0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδια! Η δική μου περίπτωση είναι εντελώς αντίθετη από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τις β΄ αναθέσεις : πήγα αναπληρώτρια σε γυμνάσιο μικρό σε ένα χωριό. Για να συμπληρώσω ωράριο μου έδωσαν από την καθηγήτρια των Αγγλικών 2 ώρες Ιστορία και 2 ώρες Κοινωνιολογία της Γ΄. Αυτή βέβαια τώρα θα πηγαίνει και αλλού για να συμπληρώσει ωράριο. Πρωτότυπο ε; Κοινωνιολογία άραγε δικαιούμαστε να κάνουμε;;
Oρθώς μπήκε το πλαφόν και ναι παραβιάζεται! Για μένα δε θα πρεπε να υπαρχει καν β ανάθεση παρά μόνο εάν υπάρχει πτυχίο β ειδικότητας. Επιπλέον, οι οργανικές θα έπρεπε να βγαίνουν για όμορα σχολεία και όχι μόνο για ένα. Έτσι θα λυνόταν το πρόβλημα της συμπλήρωσης ωραρίου. Σχετικά με τους ξενόγλωσσους, εφόσον το Υπουργείο εγκληματικά αποφάσισε να τους ξηλώσει απ την τάξη σε μια νύχτα, θα έπρεπε να μεριμνήσει να μεταταγουν σε δημοτικά ή σε ΙΕΚ, Πανεπιστήμια, ή όποιες δομές έχουν ανάγκη καθηγητές Γαλλικών/Γερμανικών από το καλοκαίρι ακόμα, αντί να μιλάμε για εφεδρείες.
εγώ μια απορία έχω τόσον καιρό τελικά:από όλες τις καταγγελίες που έγιναν εδώ μέσα έφυγε καμία πιο έξω;
Παράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 10, 2011, 09:38:23 am Eίναι δεδομένο πλέον ότι το πλαφόν των 7 ωρών στα μαθήματα β ανάθεσης και κυρίως στο μάθημα της ιστορίας καταστρατηγείται.... Ποιες είναι οι ενέργειες των συνδικαλιστών, των προισταμένων, των διευθυντών? Γιατί ενεργούν εις βάρος των φιλολόγων? Γιατί ενώ είναι νομοταγείς σε όλα... δεν τηρούν αυτή την εγκύκλιο? Τα ερωτήματα αυτά είναι ήδη απαντημένα απλώς τα ξαναθέτω μήπως και ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι....Κι εγω την εχω πατησει παλιοτερα με τη β'αναθεση.. Ηρθαν με τις ευλογιες του διευθυντη ξενογλωσση και θεολογος απο το διπλανο σχολειο (!) πηραν τις ιστοριες, ξαναμοιραστηκαν τα μαθηματα και εμεινα χωρις ωρες... Μου ειπαν πως προηγουνταν επειδη ηταν μονιμες κι εγω αναπληρωτρια. Ισχυει;; Απο το διπλανο σχολειο, το τονιζω!!
Eίναι δεδομένο πλέον ότι το πλαφόν των 7 ωρών στα μαθήματα β ανάθεσης και κυρίως στο μάθημα της ιστορίας καταστρατηγείται.... Ποιες είναι οι ενέργειες των συνδικαλιστών, των προισταμένων, των διευθυντών? Γιατί ενεργούν εις βάρος των φιλολόγων? Γιατί ενώ είναι νομοταγείς σε όλα... δεν τηρούν αυτή την εγκύκλιο? Τα ερωτήματα αυτά είναι ήδη απαντημένα απλώς τα ξαναθέτω μήπως και ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι....
http://thriskeftika.blogspot.com/2011/09/7.htmlεδω θα βρεις τη διευκρινιστική. να του πεις του συμβούλου πως ειναι ΓΙΑ ΤΗ