0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αρκετα κενα στη β/θμια ομως λογικα καποια απο αυτα καλυφτηκαν με μονιμους.ουτε κι εγω ηθελα να βαλω το κουτακι για τους ιδιους ακριβως λογους,τωρα ομως που καλεσαν κι εγω ακομα καθομαι σπιτι μου με πειραζει!
Παράθεση από: luxe στις Οκτωβρίου 16, 2011, 05:51:48 pmαρκετα κενα στη β/θμια ομως λογικα καποια απο αυτα καλυφτηκαν με μονιμους.ουτε κι εγω ηθελα να βαλω το κουτακι για τους ιδιους ακριβως λογους,τωρα ομως που καλεσαν κι εγω ακομα καθομαι σπιτι μου με πειραζει! Ε δεν είναι και πολλά τα κενά έτσι όπως τα βλέπω εγώ ( υποψιάζομαι οτι είναι ώρες όχι άτομα δηλ. 6 ώρες, 12 ώρες, 29 ώρες κτλ). Αντε να είναι 2-3 τα κενά για ΑΚΩ και τώρα που συμπληρώθηκε το ένα να έμειναν 2. Αλλά όπως είπες μπορεί και να καλύφθηκαν τα άλλα 2 απο μόνιμους. Ναι ωρες ειναι ολα αυτα,ολο και κατι θα εχει περισσεψει,κανα 2 θεσεις οπως λες κι εσυ,αντε να δουμεΜην στεναχωριέσαι είσαι πιο πάνω απο μένα στον πίνακα οπότε θα πάρουν εσενα . Εμένα με πειράζουν άλλα πράγματα περισσότερο π.χ. το ότι ο μισθός του νεοδιόρισθου θα είναι τόσο χαμηλός. Αν κάποτε διοριστώ σίγουρα θα αργήσει και θα έχω οικογένεια. Πώς θα τρέχω με 660 ευρώ; Φέτος ότι είναι να γίνει θα γίνει. αυτοί ξέρουν αυτοί μας βάζουν. Αλλά π.χ. για του χρόνου πάλι έχουμε μια απόφαση να πάρουμε. Να βάλω κουτάκι ναι ή όχι, Να ψάξω σε φροντιστήρια ναι ή όχι. Να πάρω ιδιαίτερα ναι ή οχι; Να κάνω ΤΕ
Παράθεση από: luxe στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:16:54 pmΠαράθεση από: effie3s στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:02:22 pmΛοιπόν με κάποιους προχειρους υπολογισμούς που έκανα διαπίστωσα τα εξής: αρχική σειρά εκκαθαρισμένος πίνακας (μετά από α' φάση) 500 90 700 180 1000 390 1200 590Τα νούμερα είναι κατά προσέγγιση δεκάδας. Υπολογίζει λοιπόν ο καθένας αυτό που τον ενδιαφέρει.οποτε εγω που ημουν 600+,τωρα περιπου θεωρουμαι στο 150+ ? ξερεις ποσα περιπου ατομα μας προσπερασε το συστημα σ'αυτη τη φαση? με μαθηματικους υπολογισμους δεν τα παω τοσο καλα για να υπολογισω εγω..Επειδή μέναν διασπαρτα νούμερα δεν μπορώ να σου απαντήσω ακριβώς.
Παράθεση από: effie3s στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:02:22 pmΛοιπόν με κάποιους προχειρους υπολογισμούς που έκανα διαπίστωσα τα εξής: αρχική σειρά εκκαθαρισμένος πίνακας (μετά από α' φάση) 500 90 700 180 1000 390 1200 590Τα νούμερα είναι κατά προσέγγιση δεκάδας. Υπολογίζει λοιπόν ο καθένας αυτό που τον ενδιαφέρει.οποτε εγω που ημουν 600+,τωρα περιπου θεωρουμαι στο 150+ ? ξερεις ποσα περιπου ατομα μας προσπερασε το συστημα σ'αυτη τη φαση? με μαθηματικους υπολογισμους δεν τα παω τοσο καλα για να υπολογισω εγω..
Λοιπόν με κάποιους προχειρους υπολογισμούς που έκανα διαπίστωσα τα εξής: αρχική σειρά εκκαθαρισμένος πίνακας (μετά από α' φάση) 500 90 700 180 1000 390 1200 590Τα νούμερα είναι κατά προσέγγιση δεκάδας. Υπολογίζει λοιπόν ο καθένας αυτό που τον ενδιαφέρει.
και σε ευχαριστω πολυ για τα links που εβαλες,αν μη τι αλλο μου δινουν μια εικονα της καταστασης και εστω μια μικρη ελπιδα,ελπιζω να μας παρουν συντομα και τις δυο!
Παράθεση από: luxe στις Οκτωβρίου 16, 2011, 06:24:28 pmκαι σε ευχαριστω πολυ για τα links που εβαλες,αν μη τι αλλο μου δινουν μια εικονα της καταστασης και εστω μια μικρη ελπιδα,ελπιζω να μας παρουν συντομα και τις δυο!Παρακαλώ! Μακάρι να μας πάρουν!!! Πιστεύω οτι μέχρι τις 15 Νοεμβρίου θα έχουμε σίγουρα κάποια φάση ακόμα.
Παράθεση από: effie3s στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:59:31 pmΠαράθεση από: luxe στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:16:54 pmΠαράθεση από: effie3s στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:02:22 pmΛοιπόν με κάποιους προχειρους υπολογισμούς που έκανα διαπίστωσα τα εξής: αρχική σειρά εκκαθαρισμένος πίνακας (μετά από α' φάση) 500 90 700 180 1000 390 1200 590Τα νούμερα είναι κατά προσέγγιση δεκάδας. Υπολογίζει λοιπόν ο καθένας αυτό που τον ενδιαφέρει.οποτε εγω που ημουν 600+,τωρα περιπου θεωρουμαι στο 150+ ? ξερεις ποσα περιπου ατομα μας προσπερασε το συστημα σ'αυτη τη φαση? με μαθηματικους υπολογισμους δεν τα παω τοσο καλα για να υπολογισω εγω..Επειδή μέναν διασπαρτα νούμερα δεν μπορώ να σου απαντήσω ακριβώς.
καλυτερα να μη βγουνε αμω πριν τη β φαση ακω γιατι κινδυνευουμε να χασουμε μια θεση ακω για λιγες μερες αναμονη.εγω ειμαι 150 και δε με πηραν αρα τωρα ειμαι στις πρωτες θεσεις και φοβαμαι για αμω.και γω πιστευω οτι ειναι νωρις για τηλεφωνηματα.αυτη η εβδομαδα θα ειναι νεκρη.
Παράθεση από: ioannina στις Οκτωβρίου 17, 2011, 10:42:37 amκαλυτερα να μη βγουνε αμω πριν τη β φαση ακω γιατι κινδυνευουμε να χασουμε μια θεση ακω για λιγες μερες αναμονη.εγω ειμαι 150 και δε με πηραν αρα τωρα ειμαι στις πρωτες θεσεις και φοβαμαι για αμω.και γω πιστευω οτι ειναι νωρις για τηλεφωνηματα.αυτη η εβδομαδα θα ειναι νεκρη.Ησουν 150 πριν η' είσαι τώρα 150 κατά προσέγγιση?Τι περιοχές έχεις βάλει?