0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Debio, οπως τα λες είναι, έχω πελαγώσει! Μετά θέλουμε από τους μαθητές μας να παρακολουθούν και να ενδιαφέρονται. Πώς θα τα καταφέρω όλα αυτά όταν δεν είμαι σίγουρη για αυτά που διδάσκω; Μπορεί να λέμε ότι εμείς οι ΠΕΟ4 έχουμε συναφή μαθήματα, αλλά εγώ στο βιολογικό που τελείωσα πρόσφατα είχα μόνο ένα μάθημα Φυσικοχημείας! Άρα, στην πράξη από γνώσεις έχω ό,τι θυμάμαι από τα σχολικά χρόνια. Φαντάζομαι ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους Φυσικούς και τους Χημικούς.Από νομικής άποψης πράγματι από τη μια απαγορεύεται και από την άλλη, όπως παρέθεσε ο λιθοσφαιριστής, σε εξαιρετικές περιπτώσεις επιτρέπεται. Αντε να βγάλω άκρη τώρα...Θα ενημερώσω για νεότερα!
Μπορεί να λέμε ότι εμείς οι ΠΕΟ4 έχουμε συναφή μαθήματα, αλλά εγώ στο βιολογικό που τελείωσα πρόσφατα είχα μόνο ένα μάθημα Φυσικοχημείας! Άρα, στην πράξη από γνώσεις έχω ό,τι θυμάμαι από τα σχολικά χρόνια. Φαντάζομαι ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους Φυσικούς και τους Χημικούς.
Επαναφέρω το θέμα γιατί κοντευω να τρελαθώ. Σήμερα στο ΠΥΣΔΕ μου μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να αφήσω ώρες
Τριτον, ποιο ΠΥΣΔΕ ειναι αυτο; (στειλε ΠΜ αν δε θελεις να πεις δημοσια) Για να ελεγξουμε αν υποχρεωνει ολους τους εκπαιδευτικους του να κανουν το ιδιο. Τ'οτι αποφασισαν επιτελους να τηρησουν το νομο ειναι θετικο!