0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επίσης ενημερώνουμε κ ζητάμε να πάρουν θέση σχετικά με την προφορική εντολή που δίνεται από την περιφέρεια στις διευθύνσεις να καλύπτον τα κενά με τους μονίμους ή ακόμα κ άν οι β αναθέσεις ξεπερνούν το όριο των 7 ωρών.
καλημέρα Στη θεολογική Αθηνών τμήμα θεολογίας κάναμε βυζαντινή ιστορία και μεσαιωνική και αρκετά φιλοσοφικά μαθήματα οπότε δικαίως νομίζω, μας δίνουν β΄ανάθεση αυτά τα μαθήματα (βυζ/μεσαιων ιστορία β γυμνασίου και φιλοσοφία κατεύθυνσης).Αντίθετα υπάρχουν πτυχιούχοι τμημάτων της φιλοσοφικής που δεν έχουν κάνει ,πχ φιλοσοφία, όπως του ιστορ. αρχαιολογικού. Πριν δύο χρόνια σε σχολείο των κυκλάδων , συνάδελφος φιλόλογος πτυχιούχος του ιστορ. αρχαιολογικού μου είπε πως αν και της ανατέθηκε η διδασκαλία της φιλοσοφίας θεωρούσε πως το αντικέιμενο δεν το κατείχε επαρκώς επειδή στο τμήμα από όπου αποφοίτησε δεν το διδάχθηκε μέσα από ικανοποιητικό αριθμό μαθημάτων. Η παρέμβασή μου ,συνάδελφοι φιλόλογοι είναι καλόπιστη κι όχι για να αλληλοκανιβαλιστούμε
Παράθεση από: trelamenos στις Δεκεμβρίου 10, 2011, 02:30:39 pmοποιος θελει να καταθεσει προταση προς συζητηση για την συναντηση της δευτερας ,περιμενω να μου πειτε για θεματα που πρεπει να τους θιξουμε.ευχαριστωΖητάμε:- εξήγηση για την τρομακτική μείωση των αναπληρωτών φέτος, - ξεκαθάρισμα για το τι τελικά ισχύει με τ' όριο στις β' αναθέσεις, - ενημέρωση για τον τρόπο διορισμού και κλήσης αναπληρωτών τη νέα χρονιά, - ενημέρωση για το πόσο άμεσα θα καλυφθούν όποια έκτακτα κενά ακόμη προκύψουν την τρέχουσα χρονιά, - ερώτηση για το σκεπτικό με τ' οποίο ο αναπληρωτής προσλαμβάνεται, πλέον, με το εισαγωγικό κλιμάκιο (ΜΚ 18) ανεξάρτητα προϋπηρεσίας και διαμαρτυρία γι' αυτό ...
οποιος θελει να καταθεσει προταση προς συζητηση για την συναντηση της δευτερας ,περιμενω να μου πειτε για θεματα που πρεπει να τους θιξουμε.ευχαριστω
Παράθεση από: KAKTOS στις Δεκεμβρίου 11, 2011, 10:09:07 amκαλημέρα Στη θεολογική Αθηνών τμήμα θεολογίας κάναμε βυζαντινή ιστορία και μεσαιωνική και αρκετά φιλοσοφικά μαθήματα οπότε δικαίως νομίζω, μας δίνουν β΄ανάθεση αυτά τα μαθήματα (βυζ/μεσαιων ιστορία β γυμνασίου και φιλοσοφία κατεύθυνσης).Αντίθετα υπάρχουν πτυχιούχοι τμημάτων της φιλοσοφικής που δεν έχουν κάνει ,πχ φιλοσοφία, όπως του ιστορ. αρχαιολογικού. Πριν δύο χρόνια σε σχολείο των κυκλάδων , συνάδελφος φιλόλογος πτυχιούχος του ιστορ. αρχαιολογικού μου είπε πως αν και της ανατέθηκε η διδασκαλία της φιλοσοφίας θεωρούσε πως το αντικέιμενο δεν το κατείχε επαρκώς επειδή στο τμήμα από όπου αποφοίτησε δεν το διδάχθηκε μέσα από ικανοποιητικό αριθμό μαθημάτων. Η παρέμβασή μου ,συνάδελφοι φιλόλογοι είναι καλόπιστη κι όχι για να αλληλοκανιβαλιστούμε Οι απόφοιτοι του Ιστορικού Αρχαιολογικού τμήματος της Φιλοσοφικής σχολής της Αθήνας έχουν διδαχθεί ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ με Κωσταρά, Νιάρχο κ.α.
Παράθεση από: aristos2 στις Δεκεμβρίου 11, 2011, 08:08:54 amΠαράθεση από: trelamenos στις Δεκεμβρίου 10, 2011, 02:30:39 pmοποιος θελει να καταθεσει προταση προς συζητηση για την συναντηση της δευτερας ,περιμενω να μου πειτε για θεματα που πρεπει να τους θιξουμε.ευχαριστωΖητάμε:- εξήγηση για την τρομακτική μείωση των αναπληρωτών φέτος, - ξεκαθάρισμα για το τι τελικά ισχύει με τ' όριο στις β' αναθέσεις, - ενημέρωση για τον τρόπο διορισμού και κλήσης αναπληρωτών τη νέα χρονιά, - ενημέρωση για το πόσο άμεσα θα καλυφθούν όποια έκτακτα κενά ακόμη προκύψουν την τρέχουσα χρονιά, - ερώτηση για το σκεπτικό με τ' οποίο ο αναπληρωτής προσλαμβάνεται, πλέον, με το εισαγωγικό κλιμάκιο (ΜΚ 18) ανεξάρτητα προϋπηρεσίας και διαμαρτυρία γι' αυτό ...-Να μη δίνεται β΄ανάθεση στους ξενόγλωσσους αν δεν έχουν καλυφθεί όλα τα κενά της ειδικότητάς τους στην πρωτοβάθμια. - Με το θέμα των ΖΕΠ και του αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου: γνωρίζετε ότι αυτός που πληρώνεται από ΕΣΠΑ δεν έχει το δικαίωμα να καλύψει ώρες για να φτάσει το μέγιστο των 15 ωρών, και αν έρθει η σειρά του δεν μπορεί να γίνει πλήρους ωραρίου; Εγώ δεν το ήξερα και εγκλωβίστηκα για 8 ώρες ΖΕΠ= 416 μεικτά. Αυτή η κατηγορία είναι χειρότερη και από ωρομισθία.
Παράθεση από: aristos2 στις Δεκεμβρίου 11, 2011, 08:08:54 amΠαράθεση από: trelamenos στις Δεκεμβρίου 10, 2011, 02:30:39 pmοποιος θελει να καταθεσει προταση προς συζητηση για την συναντηση της δευτερας ,περιμενω να μου πειτε για θεματα που πρεπει να τους θιξουμε.ευχαριστωΣτην Ελμέ όπου ανήκω έχουμε δραστηριοποιηθεί οι φιλόλογοι και ήδη θέσαμε τα αιτήματά μας στη συνέλευση τους και σαν φιλόλογοι αλλά και σαν αναπληρωτές. Στο κείμενο που εμείς ετοιμάζουμε να τους δώσουμε με αιτήματα κρίνουμε σκόπιμο να συμπεριλάβουμε επιπλέον και1. την αύξηση του αριθμού επιλογών προτίμησης ως αναπληρωτές. Θεωρούμε τις 30 επιλογές (ως πέρσι ήταν 40) που μας επιτρέπει το σύστημα απίστευτα μικρό νούμερο, καθώς αντιστοιχεί το πολύ σε δέκα νομούς. Αντίθετα στην πρωτοβάθμια έχουν επίσης 30 επιλογές αλλά σ' αυτούς ο κάθε νομός αντιστοιχεί σε μία επιλογή τους (εκτός από τους πολύ μεγάλους νομούς της χώρας). Επιπλέον η πρωτοβάθμια δεν έχει ΑΜΩ για να μειώνονται και άλλο οι επιλογές τους.2. άρση της ποινής - αποκλεισμού για 2η χρονιά από τους πίνακες σε περίπτωση άρνησης στην κλήση καθώς λειτουργεί εκβιαστικά σε τόσο δύσκολους καιρούς.3. το ξεκλείδωμα των πινάκων και επομένως προσμέτρηση της δικής μας προυπηρεσίας ή διαφορετικά ΟΡΙΣΤΙΚΟ κλείδωμα τους και για την οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα. (Η σειρά μας στον πίνακα δύο χρόνια τώρα είναι καθοδική και όχι ανοδική. Επιπλέον είναι κοινό μυστικό στο υπουργείο πως πολλές από αυτές τις "ασθένειες" είναι ψεύτικες)4. παύση των διορισμών από ιδιωτικά σχολεία (πολλά από τα χαρτιά που προσκομίζονται είναι ψεύτικα και τουλάχιστον στη δική μας Ελμέ το παραδέχτηκαν και γνωρίζουν περιπτώσεις). Σε τελική ανάλυση δεν ξέρω γιατί το υπουργείο "οφείλει" σ' αυτούς τους ανθρώπους και όχι σ' εμάς που υπηρετήσαμε τις νόμιμες διαδικασίες της πολιτείας).
Παράθεση από: trelamenos στις Δεκεμβρίου 10, 2011, 02:30:39 pmοποιος θελει να καταθεσει προταση προς συζητηση για την συναντηση της δευτερας ,περιμενω να μου πειτε για θεματα που πρεπει να τους θιξουμε.ευχαριστωΣτην Ελμέ όπου ανήκω έχουμε δραστηριοποιηθεί οι φιλόλογοι και ήδη θέσαμε τα αιτήματά μας στη συνέλευση τους και σαν φιλόλογοι αλλά και σαν αναπληρωτές. Στο κείμενο που εμείς ετοιμάζουμε να τους δώσουμε με αιτήματα κρίνουμε σκόπιμο να συμπεριλάβουμε επιπλέον και1. την αύξηση του αριθμού επιλογών προτίμησης ως αναπληρωτές. Θεωρούμε τις 30 επιλογές (ως πέρσι ήταν 40) που μας επιτρέπει το σύστημα απίστευτα μικρό νούμερο, καθώς αντιστοιχεί το πολύ σε δέκα νομούς. Αντίθετα στην πρωτοβάθμια έχουν επίσης 30 επιλογές αλλά σ' αυτούς ο κάθε νομός αντιστοιχεί σε μία επιλογή τους (εκτός από τους πολύ μεγάλους νομούς της χώρας). Επιπλέον η πρωτοβάθμια δεν έχει ΑΜΩ για να μειώνονται και άλλο οι επιλογές τους.2. άρση της ποινής - αποκλεισμού για 2η χρονιά από τους πίνακες σε περίπτωση άρνησης στην κλήση καθώς λειτουργεί εκβιαστικά σε τόσο δύσκολους καιρούς.3. το ξεκλείδωμα των πινάκων και επομένως προσμέτρηση της δικής μας προυπηρεσίας ή διαφορετικά ΟΡΙΣΤΙΚΟ κλείδωμα τους και για την οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα. (Η σειρά μας στον πίνακα δύο χρόνια τώρα είναι καθοδική και όχι ανοδική. Επιπλέον είναι κοινό μυστικό στο υπουργείο πως πολλές από αυτές τις "ασθένειες" είναι ψεύτικες)4. παύση των διορισμών από ιδιωτικά σχολεία (πολλά από τα χαρτιά που προσκομίζονται είναι ψεύτικα και τουλάχιστον στη δική μας Ελμέ το παραδέχτηκαν και γνωρίζουν περιπτώσεις). Σε τελική ανάλυση δεν ξέρω γιατί το υπουργείο "οφείλει" σ' αυτούς τους ανθρώπους και όχι σ' εμάς που υπηρετήσαμε τις νόμιμες διαδικασίες της πολιτείας).