0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η σύσταση συλλόγου.Παρακαλώ τους συντονιστές να συγκεντρώσουν τα ονόματα της περιφέρειάς τους και να ζητήσουν να κατατεθεί στο λογαριασμό τους 10 ευρώ από κάθε συνάδελφο.Μετά θα τα στείλουν σ' εμένα για να τα δώσω στο δικηγόρο.Μην καθυστερείτε.Σήμερα στείλαμε επιστολές παντού.Διαβάστε στο :δευτεροβάθμιες που στάλθηκε η επιστολή.
Παράθεση από: inw στις Νοεμβρίου 04, 2011, 01:01:02 pmΤη Δευτέρα θα ξεκινήσει η σύσταση συλλόγου.Παρακαλώ τους συντονιστές να συγκεντρώσουν τα ονόματα της περιφέρειάς τους και να ζητήσουν να κατατεθεί στο λογαριασμό τους 10 ευρώ από κάθε συνάδελφο.Μετά θα τα στείλουν σ' εμένα για να τα δώσω στο δικηγόρο.Μην καθυστερείτε.Σήμερα στείλαμε επιστολές παντού.Διαβάστε στο :δευτεροβάθμιες που στάλθηκε η επιστολή.Τι έγινε ρε παιδια; Πότε αποφασίστηκαν όλα αυτά; Ποιος είναι ο δικηγόρος, ποιο είναι το ποσό, πώς προέκυψε το ποσό των 10
Παράθεση από: AntreaEirini στις Νοεμβρίου 04, 2011, 01:37:18 pmΠαράθεση από: inw στις Νοεμβρίου 04, 2011, 01:01:02 pmΤη Δευτέρα θα ξεκινήσει η σύσταση συλλόγου.Παρακαλώ τους συντονιστές να συγκεντρώσουν τα ονόματα της περιφέρειάς τους και να ζητήσουν να κατατεθεί στο λογαριασμό τους 10 ευρώ από κάθε συνάδελφο.Μετά θα τα στείλουν σ' εμένα για να τα δώσω στο δικηγόρο.Μην καθυστερείτε.Σήμερα στείλαμε επιστολές παντού.Διαβάστε στο :δευτεροβάθμιες που στάλθηκε η επιστολή.Τι έγινε ρε παιδια; Πότε αποφασίστηκαν όλα αυτά; Ποιος είναι ο δικηγόρος, ποιο είναι το ποσό, πώς προέκυψε το ποσό των 10
ή να δημιουργηθεί μια κλειστή ομάδα στο facebook
2 ερωτηματα:1) ας υποθέσουμε πως το γραφειο απαντα και λεει πως ΔΕΝ υπαρχουν "ατασθαλίες", πως μπορουμε να ειμαστε βεβαιοι?2) πως θα δωσει το καθε σχολειο το προγραμμα του σε οποιον το ζητησει? ειναι υποχρεωμενο, αν καθε ιδιωτης το ζητα, να το μοιραζει?
Παράθεση από: evants στις Νοεμβρίου 04, 2011, 02:12:40 pmή να δημιουργηθεί μια κλειστή ομάδα στο facebookΔεν έχουμε και/ ή δε θέλουμε όλοι facebook συνάδελφε!