαχείρισης του εκπαιδευτικού προσωπικού" με την ανοχή όλων. Έγραψα και στα άλλα τόπικ τις πληροφορίες μου για νομικό που διδάσκει 20 ώρες στο εσπερινό γυμνάσιο λύκειο Αγρινίου. Εύχομαι να κάνω λάθος...Επειδή ξέρω κάποια πράγματα από αυτό το ΠΥΣΔΕ, στο συγκεκριμένο σχολείο δεν υπάρχει καν νομικός τοποθετημένος.
Συνάδελφε Patrea, νομικός τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο σχολείο με την πράξη 41η / 14-10-2011. Μπορείς, για του λόγου το αληθές, να ανατρέξεις στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Αιτωλ/νίας. Πόσες ώρες διδάσκει ένας νομικός σε ένα λύκειο; Από ό,τι γνωρίζω 2 ώρες στη β΄ Λυκείου και Κοινωνιολογία σε β΄ ανάθεση. Στο συγκεκριμένο σχολείο (γυμνάσιο-λύκειο) υπήρχε κενό 29 ωρών για φιλόλογο. Κανείς μέχρι στιγμής δεν τοποθετήθηκε και μάλλον ούτε πρόκειται!
Παράθεση από: Patreas στις Οκτωβρίου 19, 2011, 03:41:34 pmΠαράθεση από: may16 στις Οκτωβρίου 19, 2011, 03:17:15 pmΤο ερώτημα του τόπικ είναι μάλλον ρητορικό. Το πλαφόν υπάρχει για τα μάτια του κόσμου. Στην ουσία παραβιάζεται κατά κόρον στο όνομα της κρίσης και της "διαχείρισης του εκπαιδευτικού προσωπικού" με την ανοχή όλων. Έγραψα και στα άλλα τόπικ τις πληροφορίες μου για νομικό που διδάσκει 20 ώρες στο εσπερινό γυμνάσιο λύκειο Αγρινίου. Εύχομαι να κάνω λάθος...Επειδή ξέρω κάποια πράγματα από αυτό το ΠΥΣΔΕ, στο συγκεκριμένο σχολείο δεν υπάρχει καν νομικός τοποθετημένος.Και εγώ γνωρίζω ότι το συγκεκριμένο σχολείο έχει ανάγκη από φιλόλογο για πλήρες ωράριο. Προφανώς θα καλυφθεί στην επόμενη φάση.