0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά απ' όλα αυτά και τον εν ψυχρώ εμπαιγμό μας (εννοώ την απάντηση από το υπουργείο σε συνάδελφο για το θέμα του πλαφόν των 7 ωρών - βλ. θέμα "Γ φάση αναπληρωτών") είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι γλυκανάλατες -αν και θέλω να πιστεύω καλοπροαίρετες- επιστολές σαν αυτή που προηγήθηκε θα δώσουν λύση στο πρόβλημα; Σε καμιά περίπτωση. Ως μόνη λύση βλέπω -και δεοντολογικά σωστή- τη σύνταξη και αποστολή επιστολής τόσο προς τις διευθύνσεις όσο και προς το υπουργείο, επιστολής όχι "ανθρώπινης", αλλά συλλογικής με "πολιτικά" επιχειρήματα (μην παρεξηγηθεί ο όρος) και φυσικά ευκταίο να υπογράφεται απ' το σύλλογο.. Σ' αυτή τη μορφή διαμαρτυρίας όχι μόνο χωράνε αλλά και επιβάλλονται οι καταγγελίες, και εδώ δε χωράει κανένας ενδοιασμός ούτε μπαίνουν ηθικά ζητήματα στην τήρηση του νόμου.. Στο κάτω κάτω δε ζητάμε να χάσουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι, ζητάμε να κάνουν τη δουλειά τους!.. (Ενώ το να διστάζει κανείς σαν μονάδα να προχωρήσει σε προσωπική καταγγελία, είναι κατανοητό..)
Σήμερα ζήτησαν τα κενά εκ νέου..... άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη φάση!
Παράθεση από: G7 02 στις Οκτωβρίου 25, 2011, 12:31:32 amΣήμερα ζήτησαν τα κενά εκ νέου..... άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη φάση!...ας ελπίσουμε και πάλι σε κάτι θετικό προέκυψαν εκ νέου κενά με αποσπάσεις και τροποποιήσεις αυτών...η επόμενη εορτή να μας βρει σε σχολειά
Παράθεση από: άρης στις Οκτωβρίου 24, 2011, 04:03:24 pmΜετά απ' όλα αυτά και τον εν ψυχρώ εμπαιγμό μας (εννοώ την απάντηση από το υπουργείο σε συνάδελφο για το θέμα του πλαφόν των 7 ωρών - βλ. θέμα "Γ φάση αναπληρωτών") είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι γλυκανάλατες -αν και θέλω να πιστεύω καλοπροαίρετες- επιστολές σαν αυτή που προηγήθηκε θα δώσουν λύση στο πρόβλημα; Σε καμιά περίπτωση. Ως μόνη λύση βλέπω -και δεοντολογικά σωστή- τη σύνταξη και αποστολή επιστολής τόσο προς τις διευθύνσεις όσο και προς το υπουργείο, επιστολής όχι "ανθρώπινης", αλλά συλλογικής με "πολιτικά" επιχειρήματα (μην παρεξηγηθεί ο όρος) και φυσικά ευκταίο να υπογράφεται απ' το σύλλογο.. Σ' αυτή τη μορφή διαμαρτυρίας όχι μόνο χωράνε αλλά και επιβάλλονται οι καταγγελίες, και εδώ δε χωράει κανένας ενδοιασμός ούτε μπαίνουν ηθικά ζητήματα στην τήρηση του νόμου.. Στο κάτω κάτω δε ζητάμε να χάσουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι, ζητάμε να κάνουν τη δουλειά τους!.. (Ενώ το να διστάζει κανείς σαν μονάδα να προχωρήσει σε προσωπική καταγγελία, είναι κατανοητό..)Thanks... Ευτυχώς που είμαι σε καλή διάθεση κα το πήρα ως αστείο...
Νέα Υόρκη κι εγώ θέλω... ! ασχετο αλλα ξέρει κάποιος αν μπορει να προσληφθει κάποιος στο εξωτερικό πριν μονιμοποιηθεί στην Ελλάδα?