0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γερμανόφωνο χρειάζεστε στην περίπτωση αυτή. για να καταλάβει και η Μέρκελ. Πάντως προσωπικά δεν μπορώ να σας βοηθήσω γιατί θεωρώ ότι το αίτημα δεν είναι δίκαιο. Όπως ήδη έγραψα ο νόμος ορίζει κάτι διαφορετικό της εγκυκλίου και υπερισχύει. Κατανοώ την αγωνία σας ως αδιόριστων και μακάρι όλοι να μπορούσατε να μπείτε στην τάξη και να διδάξετε αλλά δεν μπορώ δεοντολογικά να υποστηρίξω αίτημα που θεωρώ ότι δεν ενέχει νομιμότητα. sorry!!
ωρέ παιδιά - σόρρυ κιόλας που θα ακουστώ πικρόχολη αλλά καθηγητές φιλόλογοι και γράφετε " ο κάτωθι υπογεγραμμένος;' και κάτωθι και υπο ( πλεονασμός )και γραμμένος; (παθητική μετοχή) ο υπογράφων ρε παιδιά , βασικά είναι αυτά!!επί του θέματος πάντως, δεν καλύπτεστε νομικά από την εγκύκλιο που επικαλείσθε. Υπάρχει πάντα ο 1566 που ως νόμος υπερκαλύπτει την εγκύκλιο και ορίζει Οι εκπαιδευτικοί ενός σχολείου που πλεονάζουν σε ορισμένο κλάδο, εξαιτίας μεταβολών στα προγράμματα διδασκαλίας ή για άλλους λόγους, είναι υποχρεωμένοι να διδάσκουν μαθήματα συγγενούς ειδικότητας στην ίδια σχολική μονάδα.
Να προσθέσω και κάτι άλλο επί της ουσίας: και στις δύο διδε Θεσσαλονίκης (ανατολικής και δυτικής), σε όλα τα γραφεία που μπήκαμε (αναπληρωτών, διαχείρισης προσωπικού, ΠΥΣΔΕ, διευθυντών γραφείων και εκπαίδευσης) κανένας μα κανένας δεν μας είπε ότι η εγκύκλιος υπερκαλύπτεται από το νόμο 1566, αντίθετα μας διαβεβαίωσαν ότι έχουμε δίκιο να διεκδικούμε την τήρηση του ορίου των 7 ωρών και ότι και οι ίδιοι φροντίζουν να το τηρούν. Αν λοιπόν δεν ίσχυε η εγκύκλιος, δε θα ήταν πολύ πιο εύκολο και γι' αυτούς να μας ξεφορτωθούν επικαλούμενη την έλλειψη νομιμότητας του αιτήματός μας; Ρητορικό το ερώτημα...
Παράθεση από: GERMANOS στις Νοεμβρίου 01, 2011, 11:54:21 amΕπιστολές που στάλθηκαν σε ΔιευθύνσειςΦλώρινα =1 Καμμία Παράβαση, ελεγχθηκε...Τι ελέγχθηκε, από ποιον και πώς; Διότι φιλαράκι μου στη Φλώρινα μου είπε ότι και μέσα στην πόλη αλλά και στο Αμύνταιο και αλλού υπάρχουν πολλές παραβάσεις, ιδιαίτερα στους Φυσικούς...
Επιστολές που στάλθηκαν σε ΔιευθύνσειςΦλώρινα =1 Καμμία Παράβαση, ελεγχθηκε...
Καλησπέρα και από εμένα. Έχω στείλει mail (αφού προηγήθηκαν άπειρα τηλέφωνα...στα οποία άκουγα ένα κάρο δικαιολογίες..), σε σύμβουλο και προιστάμενο Δθμιας Αιτ/νίας. Δεν έστειλα τη συγκεκριμένη επιστολή αλλά ζητούσα εξηγ'ησεις και υπενθύμιζα την εγκύκλιο..Δεν έλαβα απάντηση.Ίσως το ψάχνουν??Τι να πω......
Παράθεση από: bitch στις Νοεμβρίου 02, 2011, 12:52:27 amωρέ παιδιά - σόρρυ κιόλας που θα ακουστώ πικρόχολη αλλά καθηγητές φιλόλογοι και γράφετε " ο κάτωθι υπογεγραμμένος;' και κάτωθι και υπο ( πλεονασμός )και γραμμένος; (παθητική μετοχή) ο υπογράφων ρε παιδιά , βασικά είναι αυτά!!επί του θέματος πάντως, δεν καλύπτεστε νομικά από την εγκύκλιο που επικαλείσθε. Υπάρχει πάντα ο 1566 που ως νόμος υπερκαλύπτει την εγκύκλιο και ορίζει Οι εκπαιδευτικοί ενός σχολείου που πλεονάζουν σε ορισμένο κλάδο, εξαιτίας μεταβολών στα προγράμματα διδασκαλίας ή για άλλους λόγους, είναι υποχρεωμένοι να διδάσκουν μαθήματα συγγενούς ειδικότητας στην ίδια σχολική μονάδα. ...γλυκιά μου bitch καθόλου πικρόχολη δεν μου φαίνεσαι,αλλά ας αφήσουμε τα μαθήματα νεοελληνικής που ναι άλλωστε παραγκωνισμένα και απ το υπουργείο και ας συντάξουμε όλοι μαζί (με την βοήθεια σας πρωτίστως) 'αλλη επιστολή, καλύτερη της τωρινής γραμμένη όμως εις την αλλοδαπήν μπας και γίνουμε και μεις πλέον απο όλους πια κατανοητοί
Παράθεση από: Patreas στις Νοεμβρίου 02, 2011, 12:59:14 amΠαράθεση από: GERMANOS στις Νοεμβρίου 01, 2011, 11:54:21 amΕπιστολές που στάλθηκαν σε ΔιευθύνσειςΦλώρινα =1 Καμμία Παράβαση, ελεγχθηκε...Τι ελέγχθηκε, από ποιον και πώς; Διότι φιλαράκι μου στη Φλώρινα μου είπε ότι και μέσα στην πόλη αλλά και στο Αμύνταιο και αλλού υπάρχουν πολλές παραβάσεις, ιδιαίτερα στους Φυσικούς...συγγνώμη αλλά ο έλεγχος αφορούσα στους φιλολόγους!!!