0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
από Θεσ/νίκη η εικόνα άσχημη,κενά δεν εχουν,επικαιροποίηση κάνουν συνεχώς στην περιφέρεια αλλά όχι για μας-αυτό μου είπαν τουλάχιστον-οι μόνιμοι έχουν ακόμη λίγη δουλίτσα για να τακτοποιηθούν αλλά σε γενικές γραμμές λίγοι έμειναν και κενά να βγουν δεν εγγυώνται ότι θα προσλάβουν-η γνωστή πιπίλα περί πολιτικής απόφασης.Αυτά και καλημέρα.
οι πληροφορίες από μια ξινή στο ΠΥΣΔΕ και αφορούσαν τη Θεσσαλονίκη ως τώρα.Στην ανατολική δδε μου είπαν ότι με νούμερο 100+ λογικά κάποιος θα εργαστεί εφόσον έχει δηλώσει το κουτάκι.
τροποποίησα την απάντησή μου λέγοντας ότι τα κενά είναι άγνωστα!και επειδή δε μου αρέσει να σπέρνω πανικό,εγώ δεν το πιστεύω αυτό που λες,καθόλου όμως!
Μια ερώτηση άσχετη. Υπάρχει εδώ στο pde κανένα τόπικ που να αφορά το project στην Α Λυκείου;
Παράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 25, 2011, 02:52:25 pmτροποποίησα την απάντησή μου λέγοντας ότι τα κενά είναι άγνωστα!και επειδή δε μου αρέσει να σπέρνω πανικό,εγώ δεν το πιστεύω αυτό που λες,καθόλου όμως!Σ' ευχαριστώ για την προσπάθεια ανύψωσης του καταρρακωμένου ηθικού μου, δε θέλω και εγώ να αφήσω τον πανικό να με καταλάβει ούτε να τον σπείρω, αλλά έχω αρχίσει να το πιστεύω πια ότι φέτος θα δουλέψουν σίγουρα όσοι έχουν βάλει κουτί. Μου το λέγανε το καλοκαίρι και δεν το πίστευα...
Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 25, 2011, 02:58:58 pmΠαράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 25, 2011, 02:52:25 pmτροποποίησα την απάντησή μου λέγοντας ότι τα κενά είναι άγνωστα!και επειδή δε μου αρέσει να σπέρνω πανικό,εγώ δεν το πιστεύω αυτό που λες,καθόλου όμως!Σ' ευχαριστώ για την προσπάθεια ανύψωσης του καταρρακωμένου ηθικού μου, δε θέλω και εγώ να αφήσω τον πανικό να με καταλάβει ούτε να τον σπείρω, αλλά έχω αρχίσει να το πιστεύω πια ότι φέτος θα δουλέψουν σίγουρα όσοι έχουν βάλει κουτί. Μου το λέγανε το καλοκαίρι και δεν το πίστευα...να σου πω,αυτό το κλασικό την υγειά μας να'χουμε,καιρός είναι να το εννοούμε,ας προσπαθήσουμε αλλά ό,τι έρθει ας κατεβάσει,ως ποιο σημείο μπορούμε να φθείρουμε τα νεύρα μας;
τα ζεπ ειναι γενικής
τι είναι αυτα τα ζεπ ρε παιδια;; ας πει καποιος και σε μενα την ασχετη για να ξερω να ελπιζω σε κατι ή όχι:-\
Παράθεση από: ioyaz στις Οκτωβρίου 25, 2011, 09:19:04 pmτι είναι αυτα τα ζεπ ρε παιδια;; ας πει καποιος και σε μενα την ασχετη για να ξερω να ελπιζω σε κατι ή όχι:-\http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2011/idrysh_taksewn_ypodoxhs_110909.zip