0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οντως η πληροφορία 300-350 θα έχει η β φάση ήταν απο έγκυρη πηγή....τώρα τι έγινε και τα κενά που δηλώθηκαν ήταν λίγα....αυτό ούτε και εγώ μπορώ να το εξηγήσω...πάντως Θεσσαλονίκη έχει κενά απλά ακόμα δεν είναι πολλά...τουλάχιστον είναι 2ψηφιος ο αριθμός...εγω σας είπα εικάζω άλλη μια φάση με 100 περίπου άτομα...και μετά ξεκινάνε οι μικρές...
Μία λογική η εξήγηση είναι ότι έχουν υπόψη τους εμάς τους 40 που περισσεύουμε, ίσως και καμιά 10αριά από την Αττική.Δηλαδή μπορεί στην επόμενη φάση να είμαστε κι εμείς, εκτός κι αν τυχόν εμφανιστούν κενά....
Υπάρχει κάποιος που να έχει πληροφορίες για Πειραιά και Αθήνα; Δυσκολεύεται η λογική μου να δεχτεί ότι τόσο πολυπληθείς περιοχές δε δίνουν κένα, πέρα από τα μεγειρέματα που γίνονται και σχολίασα σε προηγούμενο μήνυμα...
Παράθεση από: stell@74 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 02:38:48 pmΥπάρχει κάποιος που να έχει πληροφορίες για Πειραιά και Αθήνα; Δυσκολεύεται η λογική μου να δεχτεί ότι τόσο πολυπληθείς περιοχές δε δίνουν κένα, πέρα από τα μεγειρέματα που γίνονται και σχολίασα σε προηγούμενο μήνυμα... Στέλλα έχω ένα φόβο... και κενά να βγουν στην Αθήνα και στον Πειραιά... υπάρχουν 70 πλεονάζοντες φιλόλογοι... που δεν έχουν ούτε γραφεία για να τους βάλουν... Δυστυχώς...Μακάρι να εργαστούμε..... ειλικρινά...Μας καταλαβαίνω όλους... Χτες ήταν πολύ δύσκολη ημέρα...
Παράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:02:09 pmΠαράθεση από: stell@74 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 02:38:48 pmΥπάρχει κάποιος που να έχει πληροφορίες για Πειραιά και Αθήνα; Δυσκολεύεται η λογική μου να δεχτεί ότι τόσο πολυπληθείς περιοχές δε δίνουν κένα, πέρα από τα μεγειρέματα που γίνονται και σχολίασα σε προηγούμενο μήνυμα... Στέλλα έχω ένα φόβο... και κενά να βγουν στην Αθήνα και στον Πειραιά... υπάρχουν 70 πλεονάζοντες φιλόλογοι... που δεν έχουν ούτε γραφεία για να τους βάλουν... Δυστυχώς...Μακάρι να εργαστούμε..... ειλικρινά...Μας καταλαβαίνω όλους... Χτες ήταν πολύ δύσκολη ημέρα...?...και νυχτα...
Επανερχομαι.Το ταμειο ανεργιας το δικο μου και μιας γνωστης μου εδω και μια εβδομαδα δεν εχει κατατεθει στην τραπεζα.Δεν ξερω αν εσεις το πηρατε κανονικα.Πηγαινει και αυτο για κοψιμο,να μου το θυμηθειτε.
Παράθεση από: GR στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:40:51 pmΕπανερχομαι.Το ταμειο ανεργιας το δικο μου και μιας γνωστης μου εδω και μια εβδομαδα δεν εχει κατατεθει στην τραπεζα.Δεν ξερω αν εσεις το πηρατε κανονικα.Πηγαινει και αυτο για κοψιμο,να μου το θυμηθειτε.Ωφου χτύπος.......
Παράθεση από: karas στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:42:52 pmΠαράθεση από: GR στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:40:51 pmΕπανερχομαι.Το ταμειο ανεργιας το δικο μου και μιας γνωστης μου εδω και μια εβδομαδα δεν εχει κατατεθει στην τραπεζα.Δεν ξερω αν εσεις το πηρατε κανονικα.Πηγαινει και αυτο για κοψιμο,να μου το θυμηθειτε.Ωφου χτύπος....... κάποιος είσαι Κρητικός!