0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύμφωνα με τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Δ.Σ. έγινε 2/11.
αρα εχθες και σημερα. μπορει ομως επειδη αναρτηθηκε το ναπογευμα χθες να ειναι σημερα και αυριο
Καλημέρα!Με αφορμή τις φετινές συμβάσεις στα ΣΔΕ, θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή- απογοήτευσή μου για το γεγονός ότι δίνουν έστω και μερικές ώρες, δηλαδή έως και 10 ώρες σε δομές, όπως ΙΕΚ, ΣΔΕ ,ΣΕΚ. κ.τ.λ στους ήδη αναπληρωτές. Στην περιφέρεια όπου ανήκω, επιτρέψτε μου δε θέλω να αναφερθώ ποια είναι, από τα 9 άτομα που πήραν φέτος στα ΣΔΕ, οι 7 είναι ήδη αναπληρωτές από την αρχή της χρονιάς και κάποιοι μάλιστα και στα ΙΕΚ του inedivim.Θεωρώ ότι είναι μεγάλη αδικία να δίνουν ώρες συνέχεια και συνέχεια στους ίδιους εδώ και χρόνια. Εμείς που ήμαστε παρακάτω και έχουμε τα ίδια προσόντα τι θα απογίνουμε.. Καμία ευκαιρία. Ξέρω θα μου πείτε το υπουργείο δε σκέφτεται έτσι ,αλλά θεωρώ ότι δεν είναι σωστό. Θέλουμε όμως και εμείς να έχουμε δουλίτσα, έστω και 2-3 ώρες... Οι ήδη αναπληρωτές πληρώνονται καλά, να βγάζουν και extra μεροκάματο.Εμείς οι υπόλοιποι τίποτα, τζάμπα τα χαρτιά και τα χρήματα που ξοδέψαμε. Ίσως δυσαρεστηθούν κάποιοι από εσάς, αλλά απλά εκφράζω τη μεγάλη απογοήτευσή μου και δε θέλω να δημιουργήσω ένταση σε κανέναν.Αυτά είχα να πω, καλημέρα σε όλους!
Καλησπέρα σε όλους τους σκεπτόμενους και μη μοιρολάτρες, έχω ζητήσει όλες τις διαθέσιμες ώρες, όμως όταν έλαβα email πήρα το περίσσευμα όπου απάντησα θετικά. Στη συνέχεια ο πιο πάνω συνάδερφος αρνήθηκε όμως αντί να ερωτηθώ εγώ για το υπόλοιπο των ωρών πήγαν παρακάτω. Οπότε παρατηρείται το εξής: να έχω λιγότερες ώρες από τον παρακάτω στην κατάταξη. Επειδή το επισήμανα γραπτά στην υπεύθυνη έργου κα Τσουκ.... και τους συνεργάτες της και ακόμα λαμβάνω απάντηση..., βλέπω ότι το ΔΣ κανονικά προχώρησε δίχως ορθή επανάληψη. Ποιες πρέπει να είναι οι περαιτέρω κινήσεις μου; φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που του συμβαίνει κάτι τέτοιο, στη δε δημόσια προκήρυξη δεν προκύπτει ότι η διαδικασία που ακολουθούν είναι η ορθή (εκτός αν κάνω λάθος οπότε παρακαλώ να μου το επισημάνετε οι πιο παλιοί) διαφορετικά όποιος/α θέλει ας επικοινωνήσει εδώ ή με ΠΜ. Ακούω και τις απόψεις σας ως εκπαιδευτικών που καλούνται να υπηρετήσουν σε αυτή τη τραγελαφική μεταξύ άλλων κατάσταση με τους "υπεύθυνους" έργου και το ΔΣ που του πήρε είκοσι μέρες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
... Και δεν θεωρουνται διπλοθεσιτες γτ αυτο απαγορευεται.
Τα ονοματα που ειναι?
δεν θεωρούνται; βάσει ποιας λογικής; Διπλοθεσία είναι εφόσον παίρνεις 2 μισθούς: 1 για την αναπλήρωση + 1 μισθό για τις ώρεςκαι μια ερώτηση: γιατί ο αναπληρωτής μπορεί απασχοληθεί σε δυο θέσεις (μια στην κλασική εκπαίδευση και μια στην εκπαίδευση ενηλίκων) ενώ ο εκπαιδευτής ενηλίκων δεν έχει το δικαίωμα να συμπληρώσει σε όσα ΣΔΕ θέλει (όπως και στα ΙΕΚ) τις 20 ώρες που δικαιούται;;