0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερατα χαρτια που θα βαλουμε στο φκελο πρεπει να εχουν συγκεκριμμενη σειρα? πρεπειι να ειναι αριθμημενα? γιατι δεν εχει καμια οδηγια
Παιδιά εγώ ζήτησα βεβαίωση για ΑΣΕΠ...νομίζω ότι τους κάνειαφού έχει συνολικά πόσες μέρες ασφάλισης έχουμε και φαίνονται αναλυτικά οι εργοδότες και οι ημέρες ασφάλισηςάρα αυτοί θέλουν μια βεβαίωση απο ΙΚΑ που να αποδεικνύει ότι όντως αυτές οι μέρες που δηλώνουμε ότι εργαστήκαμε φαίνονται και στη βεβαίωση....τώρα σίγουρα χρειάζεται και βεβαίωση εργοδότη απο τη στιγμή που το σύστημα του ΙΚΑ λέει πχ ότι στον Π..Κώστα φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης είχες 324 μέρες ασφάλισης.....εγώ πάντως επειδή έχω εργοδότες που τώρα τα φροντιστήρια είναι κλειστά δε θα πάρω βεβαίωση θα βάλω μόνο του ΙΚΑ που φαίνεται αναλυτικά και το όνομά του εργοδότη και το είδος της επιχείρησης και οι ημέρες εργασίας...
Μηπως ξέρει κανεις πότε περίπου θα γίνουν οι συνεντευξεις; Μπορεί δηλαδή να γίνουν και μέσα ή τέλη Σεπτεμβρίου;
Παράθεση από: astipd στις Αυγούστου 03, 2009, 06:35:23 pmΜηπως ξέρει κανεις πότε περίπου θα γίνουν οι συνεντευξεις; Μπορεί δηλαδή να γίνουν και μέσα ή τέλη Σεπτεμβρίου; μόνο αυτό λεει στην ανακοίνωση. σε περσινές ανακοινώσεις βλέπω οτι η προθεσμία έληγε στις 22-9-08 και τους καλεσαν σε συνέντευξη 6-8/10/08. πολύ γρήγορα , ίσως επειδη αργησαν να βγάλουν την προκήρυξη.edit: τώρα που το ξανακοίταξα αφορούσε μια συγκεκριμένη περιφερεια μόνο
Παράθεση από: evi06 στις Αυγούστου 03, 2009, 10:25:45 pmΠαράθεση από: astipd στις Αυγούστου 03, 2009, 06:35:23 pmΜηπως ξέρει κανεις πότε περίπου θα γίνουν οι συνεντευξεις; Μπορεί δηλαδή να γίνουν και μέσα ή τέλη Σεπτεμβρίου; μόνο αυτό λεει στην ανακοίνωση. σε περσινές ανακοινώσεις βλέπω οτι η προθεσμία έληγε στις 22-9-08 και τους καλεσαν σε συνέντευξη 6-8/10/08. πολύ γρήγορα , ίσως επειδη αργησαν να βγάλουν την προκήρυξη.edit: τώρα που το ξανακοίταξα αφορούσε μια συγκεκριμένη περιφερεια μόνο περσυ μεχρι την πρωτομαγια ητανε οι αιτησεις, 2 ιουνιου ανακοινωθηκαν οι συνεντευξεις και για μαθηματικους θυμαμαι μας καλεσαν 9 ιουνιου δευτερα. πηρα 48ωρη για να παω αα και κατι αλλο. εγω κατεβασα την προκυρηξη πρωτη-πρωτη μερα που βγηκε και τα εστειλα ηδη, μια φιλη μου την εκανε σημερα και ειδα οτι στο πλαισιο "τυπικη εκπαιδευση" ελεγε "συνολο σε ετη". εμενα η δικη μου ελεγε "συνολο σε ωρες" , ασε που εγραφε και 2008!! δεν πιστευω να μου πουν οτι ειναι ακυρη, αυτοι την εξεδωσαν! πως να γραψεις τις ωρες σε ετη προυπηρεσιας, θες 900 ωρες!!
Όταν λέει "έτος" φαντάζομαι ότι εννοεί 12 μήνες (Για ωρομίσθιους και Αναπληρωτές)
Παράθεση από: walkleon στις Αυγούστου 05, 2009, 06:55:03 pmΌταν λέει "έτος" φαντάζομαι ότι εννοεί 12 μήνες (Για ωρομίσθιους και Αναπληρωτές)ντοινγκ..τι δηλαδη, πρεπει να εχεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12 μηνες, δηλαδη 4 χρονια φουλ ωρομισθιας, και ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ επιπροσθετη προυπηρεσια 12 μηνες δηλαδη αλλα 4 χρονια για να μετρησει ενα ετος; τι λετε ρε..