0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: OPY στις Δεκεμβρίου 04, 2010, 03:13:20 pmΓεια σας. Ειμαι στον κλαδο ΠΕ04 και με καλεσαν απο τα σχολεια δευτερης ευκαιριας.Μεχρι τωρα δεν ειχα προυπηρεσια και κατατασομουν στουσ πινακες ωρομισθιων χωρις προυπηρεσια. Αν δεχτω να παω στα σχολεια αυτα θα αναγνωριστει η προυπηρεσια και θα αλλαξω πινακα ή δεν ισχυει κατι τετοιο?? και κατα ποσο μετραει ολο αυτο για το ΑΣΕΠ?Αν γνωριζει καποιοσ συναδελφος θα χρειαζομουν αμεσα την βοηθεια του γιατι πρεπει να αποφασισω αν τελικα θα αξιζει τον κοπο να παω σε αυτη την θεσηΕυχαριστω πολυ!!!έχω την εντύπωση ότι θα μετρά εφόσον επιτύχεις στον ασεπ. αλλά αν γνωρίζει κάποιος κάτι διαφορετικό...
Γεια σας. Ειμαι στον κλαδο ΠΕ04 και με καλεσαν απο τα σχολεια δευτερης ευκαιριας.Μεχρι τωρα δεν ειχα προυπηρεσια και κατατασομουν στουσ πινακες ωρομισθιων χωρις προυπηρεσια. Αν δεχτω να παω στα σχολεια αυτα θα αναγνωριστει η προυπηρεσια και θα αλλαξω πινακα ή δεν ισχυει κατι τετοιο?? και κατα ποσο μετραει ολο αυτο για το ΑΣΕΠ?Αν γνωριζει καποιοσ συναδελφος θα χρειαζομουν αμεσα την βοηθεια του γιατι πρεπει να αποφασισω αν τελικα θα αξιζει τον κοπο να παω σε αυτη την θεσηΕυχαριστω πολυ!!!
Euxaristw para polu gia tis apantiseis sas sxetika me tin proupiresia!!!!@ Bania oso xerw apo tin sizitisi pou eixa exthes me ton dieuthinti enos SDE eipe oti kapoios pou einai prwtos stin katataxi mporei na parei MEXRI 11 wres!!auto simainei fusika oti to anwtero pou mporeis na pareis einai 11 wres kai to ligotero wres pou perisseuoun!Emena pou imoun prwti stin Lista mou protinan tis megistes (4 wres + 3 wres Project) opote se kathe eidikotita metabalate
Παράθεση από: OPY στις Δεκεμβρίου 04, 2010, 06:25:17 pmEuxaristw para polu gia tis apantiseis sas sxetika me tin proupiresia!!!!@ Bania oso xerw apo tin sizitisi pou eixa exthes me ton dieuthinti enos SDE eipe oti kapoios pou einai prwtos stin katataxi mporei na parei MEXRI 11 wres!!auto simainei fusika oti to anwtero pou mporeis na pareis einai 11 wres kai to ligotero wres pou perisseuoun!Emena pou imoun prwti stin Lista mou protinan tis megistes (4 wres + 3 wres Project) opote se kathe eidikotita metabalateopy ευχαριστώ... αλλά ρωτάω κάτι άλλο... στην περίπτωση σου δε δικαιολογείται 2ος καθηγητής. γνωρίζω ότι το ανώτερο είναι 11 ώρες αλλά αν είναι 2 καθηγητές της ειδικότητας, είναι κάπου γραμμένο ότι ο πρώτος παίρνει 11 κ ο 2ος ό,τι πεισσεύει?
Παράθεση από: bania στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 01:35:08 pmΠαράθεση από: OPY στις Δεκεμβρίου 04, 2010, 06:25:17 pmEuxaristw para polu gia tis apantiseis sas sxetika me tin proupiresia!!!!@ Bania oso xerw apo tin sizitisi pou eixa exthes me ton dieuthinti enos SDE eipe oti kapoios pou einai prwtos stin katataxi mporei na parei MEXRI 11 wres!!auto simainei fusika oti to anwtero pou mporeis na pareis einai 11 wres kai to ligotero wres pou perisseuoun!Emena pou imoun prwti stin Lista mou protinan tis megistes (4 wres + 3 wres Project) opote se kathe eidikotita metabalateopy ευχαριστώ... αλλά ρωτάω κάτι άλλο... στην περίπτωση σου δε δικαιολογείται 2ος καθηγητής. γνωρίζω ότι το ανώτερο είναι 11 ώρες αλλά αν είναι 2 καθηγητές της ειδικότητας, είναι κάπου γραμμένο ότι ο πρώτος παίρνει 11 κ ο 2ος ό,τι πεισσεύει?Πέρσι στο δικό μου σχολείο η πρώτη στη λίστα καθηγήτρια πήρε 8 ώρες κι εγώ που ήμουν δεύτερη 4. Άρα νομίζω ότι δεν είναι στάνταρ κάθε φορά...
Φυσικά και μετρούν κανονικά ως ώρες διδασκαλίας τα διαθεματικά.
Από την ομάδα έργου ΣΔΕ τους ενημέρωσαν ότι επιτρέπεται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα....