0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ωραίο το διαβάσατε; Το Υπουργείο καταγγέλλει τους εκπαιδευτικούς ότι λαϊκίζουν κι εκμεταλλεύονται τους μαθητές για να δημιουργήσουν εντυπώσεις!Έχει πολύ καιρό τώρα που αγοράζουμε είτε ο διευθυντής είτε οποιοσδήποτε συνάδελφος κουλούρια από το κυλικείο για παιδιά που έρχονται χωρίς να φάνε πρωινό. Όχι επειδή δεν πρόλαβαν, αλλά επειδή δεν υπήρχε κάτι να φάνε...
Παράθεση από: geo33 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 10:44:36 amΤο ωραίο το διαβάσατε; Το Υπουργείο καταγγέλλει τους εκπαιδευτικούς ότι λαϊκίζουν κι εκμεταλλεύονται τους μαθητές για να δημιουργήσουν εντυπώσεις!Έχει πολύ καιρό τώρα που αγοράζουμε είτε ο διευθυντής είτε οποιοσδήποτε συνάδελφος κουλούρια από το κυλικείο για παιδιά που έρχονται χωρίς να φάνε πρωινό. Όχι επειδή δεν πρόλαβαν, αλλά επειδή δεν υπήρχε κάτι να φάνε...Πολλές φορές έχω την εντύπωση ότι αυτοί στα υπουργεία (όχι μόνο στο Παιδείας) ζουν σε μια διαφορετική Ελλάδα από ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων....Και άντε, ο διευθυντής και ο δάσκαλος ακόμα μπορούν και αγοράζουν κουλούρια (πολεμώντας το αποτέλεσμα ενός προβλήματος, όχι την αιτία), σε λίγο τι θα γίνει; Όταν εμένα μου μένουν 10 ευρώ το μήνα (ναι 10 ολόκληρα ευρώ) για να φάω......Μετά πάλι θα λαίκίζουμε;;;;;;;;
Εμένα γιατί μου μοιάζει το θέμα εντελώς ραδιοαρβύλα;Καταλαβαίνω τον συγκεκριμένο σύλλογο ότι θέλει να βάλει κατά της κυβέρνησης (και με το δίκιο του). Αλλά να λέμε ότι λιποθυμούν από την.. πείνα;Και για να αναλύσουμε το θέμα αντικειμενικά:1) Τα ελληνόπουλα έρχονται πρώτα (με βάση τις επίσημες στατιστικές, αν δεν κάνω λάθος) σε παχυσαρκία.2) Τα ελληνόπουλα (σε μεγάλο ποσοστό) δεν παίρνουν σωστό πρωινό, ή και καθόλου πρωινό (μιμούμενα τους ανεύθυνους γονείς τους).3) Η καταγγελία από την αλήθεια μπορεί να απέχει έτη φωτός. Επίσημα ιατρικά έγγραφα υπάρχουν σε αυτήν την περίπτωση; Ή απλά λέμε ό,τι μας καπνίσει, για να κάνουμε εντύπωση;Όσο δεν εμπιστεύομαι το υπουργείο, άλλο τόσο δεν εμπιστεύομαι τις διάφορες.. καταγγελίες.
Παράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 16, 2011, 12:09:42 pmΕμένα γιατί μου μοιάζει το θέμα εντελώς ραδιοαρβύλα;Καταλαβαίνω τον συγκεκριμένο σύλλογο ότι θέλει να βάλει κατά της κυβέρνησης (και με το δίκιο του). Αλλά να λέμε ότι λιποθυμούν από την.. πείνα;Και για να αναλύσουμε το θέμα αντικειμενικά:1) Τα ελληνόπουλα έρχονται πρώτα (με βάση τις επίσημες στατιστικές, αν δεν κάνω λάθος) σε παχυσαρκία.2) Τα ελληνόπουλα (σε μεγάλο ποσοστό) δεν παίρνουν σωστό πρωινό, ή και καθόλου πρωινό (μιμούμενα τους ανεύθυνους γονείς τους).3) Η καταγγελία από την αλήθεια μπορεί να απέχει έτη φωτός. Επίσημα ιατρικά έγγραφα υπάρχουν σε αυτήν την περίπτωση; Ή απλά λέμε ό,τι μας καπνίσει, για να κάνουμε εντύπωση;Όσο δεν εμπιστεύομαι το υπουργείο, άλλο τόσο δεν εμπιστεύομαι τις διάφορες.. καταγγελίες.Ζεις σε άλλο κόσμο.
Παράθεση από: KYRINIS στις Οκτωβρίου 16, 2011, 12:41:17 pmΠαράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 16, 2011, 12:09:42 pmΕμένα γιατί μου μοιάζει το θέμα εντελώς ραδιοαρβύλα;Καταλαβαίνω τον συγκεκριμένο σύλλογο ότι θέλει να βάλει κατά της κυβέρνησης (και με το δίκιο του). Αλλά να λέμε ότι λιποθυμούν από την.. πείνα;Και για να αναλύσουμε το θέμα αντικειμενικά:1) Τα ελληνόπουλα έρχονται πρώτα (με βάση τις επίσημες στατιστικές, αν δεν κάνω λάθος) σε παχυσαρκία.2) Τα ελληνόπουλα (σε μεγάλο ποσοστό) δεν παίρνουν σωστό πρωινό, ή και καθόλου πρωινό (μιμούμενα τους ανεύθυνους γονείς τους).3) Η καταγγελία από την αλήθεια μπορεί να απέχει έτη φωτός. Επίσημα ιατρικά έγγραφα υπάρχουν σε αυτήν την περίπτωση; Ή απλά λέμε ό,τι μας καπνίσει, για να κάνουμε εντύπωση;Όσο δεν εμπιστεύομαι το υπουργείο, άλλο τόσο δεν εμπιστεύομαι τις διάφορες.. καταγγελίες.Ζεις σε άλλο κόσμο.Στον κόσμο της πραγματικότητας και όχι της πλάνης; @fotini18:Κατανοητά όλα αυτά που γράφεις, αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (εκτός αν βγουν στην επιφάνεια επίσημα έγγραφα και αποδείξεις). Επίσης, για τι αριθμό μαθητών, που υποτίθεται ότι λιποθυμούσαν από την πείνα, μιλάμε; Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ο αριθμός, αλλά άλλο μια μεμονωμένη περίπτωση (όπου μπορεί να υπάρχει συγκεκριμένη οικογενειακή ευθύνη κλπ) και άλλο μαζικό γεγονός. Πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουν τη διαφορά..