0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν με κάποιους προχειρους υπολογισμούς που έκανα διαπίστωσα τα εξής: αρχική σειρά εκκαθαρισμένος πίνακας (μετά από α' φάση) 500 90 700 180 1000 390 1200 590Τα νούμερα είναι κατά προσέγγιση δεκάδας. Υπολογίζει λοιπόν ο καθένας αυτό που τον ενδιαφέρει.
Mήπως γνωρίζει κανένας/καμία ποιά ήταν τα κενά στο Ν. Κοζάνης στην δευτεροβάθμια; στο Internet μπόρεσα να βρώ μόνο κενά πρωτοβάθμιας.
Παράθεση από: angelos στις Οκτωβρίου 16, 2011, 01:08:12 pmNα ρωτήσω , σε περίπτωση που είμαστε στην
Nα ρωτήσω , σε περίπτωση που είμαστε στην
Παράθεση από: new_pe06 στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:16:28 pmMήπως γνωρίζει κανένας/καμία ποιά ήταν τα κενά στο Ν. Κοζάνης στην δευτεροβάθμια; στο Internet μπόρεσα να βρώ μόνο κενά πρωτοβάθμιας.κι εμενα Ν.Κοζανης με ενδιαφερει! που ειδες τα κενα πρωτοβαθμιας?
Παράθεση από: luxe στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:18:19 pmΠαράθεση από: new_pe06 στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:16:28 pmMήπως γνωρίζει κανένας/καμία ποιά ήταν τα κενά στο Ν. Κοζάνης στην δευτεροβάθμια; στο Internet μπόρεσα να βρώ μόνο κενά πρωτοβάθμιας.κι εμενα Ν.Κοζανης με ενδιαφερει! που ειδες τα κενα πρωτοβαθμιας?τα βρήκα εδώ http://dakepekoz.blogspot.com/2011/10/07-06-16.htmlΑπ ότι τα υπολόγισα πρέπει να καλύφθηκαν όλες οι θέσεις στο κανονικό πρόγραμμα και ένας να πήρε και λίγες ώρες απο ολοήμερα. Τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να σκοπεύουν να κάνουμε με τις ώρες του ολοημέρου. δηλ. ΑΜΩ ή ΑΚΩ. Πέρσι ήμουν ΑΚΩ με ολοήμερα κυρίως. Οπότε δεν με πειράζει αλλά φέτος έχω αρκετούς απο πάνω μου στον πίνακα και δεν μπορώ να ξέρω τι δήλωσε ο καθένας.... Πάντως για δευτεροβάθμια πήραν μόνο ένα άτομο για αυτό ρωτάω μήπως και κάτσει τπτ στην δευτεροβάθμια. Δήλωσα και Φλώρινα δευτεροβάθμια κάποιες περιοχές αλλά πήραν τόσους πολλούς που αμφιβάλλω αν θα βγεί άλλο κενό εκεί...
Παράθεση από: effie3s στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:02:22 pmΛοιπόν με κάποιους προχειρους υπολογισμούς που έκανα διαπίστωσα τα εξής: αρχική σειρά εκκαθαρισμένος πίνακας (μετά από α' φάση) 500 90 700 180 1000 390 1200 590Τα νούμερα είναι κατά προσέγγιση δεκάδας. Υπολογίζει λοιπόν ο καθένας αυτό που τον ενδιαφέρει.οποτε εγω που ημουν 600+,τωρα περιπου θεωρουμαι στο 150+ ? ξερεις ποσα περιπου ατομα μας προσπερασε το συστημα σ'αυτη τη φαση? με μαθηματικους υπολογισμους δεν τα παω τοσο καλα για να υπολογισω εγω..
Παράθεση από: luxe στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:16:54 pmΠαράθεση από: effie3s στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:02:22 pmΛοιπόν με κάποιους προχειρους υπολογισμούς που έκανα διαπίστωσα τα εξής: αρχική σειρά εκκαθαρισμένος πίνακας (μετά από α' φάση) 500 90 700 180 1000 390 1200 590Τα νούμερα είναι κατά προσέγγιση δεκάδας. Υπολογίζει λοιπόν ο καθένας αυτό που τον ενδιαφέρει.οποτε εγω που ημουν 600+,τωρα περιπου θεωρουμαι στο 150+ ? ξερεις ποσα περιπου ατομα μας προσπερασε το συστημα σ'αυτη τη φαση? με μαθηματικους υπολογισμους δεν τα παω τοσο καλα για να υπολογισω εγω..Επειδή μέναν διασπαρτα νούμερα δεν μπορώ να σου απαντήσω ακριβώς.
εγώ πάλι έβαλα όλα τα ονόματα απο τα 3 excel σε ένα και μετά πάτησα ταξινόμηση στη στήλη 'σειρά πίνακα'. Έτσι μπήκαν όλες οι προσλήψεις στην σειρά. Με το φίλτρο μπόρεσα να δώ ακριβώς στις περιοχές που με ενδιαφέρουν πόσους έχουν πάρει, και βλέποντας τον τελευταίο ήξερα και πόσο απέχει απο εμένα. Γιατί έχοντας τα ονόματα στην σειρά έβλεπα και πόσοι είναι ενδιάμεσα. Άρα με μια αφαίρεση πόσοι δεν έχουν προσληφθεί. Για εμάς που δεν βάλαμε το κουτάκι δεν παίζει ρόλο τόσο το που βρισκόμαστε στον πίνακα αφού έχουμε συγκεκριμένες προτιμήσεις και αν δεν ανοίξουν κενά σε αυτές πάλι θα μας προσπεράσει το σύστημα...
Παράθεση από: effie3s στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:59:31 pmΠαράθεση από: luxe στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:16:54 pmΠαράθεση από: effie3s στις Οκτωβρίου 16, 2011, 04:02:22 pmΛοιπόν με κάποιους προχειρους υπολογισμούς που έκανα διαπίστωσα τα εξής: αρχική σειρά εκκαθαρισμένος πίνακας (μετά από α' φάση) 500 90 700 180 1000 390 1200 590Τα νούμερα είναι κατά προσέγγιση δεκάδας. Υπολογίζει λοιπόν ο καθένας αυτό που τον ενδιαφέρει.οποτε εγω που ημουν 600+,τωρα περιπου θεωρουμαι στο 150+ ? ξερεις ποσα περιπου ατομα μας προσπερασε το συστημα σ'αυτη τη φαση? με μαθηματικους υπολογισμους δεν τα παω τοσο καλα για να υπολογισω εγω..Επειδή μέναν διασπαρτα νούμερα δεν μπορώ να σου απαντήσω ακριβώς.
Παράθεση από: new_pe06 στις Οκτωβρίου 16, 2011, 05:19:49 pmεγώ πάλι έβαλα όλα τα ονόματα απο τα 3 excel σε ένα και μετά πάτησα ταξινόμηση στη στήλη 'σειρά πίνακα'. Έτσι μπήκαν όλες οι προσλήψεις στην σειρά. Με το φίλτρο μπόρεσα να δώ ακριβώς στις περιοχές που με ενδιαφέρουν πόσους έχουν πάρει, και βλέποντας τον τελευταίο ήξερα και πόσο απέχει απο εμένα. Γιατί έχοντας τα ονόματα στην σειρά έβλεπα και πόσοι είναι ενδιάμεσα. Άρα με μια αφαίρεση πόσοι δεν έχουν προσληφθεί. Για εμάς που δεν βάλαμε το κουτάκι δεν παίζει ρόλο τόσο το που βρισκόμαστε στον πίνακα αφού έχουμε συγκεκριμένες προτιμήσεις και αν δεν ανοίξουν κενά σε αυτές πάλι θα μας προσπεράσει το σύστημα...θα το προσπαθησω κι αυτο για να δω.αυτο το τελευταιο που εγραψες παντως,αυτο με τρομαζει κι εμενα..του χρονου κουτακι δαγκωτο!!!χαχαχαχαχ!